Én kitámasztottam.....így lassabban zsibbad....
elzsibbadt.... de megcseréltem
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 02. 27. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Azért, ha elzsibadt a kezed le ne rakd
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 25. szombat 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Én le se engedtem...
Én nem csak a kezemet emelgetem:)
Reparatur:Ne buzizz,és impotensezz le,mert a f@rkadra lépek tesó,persze ha magadból indulsz ki,akkor bocs!
Nem csak a kezemet emeltem
Kezek a magasban,de csak idegen nőre emelem kezeimet a magasba,otthon zsebre vannak dugva kezeim!
felemeltem a kezemet...
tesó-csak ne lenne 1-szavas a bőbeszéded,talán felveszed a versenyt a 8-éves fiammal/talán/de nem biztos!
Azért megadhatnád azt az msn címet...
Hátha :)
Hátha :)
Van, de a pillanatnyi vágyaim, ha teljesíteném, akkor igencsak eláshatnám magam önmagam előtt!
Ezenkívül még, h. borzoljam az idegeid, pesti sem vagyok, sőt melóidőben vagyok!:-))
Ezenkívül még, h. borzoljam az idegeid, pesti sem vagyok, sőt melóidőben vagyok!:-))
Szívesen megdugnálak, habár nem tudom hogy nézel ki,de egyszer biztos megkefélnélek!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 02. 16. csütörtök 22:01
Hát igen....Én is élvezném, ha most jól megdugna valaki..Persze, nem mindegy, hogy ki!
Hát igen....Én is élvezném, ha most jól megdugna valaki..Persze, nem mindegy, hogy ki!
úgy látom az iq harcosok itt is ténykednek...
vmi picsa jöjjön már
Szétbaszok mindenkit(lányt)utána pedig torkon lövöm
szevesz te fasz
Erre az everybody hands up-ra nekem is fel kell tennem a kezeimet!
egyik kezam a magasban... a másik az asztal alatt a farkamon