ha olvastad volna a fenti sárga mezőt nem írtad volna ezt. időpont helyszín minden oda van írva. figyeld jobban ha igaz lesz még. a chaten is volt és lesz hírdetve.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 06. szombat 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3904872)
2019. 07. 06. szombat 12:33
Hello!
Most utólag tudtam meg,miszerint volt ez a 3 napos GG buli.Szerettem volna menni.Ha időben észreveszem,hogy lehetett volna jelentkeznem?Gondolom ez nem Disneyland,hogy oda csak úgy besétálunk vagyis a címet,pontos időpontot biztos nem tették publikussá a szervezők........
Most utólag tudtam meg,miszerint volt ez a 3 napos GG buli.Szerettem volna menni.Ha időben észreveszem,hogy lehetett volna jelentkeznem?Gondolom ez nem Disneyland,hogy oda csak úgy besétálunk vagyis a címet,pontos időpontot biztos nem tették publikussá a szervezők........
Hello!
Sziasztok.Nagyon jól éreztem magam.A szerveés szuper az ebéd nagyon finom volt. A szervezők kedvesek és segítő készek voltak.Minden hölgynek aki részt vett benne külön köszönet üdv Gabor 47
amit tudtam / tunk segítettünk és valóban nagyon jóra sikeredett
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2019. 06. 18. kedd 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 18. kedd 06:47
Ez egy szuper hétvége volt Először is köszönöm a sok segítséget Nudisnőci, MosGerila, Felosz, Mamopapo!! gaika09
Évről évre egyre többen leszünk, és mondhatom az idei egy feledhetetlen tali volt.... Köszi hogy ennyien eljöttetek!Remélem mihamarabb találkozunk ..., imádás ezerrel!!
Évről évre egyre többen leszünk, és mondhatom az idei egy feledhetetlen tali volt.... Köszi hogy ennyien eljöttetek!Remélem mihamarabb találkozunk ..., imádás ezerrel!!
Ez egy szuper hétvége volt Először is köszönöm a sok segítséget Nudisnőci, MosGerila, Felosz, Mamopapo!! gaika09
Sziasztok! Ismét egy csodás 7végét töltöttünk együtt, nagyon jó buli volt! Öröm volt találkozni a régi ismerősökkel és öröm volt újakat megismerni! jó fejek vagytok, mind! üdv: Mosi!
És milyen igazad volt! Nem sokat aludtunk!!
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Szuper volt!
Köszönjük a szervezőknek a munkát, meg mindenkinek a jó hangulatot, kedves fogadtatást.
Nagyon jól éreztük magunkat. (szerintem ez látszott is, hallatszott is)
Köszönjük a szervezőknek a munkát, meg mindenkinek a jó hangulatot, kedves fogadtatást.
Nagyon jól éreztük magunkat. (szerintem ez látszott is, hallatszott is)
Nekem ez volt az első.. Igaz egyedüli férfiként mentem de ettől független jól szórakoztam a kiváló szervezés, bogrács étel (csillagos 5) és a nyílt társaság miatt. Nagyon köszönöm a visszajelzést, hogy megjelenhettem.. Remélem jövöre is így lesz és az időm is meg engedi… üdv! Norbi
Köszönjük mindenkinek, idén is jól éreztük magunkat!
Sziasztok! Elöször is szeretnénk megköszönni a szervezöknek az áldozatos munkát. Nagyon szuperül sikerült.
Nagyon örülünk, hogy idén sok új arcot ismerhettünk meg. Még sokszor szeretnénk találkozni, beszélget és jókat nevetni veletek is. Kedves régi csapat, csodálatos volt ismét látni és megölelni benneteket. Most boldog és bánatos is vagyunk egyszerre. Boldog mert veletek lehettünk és bánatos mert oly gyorsan eltelt ez a 3 nap. Már most várjuk a következöt és mar törjük a fejünk milyen vicces tombola ajándékokat vigyünk. Puszi mindenkinek.
Nagyon örülünk, hogy idén sok új arcot ismerhettünk meg. Még sokszor szeretnénk találkozni, beszélget és jókat nevetni veletek is. Kedves régi csapat, csodálatos volt ismét látni és megölelni benneteket. Most boldog és bánatos is vagyunk egyszerre. Boldog mert veletek lehettünk és bánatos mert oly gyorsan eltelt ez a 3 nap. Már most várjuk a következöt és mar törjük a fejünk milyen vicces tombola ajándékokat vigyünk. Puszi mindenkinek.
Egy gyors vásárlás az m0ásnál és indulás…
Sziasztok! Sajnos úgy alakult hogy nem tudok részt venni a találkozón... :( A jelentkezésem nem tudom el lett -e bírálva vagy sem, de ha nem akkor nincs gond, ha viszont igen akkor a legközelebbi találkán rendezem. Előre is bocsi a szervezőktől. Mindenkinek jó szórakozást kívánok!
Jó reggelt korán kelök. Mi már készülődünk.
Hamarosan találkozunk. Útra fel !!!!
Hamarosan találkozunk. Útra fel !!!!
Sziasztok mindenkinek jó GG talit kívánok !!! sajna én nem tudok menni :( egyéb okok miatt !! érezzétek magatokat jól és aludjatok fekve : )))))) aki megint fanyalogni mer mert nincs ott de véleményt tud alkotni az kapja be a legelésző lónak a bizonyos test részét : )))) Szevasztok : )
Még 1 éjszaka aztán GO
Kettecskén,
veszélyes üldögélni kettecskén,
bizseregve forr a vérem, furcsa kérem kettecskén.
veszélyes üldögélni kettecskén,
bizseregve forr a vérem, furcsa kérem kettecskén.
Még 3 alszunk
Nem is aludni megyünk
(Ez egy válasz Softlady83 üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Utána meg egy párat nem?
(Ez egy válasz Niobe üzenetére (2019. 06. 10. hétfő 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)