kinek isebb a farka 10cm-nél
nagyon eltüntek a kisfarkúak
Érdekes, mert anno kisebbségi komplexusom volt a méretem miatt, de mára már nagyon izgat engem is, ha aláznak vele. A feleségem rendszeresen aláz a méretem miatt. Hozzáteszem, hogy én kértem rá. Magától nem tenne ilyet. A kapcsolatunk elején tisztáztuk hogy hozzá az extra nagy méret passzol, illetve, hogy az én 12 centimből abszolút semmit nem érez. Mindezt végtelenül tapintatosan adta át. Aztán a későbbiekben, mikor már osszeszoktunk, én kértem, hogy alázzon vele. Imádom nagyon.
(Ez egy válasz egylövetűgyorsbébirpéa üzenetére (2026. 05. 15. péntek 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 13:45
Szupi, hogy ennyien vagyunk. Én amúgy szeretem, hogy nekem kicsi, igazán csak attól áll fel, ha megaláznak miatta.
neked is jó méreted van bár nekem is ekkora lenne
Nem rosz az a méret.
(Ez egy válasz hatvanvolt üzenetére (2026. 05. 15. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 21:22
Nem a nagyok közé tartozom, de nem a passzív érdekel még akkor is, ha nem olyan kemény már (sajnos)!
Semmi köze a mérethez, hogy melyik oldalon van az ember!
szívesen játszanák vele nekem is csak 11cm-es
Szerintem is az az átlagos. Mivel nekem is kábé 10 centi, ami igencsak kicsi, ezért vagyok passzív. Meg szeretem a passzív oldalt.
(Ez egy válasz kisbuzi-köcsög üzenetére (2026. 03. 24. kedd 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem is kicsi de én nagy farkú srácokat keresek feleségemnek.Erthetoen a méret számít.Vagy duplabehatolassal kell kielégíteni hiszen minden hölgy megérdemli hogy élvezzen.
Nekem 14x4kb
Nekem 12/5. Szeretnék barátnőt
Nem a nagyok közé tartozom, de nem a passzív érdekel még akkor is, ha nem olyan kemény már (sajnos)!
Én a magam nevében mondhatom csak, de rám igaz.
Nőkkel már egyáltalán nem próbálkozom, csak férfiakkal van kapcsolatom és a passzív szerep ami bejött. (Ez egy válasz Kiváncsi45-ös üzenetére (2026. 05. 15. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőkkel már egyáltalán nem próbálkozom, csak férfiakkal van kapcsolatom és a passzív szerep ami bejött. (Ez egy válasz Kiváncsi45-ös üzenetére (2026. 05. 15. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 13:48
Az igaz hogy akinek kicsi van az a biszexek közt mind passzív?
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi vagyok.
Én szoktam aktív is lenni, amennyire engedi a kis cerkám.
(Ez egy válasz Kiváncsi45-ös üzenetére (2026. 05. 15. péntek 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 15. péntek 13:48
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi vagyok.
Kiváncsi vagyok.
Szupi, hogy ennyien vagyunk. Én amúgy szeretem, hogy nekem kicsi, igazán csak attól áll fel, ha megaláznak miatta.
én még a 14-el sem. De még nejem sem
(Ez egy válasz bi szex üzenetére (2026. 04. 30. csütörtök 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 30. csütörtök 07:22
sziasztok van itt olyan férfi aki elégedett a kis farkával 12cm alatt
sziasztok van itt olyan férfi aki elégedett a kis farkával 12cm alatt
Nálam kis pénisz -nagy szarv.
Ha mar mas nem.
(Ez egy válasz pcounter üzenetére (2026. 03. 24. kedd 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 24. kedd 22:29
Viszont van bőben termelésed. Amúgy én is a kis méretűekhez tartozom.
Viszont van bőben termelésed. Amúgy én is a kis méretűekhez tartozom.
(Ez egy válasz batormaszturbator üzenetére (2026. 03. 23. hétfő 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 03. 23. hétfő 15:07
Én eddig azt hittem hogy kicsi a cerkám, annak ellenére hogy nejem szerint is kicsi (legalábbis neki)- Az én 13/5cmemmel jobb ha hallgatok itt .....