Fantasztikus gyozelem!!!
32 čv utŕn Talmŕcsi Gŕbor a dobogň legfelso fokŕn! A 125-os kategňriŕban!
A MOTOGP gyoztese Valentinň Rossi!
Hajrŕ Motorosok!
32 čv utŕn Talmŕcsi Gŕbor a dobogň legfelso fokŕn! A 125-os kategňriŕban!
A MOTOGP gyoztese Valentinň Rossi!
Hajrŕ Motorosok!
Míllen jó lesz ez jövőre mikor a piac miatt minden kétkerekű is rendszámot kap!!?Akó mi lesz a 180/50 nel?????????
éjjenéjjen :)
125 TALMÁCSI MUGELLOBAN meg nyerte a verseny elsö győzzel me !
LÁTTAD VAAAAAAAAAAAAAAZZZZZZZZZZZEEEEEEEEEEE???
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 19:50
Hellň TOM!
Hogy vagy? Holnap sajna asszem Balcsira megyek, de majd mŕskor elmehetunk valahova!
Hogy vagy? Holnap sajna asszem Balcsira megyek, de majd mŕskor elmehetunk valahova!
GOOOOOOOOOOOOOOÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!! TALMA!!!!!!!!!!
Na, rendrakás megvolt... kukásítottam mindent, ami nem kellett... utálok rendet rakni... és ráadást az idő is szar... ilyen takony időben csak bent lehet dolgozni valamit... motorozni semmiképp :(
Csárlibácsi... eccer megrágom :) feltünik, oszt eltünik :) Velem minden rendben... voltam felétek, motoroztam jó sokat... a képeket szivesen megmutogatom az asszonynak, ha érdekli :))) menek én is rendet rakni a szobámban.. asszony kitagad :(
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 09:29
CSŰŰŰ!! Láttam, van egy újabb Charlie is! Én még midig csak hétvégén vagyok itthon, hétköznap távol vagyok az otthontól, már ezer éve nem neteztem, motorozni is alig van időm! De inkább rólatok! mi a helyzet BOB? Láttuk a képeket, amiket felraktál! kedvesem irigykedve nézte!! Biztos nagyon szép volt! Na megyek, hív a házimunka! JÓK LEGYETEK? VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!! CSŰŰTÖK!!
CSŰŰŰ!! Láttam, van egy újabb Charlie is! Én még midig csak hétvégén vagyok itthon, hétköznap távol vagyok az otthontól, már ezer éve nem neteztem, motorozni is alig van időm! De inkább rólatok! mi a helyzet BOB? Láttuk a képeket, amiket felraktál! kedvesem irigykedve nézte!! Biztos nagyon szép volt! Na megyek, hív a házimunka! JÓK LEGYETEK? VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!! CSŰŰTÖK!!
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 04. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 17:06
Nnnna.. ma Majk-on voltam egy jót ebédelni a 'zasszonnyal... gondoltam Charlie-ékra is, de sztem nekik unalmas lett volna ez a program.. tényleg.. hova tünt Charlie?
Mondjuk én azér nem vennék ilyen Runnert mert amit már ugy hoztak be külföldről akkor azt gondolom hajtották ezerrel. Mivelhogy kétütemű és 180-as. Tépték a fülét. Én is néztem egyet, a 2003-asról kiderült hogy 2001-es. És a GYÁRI 180-asről kiderült hogy 125-ös csak megfurták a hengert. Szal én vigyáznék az ilyen Runnerekkel.
Mito. 2001-es 7000 km-rel? Csak tolták a motrot vagy mi? olyan 27000 van benne. Ha nem több. 290000 Ft??? Mi a baja a motornak? Hengerfejes volt? Vagy mi?
Nekem sem válaszolt! Egyébként hogy vagy, öregfiú, régen nem talk-oztunk!! Szinte, hogy most nem írhatnék neked, ha az istenek és a barátok nem kegyesek hozzám. Mit vagy kit fordítottál legutóbb?
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 06. 04. szombat 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 17:06
Nnnna.. ma Majk-on voltam egy jót ebédelni a 'zasszonnyal... gondoltam Charlie-ékra is, de sztem nekik unalmas lett volna ez a program.. tényleg.. hova tünt Charlie?
Gilera Runner FXR 180/50 SP ELADÓ !!! 2001-es, kék-fekete, jó állapotú, 7000 km-rel, szezonra felkészítve, aluminíum lábtartó, új akksi, katalizátor kidobva, 140 km/h-ás végsebesség, 8s alatt 100-on van :c) !!! I.ár: 290.000 Ft. Telefont, motort, zenét, számítógépet beszámítok, akár ráfizetéssel is !!! Tel.: 06-70-385-0717 Képek: http://kep.tar.hu/mito/50071872#2
"Olcsó húsnak híg a leve" - tartja a mondás, és ez, a tapasztalatok színtjén, betonigaz! Ne sajnáld a húszast, ha minőségről van szó! Sima utat, és nedves pinát, kedves Karesz! ÜdvKatinka
(Ez egy válasz charli02 üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 18:14
Köszike a gyors választ .
Akkor még a szerelőt kell meglelnem ......sajna a Yamaha szervizben 5 ezer a órabér és min 4 órát akartak rajta dolgozni na azt azé má nem válaljuk
Akkor még a szerelőt kell meglelnem ......sajna a Yamaha szervizben 5 ezer a órabér és min 4 órát akartak rajta dolgozni na azt azé má nem válaljuk
Hellň TOM!
Az lenne a "szép" ha nem segítenének egymásnak a testvérek!!!De azért a motorosok is szoktak egymásnak segíteni kivéve néhány tahó "nagycsávót" akik sportot űznek az állatkodásból.
(Ez egy válasz charli02 üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 18:20
Amúgy a moci nem az enyém hanem az öcsémé csak segitek neki szerelőt keresni.
ilyen a jó testvér
ilyen a jó testvér
Amúgy a moci nem az enyém hanem az öcsémé csak segitek neki szerelőt keresni.
ilyen a jó testvér
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
ilyen a jó testvér
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 18:15
Aszakszervíz mindíg drága! Nekem GSX R van és abba is ezt az olajat használom teljesen ok.
Aszakszervíz mindíg drága! Nekem GSX R van és abba is ezt az olajat használom teljesen ok.
(Ez egy válasz charli02 üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 18:14
Akkor még a szerelőt kell meglelnem ......sajna a Yamaha szervizben 5 ezer a órabér és min 4 órát akartak rajta dolgozni na azt azé má nem válaljuk (Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor még a szerelőt kell meglelnem ......sajna a Yamaha szervizben 5 ezer a órabér és min 4 órát akartak rajta dolgozni na azt azé má nem válaljuk (Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 06. 02. csütörtök 17:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 02. csütörtök 17:56
Szerelőt nem tok pesten mert győri vok de szerintem a szinteteikus MOTUL teljesen megfelelő