A pénisz oldal görbületének és hosszanti görbületének korrigálása
A pénisz veleszületetten vagy sérülés (merev megtöretés) következtében is meggörbülhet. Enyhe irányeltérés vagy görbület nem indokolja a műtéti beavatkozást, így is tökéletes funkciót és örömet tud nyújtani. 30 fok körüli irányeltérés már nem csak esztétikai problémát okoz. A pénisz barlangos testét körülölelő erős fascia megfelelő bemetszésével és plasztikájával a zavaró megtöretés korrigálható. Ezek a műtétek mindig egyedi tervezést és megoldást igényelnek.
A pénisz veleszületetten vagy sérülés (merev megtöretés) következtében is meggörbülhet. Enyhe irányeltérés vagy görbület nem indokolja a műtéti beavatkozást, így is tökéletes funkciót és örömet tud nyújtani. 30 fok körüli irányeltérés már nem csak esztétikai problémát okoz. A pénisz barlangos testét körülölelő erős fascia megfelelő bemetszésével és plasztikájával a zavaró megtöretés korrigálható. Ezek a műtétek mindig egyedi tervezést és megoldást igényelnek.
Ja, én is így vagyok, bár a görbeségnek ehhez nem sok köze van (hacsak nem a hátamat nézzük)...
De nem is kifejezetten a külsőségek miatt, hanem ezt az egész világot úgy utálom, ahogy van...
És szinte az összes ember idevaló erre a világra... néha meg már úgy érzem, hogy csak én nem...
De nem is kifejezetten a külsőségek miatt, hanem ezt az egész világot úgy utálom, ahogy van...
És szinte az összes ember idevaló erre a világra... néha meg már úgy érzem, hogy csak én nem...
Az önkritikás rész RÁM vonatkozott. Nem Rád. Én sem szeretnék egyedül maradni. De Úgy érzem nagy az esélyem rá. Mégpedig azért, mert szép lassan elpárolgott minden önbizalmam. Ma már ott tartok, hogy néha elgondolkodok, nem lenne-e jobb a világnak nélkülem. Lehet, hogy ebben benne van az a kis görbeségenm is. Meg a félsz, hogy hogy tudok bárkinek is megfelelni. Na mind1 ez lényegtelen. Nem rólam, hanem Rólad van itt szó.
Különben meg láttam a képet. A másodikon nem úgy látszik, hogy gondod lenne...
Különben meg láttam a képet. A másodikon nem úgy látszik, hogy gondod lenne...
Kicsit... láttad a képet?
Ja, én sem akarom egyedül leélni... de hogy jön ide az önkritika...
Ja, én sem akarom egyedül leélni... de hogy jön ide az önkritika...
Willy, ha vigasztal nem vagy egyedül a problémáiddal. Kicsit én is görbülök. Mondjuk nekem sem volt még senkim, pedig kicsivel még idősebb is vagyok. (persze ha a 87 nem a korodat jelenti :) ) Eléggé, lehet, h. túl önkritikusan állok hozzá a dologhoz és kész. Csak szar lenne az életem leélni egyedül...
Na akkor sok sikert!
En elhuzok focizni.
Neked is ajanlom,a mozgas jo a verkeringesnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
En elhuzok focizni.
Neked is ajanlom,a mozgas jo a verkeringesnek. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2005. 06. 14. kedd 12:36
Ááácsi... Azt nem mondtam, hoyg hanyagolnám... SOHA!
De most úgy vagyunk, hoyg mindekttőnk felől érdeklődés látszik, úgyhogy most már minden más csaj kizárva...
De most úgy vagyunk, hoyg mindekttőnk felől érdeklődés látszik, úgyhogy most már minden más csaj kizárva...
nna, kicsit ellépek... (CD írás, ebéd, és különben is tanulnom kéne)
Ááácsi... Azt nem mondtam, hoyg hanyagolnám... SOHA!
De most úgy vagyunk, hoyg mindekttőnk felől érdeklődés látszik, úgyhogy most már minden más csaj kizárva... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
De most úgy vagyunk, hoyg mindekttőnk felől érdeklődés látszik, úgyhogy most már minden más csaj kizárva... (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 12:34
Kedves Willy!
A baratnot sem szabad am elhanyagolni!!!
Mert akkor esetleg csalodni fog es keres maganak valaki mast aki ezt is megoldja.
Ha a baratnod elott kiprobaltal mar egy par "lukat", akkor lehet,hogy tapasztaltab leszel.OK?
Mert akkor esetleg csalodni fog es keres maganak valaki mast aki ezt is megoldja.
Ha a baratnod elott kiprobaltal mar egy par "lukat", akkor lehet,hogy tapasztaltab leszel.OK?
Kedves Willy!
Ha a baratnod elott kiprobaltal mar egy par "lukat", akkor lehet,hogy tapasztaltab leszel.OK? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha a baratnod elott kiprobaltal mar egy par "lukat", akkor lehet,hogy tapasztaltab leszel.OK? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 12:30
Ja, jó...leesett... te úgy értetted, hogy kerítsek egy lukat nem?
