Teli szájjal nem lehet beszélni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 06. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (48337)
VIP
2006. 05. 06. szombat 07:06
Nyugodtan szólalj meg,szóból ért az ember!!!!
El sem tudom mondani, mennyire.......És hogy mire gondolok......Csak lenne már nyár és lenne már szabi.....Jajjj /nekem/
Nyugodtan szólalj meg,szóból ért az ember!!!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 04. csütörtök 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 04. csütörtök 12:55
Látom mindenkinek rendszeressé vált a szexuális élete... Meg sem szólalok...
Kezem, lában farkam a levegőben!
Attól hogy rendszeres még kívánjuk most is!!!
Látom mindenkinek rendszeressé vált a szexuális élete... Meg sem szólalok...
Hát nem győzőm eleget lengetnem itt a kezem:)
Emelném a mancsom, de leköti a borospohár, ja akkor emelem a másikat!
Rövid a kezem...
Én is gyakorta (kizárolag hetero kapcsolatban), amúgy amatőr fiúk 1659. sorozat vagyok.
Nekem is....
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 03. 27. hétfő 00:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem jöjjünk össze és csináljuk együtt, ha már senkinek sincs kivel!
Én is ...lenne mivel..csak nincs kivel:-)
Sajnos nekem még egy ideig lengedezni fog a kezem (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 26. vasárnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 26. vasárnap 22:58
most nem zsibbadnak a karjaim... izomláz.. azért az mennyivel másabb
most nem zsibbadnak a karjaim... izomláz.. azért az mennyivel másabb
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Hellos...
Igaz én tegnap éjjel egy fergeteges sexben voltam részes elkövető de most megint nagyon ágasokodik a dolog és jó lenne teni valamit:(
Igaz én tegnap éjjel egy fergeteges sexben voltam részes elkövető de most megint nagyon ágasokodik a dolog és jó lenne teni valamit:(
Kár, hogy nem vagyok polip.....
Egész nap csak dolgozom...Egész nap csak eszem....
pedig egész nap nem tennék mást, mint meghitten szeretkeznék....a kalapács nem segített, hogy kiverjek valamit...Most már az elektrosokk jöhet csak szóba...
Egész nap csak dolgozom...Egész nap csak eszem....
pedig egész nap nem tennék mást, mint meghitten szeretkeznék....a kalapács nem segített, hogy kiverjek valamit...Most már az elektrosokk jöhet csak szóba...
ÉÉNNNNN! Sajnos tegnap nem volt semmi! :(
Látod látod, pedig ha......... akkor lerakhattad volna pár napra pihenni
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 03. 20. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)