igen, de bécsben sok a klub
és érdemes elolvasni épen melyik napon mi megy, egyéb kérdések ha vannak ... privi pls
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2024. 12. 17. kedd 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)

és érdemes elolvasni épen melyik napon mi megy, egyéb kérdések ha vannak ... privi pls

Anno gondolkodtunk rajta , hogy menjünk e , na majd ha úgy alakul mivel nincs messze elnézünk oda
(Ez egy válasz connor7 üzenetére (2024. 12. 24. kedd 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 24. kedd 07:29
Soho LifestyleClub Grazban viszi a prímet. Nem olcsó, sőt nagyon drága, de olyan gyönyörű környezetet és normális társaságot a közelben nem találtok. Csak párok mehetnek és előzetes regisztráció is kötelező. A dress code-ra is figyelni kell, mert szigorúan veszik.
Tudtok klubbot Tirolban?
Oase 37
(Ez egy válasz David0424 üzenetére (2024. 12. 25. szerda 04:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 25. szerda 04:42
Sziasztok Németországban melyik clubbot ajánlanátok egy kezdő párnak?
Ismertek szlovák klubbot?
Üdv.Máltán van club?
Sziasztok Németországban melyik clubbot ajánlanátok egy kezdő párnak?
Soho LifestyleClub Grazban viszi a prímet. Nem olcsó, sőt nagyon drága, de olyan gyönyörű környezetet és normális társaságot a közelben nem találtok. Csak párok mehetnek és előzetes regisztráció is kötelező. A dress code-ra is figyelni kell, mert szigorúan veszik.
ez még most is ilyen jó?
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 10. 04. szerda 01:34), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 10. 04. szerda 01:34
Bécsi klub iránt érdeklődőknek:
Club Le Swing - minden hónap első szombatja 21 órától "párok estje", jellemzően 100 feletti a párok száma, minden korosztály, vannak 20-as, 30-as párok is, nem úgy mint itthon.
Csak pároknak, nincsen szóló pasi. [Ha belépéskor a "pár" női tagja láthatólag "hivatásos", akkor sem engednek be.]
Ez a "klasszikus" swinger hangulat inkább, párok egymással, egymás előtt, nézés, csere...a swinger eredeti értelmében. Nem az, hogy 9 szóló pasi próbál 1-2 párhoz odaférni.
Kb. 84 euró/pár, pár ital benne van az árban.
Club Le Swing - minden hónap első szombatja 21 órától "párok estje", jellemzően 100 feletti a párok száma, minden korosztály, vannak 20-as, 30-as párok is, nem úgy mint itthon.
Csak pároknak, nincsen szóló pasi. [Ha belépéskor a "pár" női tagja láthatólag "hivatásos", akkor sem engednek be.]
Ez a "klasszikus" swinger hangulat inkább, párok egymással, egymás előtt, nézés, csere...a swinger eredeti értelmében. Nem az, hogy 9 szóló pasi próbál 1-2 párhoz odaférni.
Sziasztok! HAREM Club-ról (Milánó) szívesen vennék infókat, véleményeket, tapasztalatokat, stb.

Sziasztok! Maspalomas (Grand Canarien) dünékhez keresek útbaigazítást, infót. Köszönöm előre is.
Bécsi klub iránt érdeklődőknek:
Sziasztok, irhatunk mi is?
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 02. hétfő 17:58
Sokat járunk bécsi klubbokba. Ha privát üzenetben konkrétan kérdeztek szívesen válaszolunk.
Sokat járunk bécsi klubbokba. Ha privát üzenetben konkrétan kérdeztek szívesen válaszolunk.
(Ez egy válasz huhapáros üzenetére (2023. 10. 02. hétfő 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre. Mi is kivancsiak lennenk
(Ez egy válasz gymsm üzenetére (2023. 08. 01. kedd 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Bécsi klubokról valaki bővebb info?
Helló! Neked is köszi!
Valami hasonló gondolataim voltak nekem is ezzel kapcsoltban........
(Ez egy válasz Alazhatopasi üzenetére (2023. 07. 26. szerda 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)

2023. 07. 26. szerda 01:16
Jogos az észrevételed. Az alapja gondolom az, hogy ezek csak a szezonban vannak nyitva, és azon az elven működnek, hogy "leszarjuk a weboldalt, a célközönség ismer minket".
Amennyire tudom, az Anaconda a legismertebb, legnagyobb, "odajár mindenki".
Azért Rovinj nem egy swinger-város
Az Anaconda a Valalta-kempingből átsétálókra épít alapvetően.
Szóval én nem feltétlen vesződnék más hellyel, az Anaconda a szezonban nyitva van minden este, hajnalig.

Szóval én nem feltétlen vesződnék más hellyel, az Anaconda a szezonban nyitva van minden este, hajnalig.
Sziasztok! Köszönöm a hasznos infókat!

Jogos az észrevételed. Az alapja gondolom az, hogy ezek csak a szezonban vannak nyitva, és azon az elven működnek, hogy "leszarjuk a weboldalt, a célközönség ismer minket".
Az Anaconda a Valalta-kempingből átsétálókra épít alapvetően.
Szóval én nem feltétlen vesződnék más hellyel, az Anaconda a szezonban nyitva van minden este, hajnalig. (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 07. 26. szerda 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szóval én nem feltétlen vesződnék más hellyel, az Anaconda a szezonban nyitva van minden este, hajnalig. (Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2023. 07. 26. szerda 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 26. szerda 00:47
Helló! Esetleg azt tudja-e valaki, hogy az Anaconda sw klubon kívül Rovinj-ban (pl. találtam olyat, hogy MOONLIGHT és JAE1) működik egyéb sw klub is? A hazai klubokhoz képest ezeknek a helyeknek nem nevezném éppen informatívnak, de aktualizáltnak sem a honlapjaikat, igazán még az sem derül ki belőlük, hogy nyitva vannak-e egyáltalán!? Köszi, ha valakinek van használható infója!