Nem úgy, hogy barátnő kell nekem, hm?
Nem úgy, hogy barátnő kell nekem, hm?
Nem beszélve arról, hogy legközelebb, a műtét előtt tudnánk találkozni legfeljebb egy héttel... és az az első találkozásunk lenne...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
No ha kilatasban van akkor celozd be az iranyt, huzd fel a vitorlakat es induly el fele.
Ne marhaskodj!
Mindenki e vilagra szuletett es te sem vagy kivetel.
Ha pedig mar itt vagy akkor hasznald ki.
Hidd el sokkal jobb mint a "veres". Raadasul meg ha szereted is!?
Ne marhaskodj!
Ja, hogy jobb mint a verés, abban én is boztps vagyok.. :)
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
No ha kilatasban van akkor celozd be az iranyt, huzd fel a vitorlakat es induly el fele.
Ne marhaskodj!
Ne marhaskodj!
Ne marhaskodj!
Hidd el sokkal jobb mint a "veres". Raadasul meg ha szereted is!? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne marhaskodj!
Hidd el sokkal jobb mint a "veres". Raadasul meg ha szereted is!? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 12:26
Hát, mondjuk van egy lány... khm... kilátásban.
De nem azért akarok barátnőt, hogy khm... :) (nem CSAK azért (azé hülye én sem vagyok))
Mit csinálok?
Mondjuk úgy, hogy nem evilágra születtem... :(
De nem azért akarok barátnőt, hogy khm... :) (nem CSAK azért (azé hülye én sem vagyok))
Mit csinálok?
Ja, jó...leesett... te úgy értetted, hogy kerítsek egy lukat nem?
Nem úgy, hogy barátnő kell nekem, hm? (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem úgy, hogy barátnő kell nekem, hm? (Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 12:15
Figyelj!
Mit csinalsz te veluk, hogy sirva szaladnak eloled.
Kulomben tudod, hogy a lanyok mindig tesznek meg egy par kort, nehogy azt mond rajuk: KURVA.
Amit az elobb mondtam az pedig nem mentalitas, hanem egeszseg.Tolem mutogathatod egynek is, de sokszor.
Kulomben tudod, hogy a lanyok mindig tesznek meg egy par kort, nehogy azt mond rajuk: KURVA.
Amit az elobb mondtam az pedig nem mentalitas, hanem egeszseg.Tolem mutogathatod egynek is, de sokszor.
(mikor frissítik az amatőröket?)
Hát, mondjuk van egy lány... khm... kilátásban.
Mit csinálok?
Mit csinálok?
Figyelj!
Amit az elobb mondtam az pedig nem mentalitas, hanem egeszseg.Tolem mutogathatod egynek is, de sokszor. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Amit az elobb mondtam az pedig nem mentalitas, hanem egeszseg.Tolem mutogathatod egynek is, de sokszor. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 12:06
minnél hamarabb megmutatni egy-két... ehh... micsoda mentalitás... különben is, örülök, hogyha nem sírva szalad előlem egy lány, hogya meglát...
minnél hamarabb megmutatni egy-két... ehh... micsoda mentalitás... különben is, örülök, hogyha nem sírva szalad előlem egy lány, hogya meglát...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 14. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 12:04
Hat Willy, minnel hamarabb megmutatni egy, ketto, 12 lanynak!!!! Es na csak mutogatni hanem ...na erted!?
Jut eszembe:
Moriczkat kerdezik:
-Moriczka, vered te a faszodat?
Valasz:
-Nem. Pedig neha megerdemelne!
Jut eszembe:
Moriczkat kerdezik:
Valasz:
-Nem. Pedig neha megerdemelne!
Hat Willy, minnel hamarabb megmutatni egy, ketto, 12 lanynak!!!! Es na csak mutogatni hanem ...na erted!?
Jut eszembe:
Moriczkat kerdezik:
Valasz:
-Nem. Pedig neha megerdemelne! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Jut eszembe:
Moriczkat kerdezik:
Valasz:
-Nem. Pedig neha megerdemelne! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 11:59
Zavarni igazán nem, mert mint mondtam egyébként teljesen egészséges... (verni meg a görbét is lehet)
Lány még nem igazán látta (és nem azért, mert sötét volt), úgyhogy e téren egyelőre nem zavar.
Lány még nem igazán látta (és nem azért, mert sötét volt), úgyhogy e téren egyelőre nem zavar.
Zavarni igazán nem, mert mint mondtam egyébként teljesen egészséges... (verni meg a görbét is lehet)
Akkor nincs visszaut!
Apropo, nagyon zavar teged? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Apropo, nagyon zavar teged? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 14. kedd 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 14. kedd 11:55
kösz...
Lehet, hogy ők is oda küldenének.. engem a helyi urológus (család barátja) küldött oda...
Lehet, hogy ők is oda küldenének.. engem a helyi urológus (család barátja) küldött oda...