Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Mért kell letagadni?

Az eddigi hozzászólások

2009. 06. 24. szerda 07:52  #31
yanee84 yanee84
jó,nem azokról beszéltem, akik kapcsolatban is rendszeresen csinálják. azok nyilván nem titkolják, hiszen azok általában nem túl szégyellős emberek (nők és férfiak ugyanúgy). én, hála istennek nem értem még meg azt, hogy egy komoly kapcsolat végén el legyek szidva minden utolsó impotensnek... de még olyan szakítást se hallottam, ahol konkrétan a szexszel volt probléma, így a lány sem azt hozta fel az exéről, hogy béna az ágyban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 23. kedd 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (115716)
2009. 06. 23. kedd 17:40
Yanee! A barátnőjüknek elmondanak mindent. Amikor összejössz vele akkor áradozik, hogy milyen jó veled, amikor szakítotok akkor meg egy nagy nulla voltál és csak megjátszotta. Mármint általában ez az előadás a barátnőnek is. Én bármikor beszélek ilyesmiről, akár nőkkel, akár pasikkal. Én pl nem azért onanizálok, mert saját magamnak kell elintéznem, hanem azért, mert jó. Teljesen más, mint nővel, és a csajom előtt is szoktam, nincs ebben semmi rossz.
A témához szólva...nekem eddig minden barátnőm bevallotta, vagyis elmondta, hogy maszturbál. Csak azért helyesbítettem, mert ez nem bűn, tehát nincs mit bevallani...
2009. 06. 24. szerda 07:43  #30
szamoca82 szamoca82
Szerintem tök érdekes dolgok ezek volt már ezzel is néhány élményem ... de sz hogy miért nem vállalják be a nők mindenkinek hogy szoktak masztizni ....mert szerintem egy nő sokkal érzékenyebb sokkal körűltekintöbb mint egy férfi egy férfi még poénbol is elmondja hogy ő pl kivetre tegnap este de egy nö nem szerintem de egy hasonlat és egy példa ha egy kicsit is valakihez kőzelebb kerülünk és a bizalmába férkőzünk már könyebb a dolog mégpedig csak azért mert pl volt olyan lány akkivel pl csak telefonon beszéltem és mikőzben tőkre általános dolgokrol ment a csevej ő közben magához nyúlt és előszőr nem is tudtam hogy most mi is van és mikor rá kérdeztem akkor elmonta hogy simogatta magát mert ugy érezte hogy ez tők spontán dolog és valamit épp kezdet magával és montam ha már elkezte akkor folytasa is és csinálta és valami fergeteges volt .... szoval én már nem lepődőm meg semin ....nahhh sziasztok ......
2009. 06. 24. szerda 07:14  #29
Törölt felhasználó (166411)
szerintem a megfogalmazás is rosz nem be vallani kell nem kihalgatáson van az ember.Inkább felvállalni hogy csináljuk de szerintem ha valaki megfelelő partnerral barátnővel beszél róla nem titkolozik.És van olyan akire nem tartozik akkor nem mondom el pl:postás,szomszéd gázszerelő,de barátnőimmel férjemmel nyugiba beszélünk róla .A férjem imádja ha masztizom neki és vett nekem 5 különböző vibrátort és gyöngyöket ,és ha szoakoztatom sokkal nagyobbakat szeretkezünk utánna
2009. 06. 23. kedd 17:40  #28
Törölt felhasználó (115716)
Yanee! A barátnőjüknek elmondanak mindent. Amikor összejössz vele akkor áradozik, hogy milyen jó veled, amikor szakítotok akkor meg egy nagy nulla voltál és csak megjátszotta. Mármint általában ez az előadás a barátnőnek is. Én bármikor beszélek ilyesmiről, akár nőkkel, akár pasikkal. Én pl nem azért onanizálok, mert saját magamnak kell elintéznem, hanem azért, mert jó. Teljesen más, mint nővel, és a csajom előtt is szoktam, nincs ebben semmi rossz.
A témához szólva...nekem eddig minden barátnőm bevallotta, vagyis elmondta, hogy maszturbál. Csak azért helyesbítettem, mert ez nem bűn, tehát nincs mit bevallani...
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2009. 06. 23. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 11:41
ez az ami ábbszolúte nem igaz!
a nők sokkal többet beszélnek a szexről (is), mint a férfiak! képesek mindent elmondani a barátnőjüknek, részletesen, hogy miért volt jó, miért nem, mennyire,és még azt is h hogyan...
mi,fiúk meg maximum vigyorgunk feltűnően,egy-két célzás,h volt valami este.
lehet, hogy a maszturbálást nem verik nagydobra,de a férfiak (18éves kor fölött) sem éppen büszkék rá, hogy saját maguknak kell elintézni a dolgot, csak ilyen fórumokon jár a kezük, hogy napi 5-6szor,de az életben elpirulnának azokkal szemben,akiknek nő is jutott. vigyor2
2009. 06. 23. kedd 15:32  #27
Törölt felhasználó (439217)
A többszöri egymás után elélvezés az kimerít. A lebegtetés az orgazmus előtt egy lépésre az nem orgazmus, akkor nincs elélvezés. Szóval amit a keleti tanításokban az orgazmusról állítanak, az kamu. Keverik a szezont a fazonnal, Az orgazmus az a durranás, amikor a felgyülemlett gyönyör eldurran 1 másodperc alatt, ha ebből rendszeresen megcsinálnak sorozatokat, egyre silányabb lesz a durr és egyre gyengébb, nehézkesebb, majd nem teljes merevedés melletti elélvezés lesz a jellemző. Nem teljesen kőkeény fütyivel nem lehet orgazmus közelbe kerülni, gagyi.... worship

