Van, de a pillanatnyi vágyaim, ha teljesíteném, akkor igencsak eláshatnám magam önmagam előtt!
Ezenkívül még, h. borzoljam az idegeid, pesti sem vagyok, sőt melóidőben vagyok!:-))
Ezenkívül még, h. borzoljam az idegeid, pesti sem vagyok, sőt melóidőben vagyok!:-))
Szívesen megdugnálak, habár nem tudom hogy nézel ki,de egyszer biztos megkefélnélek!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
2006. 02. 16. csütörtök 22:01
Hát igen....Én is élvezném, ha most jól megdugna valaki..Persze, nem mindegy, hogy ki!
Hát igen....Én is élvezném, ha most jól megdugna valaki..Persze, nem mindegy, hogy ki!
úgy látom az iq harcosok itt is ténykednek...
vmi picsa jöjjön már
Szétbaszok mindenkit(lányt)utána pedig torkon lövöm
szevesz te fasz
Erre az everybody hands up-ra nekem is fel kell tennem a kezeimet!
egyik kezam a magasban... a másik az asztal alatt a farkamon
100. :D
Hňt, mŕr feltalŕltŕk a telefont!(nem tudok ikont beszůrni)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 31. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 20:50
nem tudom olyan magasra emelni a karomat h. az osztrák hegyekben azt észrevegyék
nem tudom olyan magasra emelni a karomat h. az osztrák hegyekben azt észrevegyék
1 nap alatt 2x???
Hmmm... hány éves vagy Te?
Én kb 15-20 percenként:-)
Hmmm... hány éves vagy Te?
Én kb 15-20 percenként:-)
NAGGGYON!!!!
HOOOL VAGY ERYBABY??????????
HOOOL VAGY ERYBABY??????????
De "hüle" vagy....
héj! a szabadtéri frankó 17-es az nem a Vadmacska nevezetű gyönyörű cicuska? van már négy sorozata, valahonnan ismerős volt. tom, hogy ez nem az a fórum... de azért mégis
már nem csak a kezem van fenn
szeretnék egy jó nöt megbaszni
Én is nagyon kívánom, de sajnos nem tudom mikor kapom meg... Már rám férne úgyhogy ha van egy bátor hölgyjelentkező, akkor várom szeretettel... :-)