Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mért kell letagadni?

Az eddigi hozzászólások

2020. 12. 03. csütörtök 13:17  #91
Törölt felhasználó (1474922)
én bevállalom, szoktam, egyébként ismeretségi körömben is vannak olyan lányok akik azt mondják nem, de tudom hogy igen smile
2020. 10. 19. hétfő 07:34  #90
andrew88 andrew88
Én is vettem két vibrit is neki, de ő is tagadja sajnos. Pedig tudom, hogy alkalmanként használja. Sőt, amikor együtt vagyunk, és előkerül a vibri, akkor sem izgatja vele magát. Max oda illeszti a csiklójához, és magára húz misszionáriusban, de a vibrit elengedi, nem tartja oda
(Ez egy válasz Toronto üzenetére (2020. 10. 17. szombat 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 17:58
A feleségem mindíg is tagadta. Vettem VIbrit neki. De azt mondta egyedül biztos nem. Pedig észre vettem hogy használja néha. Pár napja előbb értem haza a munkából, gondoltam meglepem. Hát volt meglepetés
2020. 10. 18. vasárnap 10:20  #89
Stanleylla Stanleylla
Szerintem max a tinilanyok nem ismerik be.En szeretem es pont azert vagyok itt, hogy a torteneteket olvasva masztizzak.
2020. 10. 18. vasárnap 08:54  #88
tributeferi tributeferi VIP
Van olyan nő aki nem vallja be? ....főleg egy ilyen oldalon? circling
2020. 10. 18. vasárnap 00:03  #87
Törölt felhasználó (4433222)
Az iskolában mégis legtöbben inkább a mellékhelységbe, vagy mosdóba kértük ki magunk, hiába volt néhány paraszt, aki a jómodort mellőzve, telipofás vigyorral: szarni.
(Ez egy válasz kronosz 33 üzenetére (2020. 10. 17. szombat 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 23:46
1. Nalunk fiuknal is van ilyen hogy nem maszturbalnak
2.Jujjjjjj vannak titkok hat igen rolunk mindent meg kell tudni A csajoknak meg legyen titkuk Mert naluk van ilyen
3. Haaaat ha ketten vannak a szobaban akkor nem kellemetlen csak budos Mint az is budos hogy nem lehet beismerni hogy Igen ti lanyok is tudtok ilyent csinalni .

Es most komolyra forditva a szot Volt olyan lany ismerosom aki naponta tobbszor maszturbalt es el is meselte nekem Igazabol valamilyen feszultseg levezeto volt ez a maszturbalas a reszerol. Es igen elmeselte es igen izgalmas volt halgatni es igen nezni is izgalmas volt Es mit nem ad Isten nem volt kellemetlen reszerol nem tort meg a varazs Nem rombolta le a rola megalkotott velemenyemet Hanem inkabb azzal, hogy elmeselte El merte meselni tobbet jelentett nekem mint az elott.
2020. 10. 17. szombat 23:46  #86
kronosz 33 kronosz 33
1. Nalunk fiuknal is van ilyen hogy nem maszturbalnak
2.Jujjjjjj vannak titkok hat igen rolunk mindent meg kell tudni A csajoknak meg legyen titkuk Mert naluk van ilyen
3. Haaaat ha ketten vannak a szobaban akkor nem kellemetlen csak budos Mint az is budos hogy nem lehet beismerni hogy Igen ti lanyok is tudtok ilyent csinalni .