Ha elélvezek , én kimerülök, nem hogy sokszor , meg utána még jót dugikálunk.
Ha én egy jót élvezek, 10 percig be vagyok zsibbadva és aléltan fekszem, utánna felejtsenek el, hogy aktusba lépek, úgy 1 óráig. Általában 30-50-szer vagyok orgazmus közelben(1 lépésre az orgazmustól), mielőtt elélvezek. A sok kicsi orgazmus, az nem létezik, kamu, 100%. Én is maszturbálok... tudom miről van szó...
2009. 06. 23. kedd 14:07  #26
boszi76 boszi76
kár hogy így gondolja nagyon hosszú időben fog beletelni hogy megváltoztasd a gondolkodását erről a témáról. (ha egyáltalán sikerül valaha
(Ez egy válasz qwsd üzenetére (2009. 06. 23. kedd 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 13:53
Az én barátnőm sem szokott. Szerinte undorító... Amikor mondtam hogy ez a saját teste akkor csak a vállát vonogatta :(
2009. 06. 23. kedd 13:53  #25
qwsd qwsd
Az én barátnőm sem szokott. Szerinte undorító... Amikor mondtam hogy ez a saját teste akkor csak a vállát vonogatta :(
2009. 06. 23. kedd 12:14  #24
kandurmarci kandurmarci
Szex közben, ha úgy érzi a nejem, hogy kell, akkor rásegít ujjal a csiklójára, meg egy különleges jóga gyakorlatot is szokott végezni: mezetlenül ül az ágyon, szemben tükör, a sarkát úgy rakja, hogy szétnyitott puncijával veszi körül, rácuppantja a punciját, ráül a puncijával a saját sarkára. Kellemes, bizsergő érzés, mondja. Azelőtt erről hallgatott, de egyszer váratlanul rányitottam az ajtót és éppen így ült a tükör előtt. Nagyon izgató volt. Néha egy-egy vibri is elő kerül, vagy a rezgő gésagolyók, de szereti az orgazmus krémet a puncijának a kisajkai körül, de leginkább a csiklójára. Megduzzasztja, vérbőséget okoz és jönnek az orgazmusok.
2009. 06. 23. kedd 11:52  #23
Törölt felhasználó (165067)
"Manapság, mivel a nemiéletem sűrű (mindennapos férfiakkal)"
Várunk egy másik topikba... smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 23. kedd 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 10:58
Azért nem vallják be a nők a maszturbálást:
Mert egyrészt nem maszturbálnak, vágynak a szerelemre és valljuk be egy férfival meghittebb az együttlét mint magunkkal meg a vibrivel.
Mert másrészt, igazából nem éltek meg orgazmust, a plafont csak ütögetik, de nem robbantják át.
Mert harmadrészt, az aki elélvezősen maszturbál és nincs párkapcsolata talán egy kicsit szégyenli, hogy masztiznia kell, hogy fortyogo szexéhségét csillapítsa.
Én régebben rengeteget, a végkimerültségig (frigiditásig, amikor már durván és erősen kellett ingerelni magam, ahhoz, hogy el tudjak egyáltalán élvezni, segédeszközzel, stb.) Kiégtem...
Manapság, mivel a nemiéletem sűrű (mindennapos férfiakkal), így az orgazmus nélküli maszturbálást (bár ritkán becsúszik egy-egy eldurranás, de már egyre tudatosabb vagyok az elkerülésben) használom a csiklandozós, bizsergetős érzésem enyhítésére (5-15-ször szoktam ilyenkor leállni közvetlen orgazmus közelben, érdekes, hogy megnyugszik az izgalmi energiám tőle ). Mivel nem élveztem el, zért még nimfománabb vagyok, mint előtte.
Szóval lehet masztizni, kötelező, csak ne tessék elélvezni mindig a gyönyört, mert kimerl a nimfó belőlünk.
Én ezt hoztam vissza!!!
2009. 06. 23. kedd 11:41  #22
yanee84 yanee84
ez az ami ábbszolúte nem igaz!
a nők sokkal többet beszélnek a szexről (is), mint a férfiak! képesek mindent elmondani a barátnőjüknek, részletesen, hogy miért volt jó, miért nem, mennyire,és még azt is h hogyan...
