Az a baj, hogy nem túlórázik. Annak utána lehetne érdeklődni, de egy gyár raktárában vannak ketten a pasival. A feleségem végzi az adminisztrációt a pasi meg kiszolgál. Ha nincs nagy forgalom bármi előfordulhat. Remélem ahhoz nincs köze, hogy négy hónapos terhes a párom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 13. szombat 06:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1339692)
2021. 11. 13. szombat 06:15
Nálunk is így volt , égre földre esküdözött hogy rengeteg a munka és túlóráznak aztán kiderült hogy munka után kefélgetnek a főnökkel az iformatikussal..... addig tagadott mindent amég megnem látta a videót magukról de makkor is csak az az egy alkalom volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 12. péntek 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867922)
2021. 11. 12. péntek 22:11
Ne becsüld alá magad. A női rafináltságon nehéz túljárni. Nekem se sikerül rábizonyítani a hűtlenséget, pedig érzem, hogy viszonya van még mindig a munkatársával akivel egyszer lebukott. Pedig mindent elkövetek, leskelődöm utána, a szennyesbe dobott bugyijait átvizsgálom, beszélgetek vele,de tagadja. Váltig állítja akkor az egy véletlen egyszeri eset volt.
Nálunk is így volt , égre földre esküdözött hogy rengeteg a munka és túlóráznak aztán kiderült hogy munka után kefélgetnek a főnökkel az iformatikussal..... addig tagadott mindent amég megnem látta a videót magukról de makkor is csak az az egy alkalom volt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 12. péntek 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (867922)
2021. 11. 12. péntek 22:11
Ne becsüld alá magad. A női rafináltságon nehéz túljárni. Nekem se sikerül rábizonyítani a hűtlenséget, pedig érzem, hogy viszonya van még mindig a munkatársával akivel egyszer lebukott. Pedig mindent elkövetek, leskelődöm utána, a szennyesbe dobott bugyijait átvizsgálom, beszélgetek vele,de tagadja. Váltig állítja akkor az egy véletlen egyszeri eset volt.
nálunk ha buli van az asszony rendszeresen lefekszik a szomszéd sráccal.15 évvel fiatalabb ,tetszik neki én meg kimondottan izgatónak találom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 12. péntek 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4604712)
2021. 11. 12. péntek 18:35
jól van na akkor dinka vagyok ennyi
jól van na akkor dinka vagyok ennyi
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 12. péntek 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 12. péntek 08:18
Teljesen igazad van , nyilvános körülményekközött a szeretők nem nagyon mutatják ki az egymás iránti érzlmeiket.
Teljesen igazad van , nyilvános körülményekközött a szeretők nem nagyon mutatják ki az egymás iránti érzlmeiket.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2021. 11. 10. szerda 09:14
Ez akkora egy baromság, nem hiszem el, hogy te ezt el is hiszed!! Bocs mint nőként bele szolok, de és és a barátom is tudunk úgy viselkedni egymással, főleg ha családi körben vagyunk mind két részről, hogy senki nem gondolná, hogy ennyi ideje szexelünk!! Sőt vitáink is vannak ilyenkor. Mindenki meg tudja ezt játszani!!!!! Egyébként Sopronipasi77 hozzá szólásával nagyon is egyet tudok érteni.!!!
Sajnos igazad lehet fogalmam sincs mi van mi lessz , vagy mi történt, csak azt tudom amit haver elmondott és amit a pàrombol ki tudtam húzni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4069062)
2021. 11. 10. szerda 09:14
Ez akkora egy baromság, nem hiszem el, hogy te ezt el is hiszed!! Bocs mint nőként bele szolok, de és és a barátom is tudunk úgy viselkedni egymással, főleg ha családi körben vagyunk mind két részről, hogy senki nem gondolná, hogy ennyi ideje szexelünk!! Sőt vitáink is vannak ilyenkor. Mindenki meg tudja ezt játszani!!!!! Egyébként Sopronipasi77 hozzá szólásával nagyon is egyet tudok érteni.!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 09. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 09. kedd 13:42
Hétvégén ott voltam és ha elötte kett volna több szerintem akkor màr nem lenne mulya a haver sem és pàrom sem
Hát most hogy kezdjem... Elöször is ... miért te mit csinálsz itt... az adatlapodat nézve te se most regisztráltál a kérdés miatt... ráadásul szerintem , még ha csak a kérdés miatt is, akkor rossz helyen. Ha már ennyire külön élitek az életet legalább beszéljétek meg normálisan... nem kell senkinek semmit a szemére vetni ... de az hogy te kutatni akarsz nála .... úgy hogy te január óta egy szexoldalon vagy társkeresőben... inkabb csendbe maradnék
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 11. 02. kedd 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 02. kedd 00:46
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Szerintem flörtöl valakivel a feleségem, már találtam a telójába erre utaló üzeneteket.
Hogy tudnám a telóját, üzeneteit megnézni, csekkolni? Nincs erre valamilyen app? Ötlet esetleg?
Tudnátok segíteni? Szerintem flörtöl valakivel a feleségem, már találtam a telójába erre utaló üzeneteket.
Hogy tudnám a telóját, üzeneteit megnézni, csekkolni? Nincs erre valamilyen app? Ötlet esetleg?
Ott a pont!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 10. szerda 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4498672)
2021. 11. 10. szerda 05:10
Ha van valaki akivel meg van a vonzalom akkor ha nem teszel semmit , lesz szex is. Csak alkalom kell. Bocsánat, de de legyenek illúzióid hogy a te párod más.
Ha van valaki akivel meg van a vonzalom akkor ha nem teszel semmit , lesz szex is. Csak alkalom kell. Bocsánat, de de legyenek illúzióid hogy a te párod más.
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 11. 02. kedd 07:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégén ott voltam és ha elötte kett volna több szerintem akkor màr nem lenne mulya a haver sem és pàrom sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 09. kedd 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 09. kedd 05:26
_Honnan tudod hogy nem volt semmi?
_Honnan tudod hogy nem volt semmi?
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 08. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 08. hétfő 20:12
nem tudom hétvégén is lett volna esélye de semmi
nem tudom hétvégén is lett volna esélye de semmi
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 11. 08. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 08. hétfő 09:22
Szerintem ha már egyszer betette a pasi a fárkát a nő jól érzi magát akkor nemgoldolja meg pár lökés után. Ha így van akkor volt valami hiba, vagy végig ment az aktus.
Szerintem ha már egyszer betette a pasi a fárkát a nő jól érzi magát akkor nemgoldolja meg pár lökés után. Ha így van akkor volt valami hiba, vagy végig ment az aktus.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 07. kedd 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 07. kedd 16:56
Àlitólag pàrom ràszólt, hogy elég , kis màrtogatàsrol volt szó és ellökte mert mennie is kelett dolgozni
Egy szerető jolenne nálunk is
szex lehet hogy nincs, de flört van
(Ez egy válasz vesz.pasi üzenetére (2021. 11. 02. kedd 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 11. 02. kedd 06:56
Szia! Soha nem nézném meg a párom telóját. Bíztos van más jele is annak ha fére megy, de a legtisztább ha beszélsz vele . Lehet hogy árnyékra vetődtél , csak te kombinálsz és semmi sincs
Szia! Soha nem nézném meg a párom telóját. Bíztos van más jele is annak ha fére megy, de a legtisztább ha beszélsz vele . Lehet hogy árnyékra vetődtél , csak te kombinálsz és semmi sincs
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2021. 11. 02. kedd 00:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Leülni és beszélgetni!
Sziasztok!