Én, azért masztizok, várom, hogy kapjak egy jó nagy merev faszt.
hát, akkor viszont naplemente után senki nem lenne az utcákon, mert mindenki otthon, vagy haver házibuliján, vagy esetleg szórakozóhelyen - hogy szállodáról ne is beszéljek - nem éppen unalmasan töltené az idejét- jellemzően párosával (eltekintve a kivételektől)
különben is ha minden szál cigi 7perccel megrövidíti az életem és minden szeretkezés 7 perccel megnyújtja, akkor ideje lesz sokkal aktívan "szexelni"(bár nem csípem ezt a szót) az életemért...
különben is ha minden szál cigi 7perccel megrövidíti az életem és minden szeretkezés 7 perccel megnyújtja, akkor ideje lesz sokkal aktívan "szexelni"(bár nem csípem ezt a szót) az életemért...
szerintem nem csak a hímneműeké :)) mert ha csak az övék akkor biztosan rosszul járnának :)
apropó, kezem fenn (bár sztem minden hímnemű keze fenn lehetne akár a nap kb 18 órájában)
akkor ezexerint letudtam a napi jócselekedetet, most már talán én vagyok soron, már ha hiszek az egyetemes kiegyenlítődésben
1ébként lehet, h én vagyok madár de szerintem MÁR NYÁR VAN - vagy csak érzéki csalódás, h a melegtől legszívesebben egész nap strandolnék, v légkondis szobában söröznék?!?! (hogy egyébről ne is beszéljek...)
1ébként lehet, h én vagyok madár de szerintem MÁR NYÁR VAN - vagy csak érzéki csalódás, h a melegtől legszívesebben egész nap strandolnék, v légkondis szobában söröznék?!?! (hogy egyébről ne is beszéljek...)
ugyan nem szép dolog a dögöljön meg a másik tehene hozzáállás de azért megnyugtat hogy másnak is van hasonló gondja :) az elég egyértelmű persze csak nem biztos hogy az hív meg akit az ember választani akar ....meg sajna mostanábna időm sem volt elmenni sehovááá sebaj majd nyáron :))))))
mármint személyesen gondolom, a cset azért nem feltétlenül ilyen - tekintve, h hiányzik az a bizonyos első benyomás
mintha én írtam volna, de komolyan...
az utóbbi hónapokban ugyanez a jellemző + aki nekem kell, annak vmiért én nem kellekk, tehát igaz a tézis, miszerint a nő választ
1ébként, ha valaki meghív, vagy ismeretlenül megpróbál beszélgetni veled az sztem eléggé észrevehető, nem??
az utóbbi hónapokban ugyanez a jellemző + aki nekem kell, annak vmiért én nem kellekk, tehát igaz a tézis, miszerint a nő választ
1ébként, ha valaki meghív, vagy ismeretlenül megpróbál beszélgetni veled az sztem eléggé észrevehető, nem??
köszi én is sejtettem hogy ez a baj :((
hát akkor pedig lehet hogy bennem van a hiba nem veszem a jelzéseket hogy kik szeretnék hogy kiválasszam őket...somolygó arc...
hát akkor pedig lehet hogy bennem van a hiba nem veszem a jelzéseket hogy kik szeretnék hogy kiválasszam őket...somolygó arc...
mert ha rákattintasz az "ikon beszúrására", akkor vszínűleg a géped letiltja a kiugró kis ablakot (=popup) kattintáskor tartsd nyomva a CTRL-t
(bocsi, ha OFF)
Pedig már épp kezdtem remélni,h csak én vagyok ez a peches típus...
Pedig mindig a nő választ ám!!!
(bocsi, ha OFF)
Pedig már épp kezdtem remélni,h csak én vagyok ez a peches típus...
Pedig mindig a nő választ ám!!!

hát az enyém is kb annyira oldódott meg mint godolom a tieid szoktak... sajna . :))))))..valami rejtélyes oknál fogva nem tudok jópofa ikonokat beszúrni :(
irigyellek. Bárcsak minden problémám ilyen egyszerűen oldódna meg nekem is.
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 06. 28. szerda 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)

juhéééé akkor az esti kérdés megoldva ;)
(Ez egy válasz tomy30 üzenetére (2006. 06. 28. szerda 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
szió én volnák
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 06. 28. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 06. 28. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 28. szerda 19:58
hát itt kartávolságon belül egy sincs aki.... :(
lehet hogy messzebb kéne szétnéznem ?? :)))
hát itt kartávolságon belül egy sincs aki.... :(
pedig lenne jelentkező
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 06. 28. szerda 19:21), amit ide kattintva olvashatsz)

én kívánom csak nincs kivel :(((( bár a kezem fent van ;)
Hát az attól függ milyen pózban csináljuk!

Én is kívánom,ezért masztizok is most.....
Én is kívánom és olyan meleg van jó lenne összeizzadni vkivel sex közben!