mi,fiúk meg maximum vigyorgunk feltűnően,egy-két célzás,h volt valami este.
lehet, hogy a maszturbálást nem verik nagydobra,de a férfiak (18éves kor fölött) sem éppen büszkék rá, hogy saját maguknak kell elintézni a dolgot, csak ilyen fórumokon jár a kezük, hogy napi 5-6szor,de az életben elpirulnának azokkal szemben,akiknek nő is jutott. vigyor2
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 06. 22. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 22. hétfő 12:45
Hát persze,hogy szoktak .. smile Hogy miért nem vallják be? Talán azért , mert a nők még mindig nem beszélnek szivesen az ilyen dolgokról, nem dicsekednek a munkahelyen egy -egy forró éjszakáról , mint ahogy nem beszélnek a masztiról sem,de ettől még csinálják. Egy újabb különbség férfi és nő közt smile
2009. 06. 23. kedd 10:58  #21
Azért nem vallják be a nők a maszturbálást:
Mert egyrészt nem maszturbálnak, vágynak a szerelemre és valljuk be egy férfival meghittebb az együttlét mint magunkkal meg a vibrivel.
Mert másrészt, igazából nem éltek meg orgazmust, a plafont csak ütögetik, de nem robbantják át.
Mert harmadrészt, az aki elélvezősen maszturbál és nincs párkapcsolata talán egy kicsit szégyenli, hogy masztiznia kell, hogy fortyogo szexéhségét csillapítsa.
Én régebben rengeteget, a végkimerültségig (frigiditásig, amikor már durván és erősen kellett ingerelni magam, ahhoz, hogy el tudjak egyáltalán élvezni, segédeszközzel, stb.) Kiégtem...
Manapság, mivel a nemiéletem sűrű (mindennapos férfiakkal), így az orgazmus nélküli maszturbálást (bár ritkán becsúszik egy-egy eldurranás, de már egyre tudatosabb vagyok az elkerülésben) használom a csiklandozós, bizsergetős érzésem enyhítésére (5-15-ször szoktam ilyenkor leállni közvetlen orgazmus közelben, érdekes, hogy megnyugszik az izgalmi energiám tőle ). Mivel nem élveztem el, zért még nimfománabb vagyok, mint előtte.
Szóval lehet masztizni, kötelező, csak ne tessék elélvezni mindig a gyönyört, mert kimerl a nimfó belőlünk.
Én ezt hoztam vissza!!!
2009. 06. 23. kedd 10:27  #20
Szeretkezés közben az én nejem is szokta simogatni a csiklóját szinte mindig ha a pozició éppen megengedi. Főleg amikor orálisan kényezetetem és közeleg a vég mindig odanyúl. Jól teszi. smile
(Ez egy válasz boszi76 üzenetére (2009. 06. 23. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 23. kedd 08:22
Minden nőnek ajánlom hogy szeretkezés közben próbálja ki hogy közben simogatja magát. Akár a mellét akár a csiklóját. A pasit biztos nem fogja zavarni. Ehhez viszont minden nőnek ismernie kellene a saját testét, hogy mi jó neki, mi okoz számára kellemes érzést. Sokan nincsenek tisztában saját testük működésével.
2009. 06. 23. kedd 08:22  #19
boszi76 boszi76
Minden nőnek ajánlom hogy szeretkezés közben próbálja ki hogy közben simogatja magát. Akár a mellét akár a csiklóját. A pasit biztos nem fogja zavarni. Ehhez viszont minden nőnek ismernie kellene a saját testét, hogy mi jó neki, mi okoz számára kellemes érzést. Sokan nincsenek tisztában saját testük működésével.
2009. 06. 23. kedd 01:18  #18
Törölt felhasználó (426306)
Na örülök hogy valakinél téma, .. nálunk sajna még nem. gonosz3
2009. 06. 22. hétfő 21:24  #17
Dagiiii Dagiiii
Pedig hidd el nem egy nő van... wink az meg más dolog,hogy van aki vállalja van aki tagadja....de nagyrészt (80%) mindenki csinálja smile ) Nálunk ez például barátnőmmel simán téma... smile
2009. 06. 22. hétfő 20:57  #16
Törölt felhasználó (314412)
Az én párom is szégyellte eleinte.