Es most komolyra forditva a szot Volt olyan lany ismerosom aki naponta tobbszor maszturbalt es el is meselte nekem Igazabol valamilyen feszultseg levezeto volt ez a maszturbalas a reszerol. Es igen elmeselte es igen izgalmas volt halgatni es igen nezni is izgalmas volt Es mit nem ad Isten nem volt kellemetlen reszerol nem tort meg a varazs Nem rombolta le a rola megalkotott velemenyemet Hanem inkabb azzal, hogy elmeselte El merte meselni tobbet jelentett nekem mint az elott.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 17. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 17. szombat 19:51
Ez ilyen nagyon fiús kérdés. A válasz sajnos sokkal egyszerűbb, mint amit mögé képzeltek.
1: mert az illető valóban nem maszturbál. Igen, nálunk van ilyen.
2: mert az illető szerint a kérdezőnek semmi köze hozzá.. Igen, nálunk van ilyen.
3, mert az illető szerint a kérdés illemtelen, vagy kellemetlen rá válaszolni. Tudjátok: ki fingott? És mindenki hallgat...
2020. 10. 17. szombat 19:51  #85
Ez ilyen nagyon fiús kérdés. A válasz sajnos sokkal egyszerűbb, mint amit mögé képzeltek.
1: mert az illető valóban nem maszturbál. Igen, nálunk van ilyen.
2: mert az illető szerint a kérdezőnek semmi köze hozzá.. Igen, nálunk van ilyen.
3, mert az illető szerint a kérdés illemtelen, vagy kellemetlen rá válaszolni. Tudjátok: ki fingott? És mindenki hallgat...
2020. 10. 17. szombat 17:58  #84
Toronto Toronto
A feleségem mindíg is tagadta. Vettem VIbrit neki. De azt mondta egyedül biztos nem. Pedig észre vettem hogy használja néha. Pár napja előbb értem haza a munkából, gondoltam meglepem. Hát volt meglepetés
2020. 10. 13. kedd 17:35  #83
fiukutya fiukutya
Miért kellene "bevallaniuk"? Teljesen normális dolog.
2020. 10. 12. hétfő 08:53  #82
Babettbitch Babettbitch
Talán, mert van valamiféle "kötelező" közgondolkodás erről, miszerint valamilyen szégyenletes dolognak tartják, amit csak férfiak szoktak csinálni... és természetesen azoknál is milyen ciki már... confused levele
2020. 10. 12. hétfő 08:24  #81
Törölt felhasználó (4431242)
Szerintem is igen izgató, ha az aktuális partner masztizik. Szex közben a párom mindig kényezteti magát, pl. a csiklóját, vagy a melleit és ez olyat lök az izgatottságomon, hogy azonnal el tudnék élvezni.Bár jobban élvez, ha én kényeztetem ezeket a részeit, de bizonyos póz szab gátakat ennek smile
2020. 10. 12. hétfő 07:36  #80
fazonpar fazonpar
De a párod nem tud róla, nem?
(Ez egy válasz cumikaszerető üzenetére (2020. 10. 10. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 10. szombat 08:57
Én 12 éves koromtól kezdve maszturbálok minden nap.
Akkor is maszturbáltam ha volt kapcsolatom és amióta férjnél vagyok szintén.
Imádok,megnyugtat és szeretek élvezni.
2020. 10. 10. szombat 08:57  #79
cumikaszerető cumikaszerető
Én 12 éves koromtól kezdve maszturbálok minden nap.
Akkor is maszturbáltam ha volt kapcsolatom és amióta férjnél vagyok szintén.
Imádok,megnyugtat és szeretek élvezni.
2020. 06. 11. csütörtök 08:22  #78
fazonpar fazonpar
Nem ertem mit kell szégyellni rajta... Amikor köztudottan ez izgatja a férfiakat... Miért nem lehet be állani, akár elmeselni hogyan csinálta, jobb esetben a párod előtt csinálni? Nincs is szexi b egy masztizo nő latvanyanal
2020. 04. 17. péntek 00:43  #77
Törölt felhasználó (3820042)
Szerintem azért nem, egy időben a vallás miatt riogatták az embereket, hogy pl. megvakulnak, meg hogy sérült gyermeket szülnek. Ez annak idején nyomot hagyott a hölgyekben. Ezt hallották ez szerint élnek. De a valóigazság az a nagy kutatók szerint akinek volt is valaha orgazmusa az mindenki csinálja.Mi nap olvastam hogy a hölgyek 91%-a a férfiak 97% -a él a dologgal! Anno mikor kialakult az anyóssal a viszony Ő is tagadta mert ez volt az elvárás szerinte. Most más a véleménye. Csinálja kézzel és segédeszközzel mikor mivel esik jól. Volt, hogy mondta most ne szexeljünk mert így szeretné elélveztetni magát előttem. Nagyban nyitott lett e téren is. Szerintem ez attól is függ ki hogy viszonyul e dologhoz.
2020. 01. 18. szombat 13:55  #76
Törölt felhasználó (1205062)
én beválalom ha mastizok,sőt a páromat még izgatja is,ha ugy időzítek mikor haza érkezik a munkából,egy gyors közös zuhany,ahol az aktust is elkezdjük,Egy kis dugás aztán jön az agy vagy az asztal ahol a nyalás szopás es a popo sex sem marad ki!Hatalmasakat élvezünken meg ,van olyan,hogy 3szor is élélvez,akkor már az arcomra jön a nedü az enyém meg az övére!!!
2020. 01. 09. csütörtök 09:36  #75
Törölt felhasználó (3715492)
A szokas hatalma. Mar kicsi kortol kezdve a fuiknak a kezebe adjak a kukijukat es megdicserik ha ugyesen banik vele, a lanyoknak meg a kezere csapnak ha a sajat labuk koze nyulnak. Ha egy fiu sorban megdug minden csajt a mekkora kiraly, ha egy lany minden fiuval lefekszik, az mekkora kurva. A szexualitas evszazadok ota tabukent van kezelve, a noi orgazmus csak az utobbi evtizedekben kerult eloterbe.
2020. 01. 09. csütörtök 06:47  #74
fazonpar fazonpar
Ha odaig nem is jutottam el, hogy a kezét rárakom a puncijara, de tegnap azért a vibrijét a kezébe adtam, mikozben misszionáriusban dugtam, es a csiklojahoz tettem. Mondtam neki, hogy tartsa ott. Nagyon elvezte ahogy a vibrije izgatja a csiklojat, mikozben a farkam ki-be jár. Engem is nagyon felizgatott a latvany, illetve a farkamat is masszirozta a vibrije. Isteni volt
2020. 01. 07. kedd 07:07  #73
fazonpar fazonpar
Lányok, akik nem masztiztok a parotok előtt! Mit szolnatok, ha egy alapos punci nyalas után, ugy hogy pont orgazmus elott hagyják abba, szex közben, mondjuk misszionáriusban dugna a pasitok, megfogná a kezeteket es ratenné a csiklotokra? En ezt tervezem, mert még sosem masztizott elottem a párom. Ez talan kicsit feloldana a gatlasait????
2019. 12. 25. szerda 10:30  #72
Porthos61 Porthos61
Mi egyszer szívesen megnéznénk... Benne vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 25. szerda 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2019. 12. 25. szerda 09:14
én mindennap szoktam
/ 6