Szia Te elengedted mással kettesben WOW
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2024. 02. 27. kedd 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nàkunk is volt ilyen. Èn elengedtem ès utàna elmesélte.
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 12. hétfő 13:18
És az megcsalás lenne ha azzal a pasival akivel láttam dugni elmenne kettesbe kefélni ? Nem tudom mit mondjak neki erre a felvetésére Ötlet tanács ? aki járt ilyen cipőben ?
Sziasztok.
Egy kis segítségre lenne szüksége
m! Párom egy hete jár gyógytornára egy fiatal fiúhoz.
Azóta azt vettem észre hogy megváltozott.
Minden nap legalább 20x megnézni a profilját, oly képet tesz ki magáról a történetébe amin azt látni hogy valakinek üzenni akarna. Olyan dolgok vannak a előzményei hogy honéd tudom hogy be jövök neki, hozzám ér zavarba jövök, 5 lépés hogy belém zugjon
stb. Úgy használata a telefonját hogy én ne lássam vagy gyorsan kinyomja. A párom 47 éves a fiú 30.Szerintetek mire gondoljak?
Egy kis segítségre lenne szüksége
m! Párom egy hete jár gyógytornára egy fiatal fiúhoz.
Azóta azt vettem észre hogy megváltozott.
Minden nap legalább 20x megnézni a profilját, oly képet tesz ki magáról a történetébe amin azt látni hogy valakinek üzenni akarna. Olyan dolgok vannak a előzményei hogy honéd tudom hogy be jövök neki, hozzám ér zavarba jövök, 5 lépés hogy belém zugjon
stb. Úgy használata a telefonját hogy én ne lássam vagy gyorsan kinyomja. A párom 47 éves a fiú 30.Szerintetek mire gondoljak?
köszi , abban igazad van ha látom élvezetesebb de mindkettőnek megvan a maga élvezeti értéke de igen lehet inkább maradok néző
(Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2024. 02. 14. szerda 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha elmondja,nem de élvezetesebb együtt.
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2024. 02. 12. hétfő 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 12. hétfő 13:18
És az megcsalás lenne ha azzal a pasival akivel láttam dugni elmenne kettesbe kefélni ? Nem tudom mit mondjak neki erre a felvetésére Ötlet tanács ? aki járt ilyen cipőben ?
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2024. 02. 02. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát igen ez így nem megcsalás.
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2024. 01. 26. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 26. péntek 12:51
tegnap láttam ahogy megdugják a feleségem , mit mondjak felemelő látvány volt ahogy élvezte !
Bevallom irigyellek hogy láthattad. Ha nyitott a kapcsolat ilyen téren akkor eleve már a tudat is izgalmas főleg ha esetleg úgy megy haza hogy a pasi benne ment el vagy rá és nem zuhanyozott le .
(Ez egy válasz fredyyy00 üzenetére (2024. 01. 26. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap láttam ahogy megdugják a feleségem , mit mondjak felemelő látvány volt ahogy élvezte !
Akkor az nem megcsalás.
,
Azért a szeretője, hogy szerelmes legyen bele. Ha stabil a kapcsolatotok nem lehet probléma belőle.
(Ez egy válasz Egripar3042 üzenetére (2023. 11. 11. szombat 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 19:29
Sziasztok!Mi egy cuckold pár vagyunk lassan egy éve!tehát a feleségem rávettem erre az életmódra,ami sikerült is!Jártunk swinger klubba is!A párom teljesen rákapott!Viszont csak úgy élvezi a szexet ha van mögötte érzelem.Így most van egy szeretője akihez járunk együtt néha csak ő!végig szoktam nézni a szeretkezésüket!És már alakul köztük a szerelem!Szerintetek ez nagy probléma hogy szerelmes a feleségem a szeretőjébe?
Sziasztok!Mi egy cuckold pár vagyunk lassan egy éve!tehát a feleségem rávettem erre az életmódra,ami sikerült is!Jártunk swinger klubba is!A párom teljesen rákapott!Viszont csak úgy élvezi a szexet ha van mögötte érzelem.Így most van egy szeretője akihez járunk együtt néha csak ő!végig szoktam nézni a szeretkezésüket!És már alakul köztük a szerelem!Szerintetek ez nagy probléma hogy szerelmes a feleségem a szeretőjébe?
így van eliszkól nethuszárok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 27. szerda 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (916769)
2023. 09. 27. szerda 06:49
Huuuu... az ilyet nagyon nem szeretem , de ezt kortól függetlenül előfordul. Viszont àlltalában az ilyen élőben eliszkol simán.
Huuuu... az ilyet nagyon nem szeretem , de ezt kortól függetlenül előfordul. Viszont àlltalában az ilyen élőben eliszkol simán.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 26. kedd 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4660124)
2023. 09. 26. kedd 10:05
úgye, tudom a szexről szól de olyan sok a faragatlan tuskó hogy kezd felháborítani "dugunk megbasszalak?" és ki is merűlt az udvarlása
álltalába többet nem írok neki és nem különössen érdekel ha megsértődik

Lehetnek jelek , de lehet paranoia . Mindent meg lehet oldani . Sajnos én is részese voltam ilyennek. Párom évek után vette észre,pedig nem ostoba az ilyenekhez.
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 19:18
Sziasztok! Én nem tudom biztosan hogy megcsalt e a nejem vagy nem de voltak apró jelek szóval nem tudom.
Ha érdekel a történet írj és elküldöm üzenetbe mi volt, én is kiváncsi lennék a véleményetekre hogy csak paranoiás vagyok vagy sem.
Ha érdekel a történet írj és elküldöm üzenetbe mi volt, én is kiváncsi lennék a véleményetekre hogy csak paranoiás vagyok vagy sem.
Általába jók szerintem a megérzések. Főleg ha régóta vagytok együtt. Nekem elég volt 3 nap ismerkedés is hogy rájöjjek nem gondolkozik komolyan velem. De volt úgy 1 hét ismerkedés után jöttem rám. Úgyhogy 90%. Fel a fejjel. Mondasd ki vele. Ha már ennyire nem korrekt. Nyomás alá kell helyezni. Hatni a lelkiismeretére és akkor kinyögi előbb utóbb. Aztán kalap kabát.
(Ez egy válasz Lacika74 üzenetére (2023. 09. 26. kedd 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 26. kedd 19:18
Sziasztok! Én nem tudom biztosan hogy megcsalt e a nejem vagy nem de voltak apró jelek szóval nem tudom.
úgye, tudom a szexről szól de olyan sok a faragatlan tuskó hogy kezd felháborítani "dugunk megbasszalak?" és ki is merűlt az udvarlása
álltalába többet nem írok neki és nem különössen érdekel ha megsértődik
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (916769)
2023. 09. 25. hétfő 22:36
Amelyik nem tud udvarolni ,az nálam lapát.