Egyik éjszaka valamiért felébredtem és hallottam valami sóhajtozást és láttam, hogy tekereg a paplan alatt. Felkapcsoltam a villanyt és megkérdeztem mit csinál. Teljesen zavarba jött és dadogva azt mondta, hogy semmit. Engem nagyon felizgatott a dolog és azonnal rávetettem magam.

Kefélés közben megkértem, hogy folytassa. Nagyon szégyellte magát,de amikor megérezte rajtam az izgalmamat (még keményebben állt a farkam és még keményebben döftem belé) egyre lelkesebben simogatta a csiklóját. Közben többször megnyalta a középső ujját és a nyáltól csöpögő ujjázal cirógatta gyengéden saját magát. Majd eltorzult az arcal kiabált egy kicsit és elélvezett.

Azóta ez is a mindennapi szex része nálunk. Nagyon izgalmas nekem is, neki is (és néha másoknak is bohoc ).

Szerintem szégyellik magukat, ezért nem beszélnek róla. El kell nekik magyarázni, hogy egy férfi számára nincs annál szebb és izgatóbb, mint amikor egy nő pofátlanul élvezi a szexet, és tesz is valamit a saját orgazmusáért.
2009. 06. 22. hétfő 16:12  #15
Dagiiii Dagiiii
Csak nyugodtan vedd meg neki,hidd el mindketten élvezni fogjátok smile )
2009. 06. 22. hétfő 14:46  #14
boszi76 boszi76
szerintem tutira örülne neki és nem gondolná hogy kevesebb lesz a szex én az elsőt 10 évvel ezelőtt kaptam és örültem neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 06. 22. hétfő 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 06. 22. hétfő 13:52
Természetes, hogy szoktak. Nincs ezzel semmi gond. A nejem is többször elmesélte, hogy néha masztizik. Először amikor elmondta annyira kiváncsivá tett, hogy megkértem a jelemlétemben is tegye meg. Hát nem birtam kivárni, hogy végezzen.... smile Mivel nincsen még vibrátora azt szeretném megkérdezni az itt lévő hölgyektől, hogy vajon milyen reakciót váltana ki belőle ha meglepném eggyel. Félek, hogy az első gondolata nem-e az lenne hogy kevesebb lesz emiatt a szex? Ti tudtatok-e valóban örülni neki? Köszönöm.
2009. 06. 22. hétfő 13:52  #13
Természetes, hogy szoktak. Nincs ezzel semmi gond. A nejem is többször elmesélte, hogy néha masztizik. Először amikor elmondta annyira kiváncsivá tett, hogy megkértem a jelemlétemben is tegye meg. Hát nem birtam kivárni, hogy végezzen.... smile Mivel nincsen még vibrátora azt szeretném megkérdezni az itt lévő hölgyektől, hogy vajon milyen reakciót váltana ki belőle ha meglepném eggyel. Félek, hogy az első gondolata nem-e az lenne hogy kevesebb lesz emiatt a szex? Ti tudtatok-e valóban örülni neki? Köszönöm.
2009. 06. 22. hétfő 13:09  #12
boszi76 boszi76
A nők nagy része szokott maszturbálni persze én is közéjük tartozom elég messze vagyok még a szerelmemtől így ha sokáig nem találozunk akkor természetesen megoldom magamnak.
/ 6