Holnap kikérdezem az egyik tapasztaltabb kolleginát...
Willy!
Az elso kepet nezve elrohogtem magam.
Ne haragudj!
Milyen pozbol vetted ezt fel??? Hat ha az ember farka gorbe akkor az pont a masik iranyba van vagy oldalra.
De ilyet meg nem lattam!!!
A 2kep mar sokkal jobb helyzetet sugall.
Ne torodj ! Egy jo szuk punci rendbe hozza.
Az elso kepet nezve elrohogtem magam.
Ne haragudj!
Milyen pozbol vetted ezt fel??? Hat ha az ember farka gorbe akkor az pont a masik iranyba van vagy oldalra.
De ilyet meg nem lattam!!!
A 2kep mar sokkal jobb helyzetet sugall.
Ne torodj ! Egy jo szuk punci rendbe hozza.
Hát, lehet... csak szorít az idő (kéke vagy a piros drótot???) ugyanis júli 4-én vágás!
pfff nem hiszem el, hogy ahelyett, hogy az érettségire készülnék és az athéni demokrácia felépítését verném a csökött agyamb, itt mutogatom a brémet...
De mindenesetre kösz a segítséget...
De mindenesetre kösz a segítséget...
és viszonylag... öhm... flexibilis!
namégegyszer...
francba.. egy perc és itt vannak, csak lekicsinyítem, mert batárnagyok...
azt ne mondd, hogy 1912-ben születtél...
Az alakjától eltekintve tökéletesen működik...
(csak kíváncsiságból: a 12 az szerencseszám vagy mi?)
(csak kíváncsiságból: a 12 az szerencseszám vagy mi?)
üsse kő, fájni nem fájhat... a kepfeltoltes.hu az egy működő dolog?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 23:33
Hŕt te tudod, de akkor reggel mŕr a csajok is
megirhatjŕk a včlemčnyuket!
megirhatjŕk a včlemčnyuket!
Hŕt te tudod, de akkor reggel mŕr a csajok is
megirhatjŕk a včlemčnyuket! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
megirhatjŕk a včlemčnyuket! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2005. 06. 13. hétfő 23:32
elvileg bepostoltam már és va legközelebbi eresztésnél meg kéne jelennie az amatőrök közt...
Vagy most tegyem fel?
Vagy most tegyem fel?
Naná, a franc se akarja, hogy felnyessék... De olvastam olyat is, hogy a túl görbe fájhat a lánynak és a fiúnak is és még el is törhet...
elvileg bepostoltam már és va legközelebbi eresztésnél meg kéne jelennie az amatőrök közt...
Vagy most tegyem fel? (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy most tegyem fel? (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
hááát... (miért nincsen pirulós smiley???)
Igy persze mŕr mŕs a szitu, de ha fedobsz egy
kčpet kielemezzuk!-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
kčpet kielemezzuk!-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 23:29
persze, valamennyire mindenkinek, de szerintem neked is gyanús lenne, hogyha a reggeli vakarózáskor azt hinnéd félálmodban, hogy már a fürdőszoba ajtajánál tartasz és épp a kilincset fogod... :(
persze, valamennyire mindenkinek, de szerintem neked is gyanús lenne, hogyha a reggeli vakarózáskor azt hinnéd félálmodban, hogy már a fürdőszoba ajtajánál tartasz és épp a kilincset fogod... :(
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 23:27
A francba, nem akartam hozzŕszolni, de nem
tudtam megŕllni! Skacok: szerintem mindenkinek
gorbe! Ezčrt ne menj dokihoz..:-))
gorbe! Ezčrt ne menj dokihoz..:-))
persze, lenni van, de az egyenesítés úgy megy, hogy a hosszabik oldalát összehúzzák...
És ha tényleg olyan nagy áldás (és nem verés) a görbe banán, akkor lehet, hogy "megtartanám" és kihagynék egy műtétet is, nemde?
És ha tényleg olyan nagy áldás (és nem verés) a görbe banán, akkor lehet, hogy "megtartanám" és kihagynék egy műtétet is, nemde?
A francba, nem akartam hozzŕszolni, de nem
gorbe! Ezčrt ne menj dokihoz..:-)) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
gorbe! Ezčrt ne menj dokihoz..:-)) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 23:21
Őszintén?
Gondolom, kitaláltátok, hogy nem a szomszéd srácnak, vagy a pistinek, hanem nekem görbe... és ezzel el is mentem a dokihoz, aki beírt a naptárába és... ki fogja egyenesíteni... de egyre többször hallom, hogy így, meg úgy lehet jó a banán... és, amíg nem késő, addig még lehet, hogy meggondolnám magam...
Gondolom, kitaláltátok, hogy nem a szomszéd srácnak, vagy a pistinek, hanem nekem görbe... és ezzel el is mentem a dokihoz, aki beírt a naptárába és... ki fogja egyenesíteni... de egyre többször hallom, hogy így, meg úgy lehet jó a banán... és, amíg nem késő, addig még lehet, hogy meggondolnám magam...
muszály volt ezeket a hentaiokat beszúrni?
mindegy... csak kérdeztem..
mindegy... csak kérdeztem..
Őszintén?