Hiába leveleztem az oldal tulajdonosi körével ők sem nyitottak ennek a problemának a megoldására. Jogokra hivatkozva nem lehet megoldani. Mert ennek nem ez a módja.
Sem admin sem moderátor nem nyúlhat bele a felhasználók adatlapjába, kizárólag informatikus. Így az admin is annyit tehet, hogy figyelmezteti a felhasználót, ha hibás az adatlapja.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 12. 03. csütörtök 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 03. csütörtök 07:58
Értem, de figyelmeztetés helyett nem tudjátok "önkényesen" átállítani a nemet adminként, ha egyértelmű a hibás beállítás? Ha ilyennel találkoztok, ahogy írod, vagy külön jelzik azt. Ha meg 2-3-szor visszaállítja a delikvens a rosszra, akkor emiatt ki lehet vágni a francba, mert szórakozik.
Ezügyben írt leveledre személyes választ kaptál az Ügyfélszolgálattól.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 02. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 12. 02. szerda 21:25
A kirekesztés még mindig nagyobb probléma. Csak jelzem.
Értem, de figyelmeztetés helyett nem tudjátok "önkényesen" átállítani a nemet adminként, ha egyértelmű a hibás beállítás? Ha ilyennel találkoztok, ahogy írod, vagy külön jelzik azt. Ha meg 2-3-szor visszaállítja a delikvens a rosszra, akkor emiatt ki lehet vágni a francba, mert szórakozik.
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2020. 12. 02. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 02. szerda 15:26
Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti szabadon, így bárki bármikor változtathat a státuszán. Amit láttok, az a jéghegy csúcsa, feltöltéskor is rengetegen jelölnek meg rossz kategóriát, ugyanez igaz a társkereső státusz beállítására is. Olyan is van, aki anno párként regisztrált, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát. Ennyi regisztrált felhasználónál sajnos fizikai lehetetlenség folyamatosan ellenőrizni, ki mikor változtat valamit az adatlapján. Akiket figyelmeztetünk, hogy hibás a beállítás, ott is a felhasználók túlnyomó többsége nem veszi ezt figyelembe. Nem állíthatunk admint minden egyes felhasználó mellé, így amíg ez a funkció ingyenes, nem várható drasztikus javulás.
A kirekesztés még mindig nagyobb probléma. Csak jelzem.
(Ez egy válasz Wallyadmin (GG) üzenetére (2020. 12. 02. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 02. szerda 15:26
Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti szabadon, így bárki bármikor változtathat a státuszán. Amit láttok, az a jéghegy csúcsa, feltöltéskor is rengetegen jelölnek meg rossz kategóriát, ugyanez igaz a társkereső státusz beállítására is. Olyan is van, aki anno párként regisztrált, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát. Ennyi regisztrált felhasználónál sajnos fizikai lehetetlenség folyamatosan ellenőrizni, ki mikor változtat valamit az adatlapján. Akiket figyelmeztetünk, hogy hibás a beállítás, ott is a felhasználók túlnyomó többsége nem veszi ezt figyelembe. Nem állíthatunk admint minden egyes felhasználó mellé, így amíg ez a funkció ingyenes, nem várható drasztikus javulás.
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 12. 02. szerda 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 02. szerda 07:55
A 70% az azért durva túlzás, de valóban ez a helyzet. Tele férfiakkal "nőként" regisztrálva már évek óta. Szerintem ez szándékosan van szabadjára engedve itt az oldalon valamilyen megfontolásból, mert változás nem nagyon van.
A 70% az azért durva túlzás, de valóban ez a helyzet. Tele férfiakkal "nőként" regisztrálva már évek óta. Szerintem ez szándékosan van szabadjára engedve itt az oldalon valamilyen megfontolásból, mert változás nem nagyon van.
(Ez egy válasz izgalom36 üzenetére (2020. 12. 01. kedd 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 01. kedd 23:28
eléggé dühítő ez a probléma...pl beállítom hogy nőt keresek, a kiadott találati lista 70%-a férfi!!! Ne mondja senki, hogy mindegyik "véletlen" elrontotta...
eléggé dühítő ez a probléma...pl beállítom hogy nőt keresek, a kiadott találati lista 70%-a férfi!!! Ne mondja senki, hogy mindegyik "véletlen" elrontotta...
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 04. 05. vasárnap 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 05. vasárnap 09:05
Azt nem lehet megoldani, hogy ez a mező rögzített maradjon (regisztrációkor megadott kötelező mező) és a módosításokból egyszerűen kivenni? Ha valaki elrontotta akkir az admin még hozzáférhet, de maga nem szórakozhat vele. Biztos van aki véletlenül elrontja, de ebből van kevesebb, a többség szerintem szándékosan játszik vele. Így ráadásul az adminoknak is kevesebb utólagos feladata lenne vele.
Már jó ideje tekergek az oldalon, itthon az egyik legszínvonalasabb, sőt szerintem ez a nyerő. Egy ilyen plusz "lehetőség" biztos sikert aratna
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 09. 26. szombat 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 26. szombat 11:48
Szia! Eddig még nem érkezett ilyen jellegű kérés, de ha van rá igény, felvehetjük a fejlesztési listára
Szia! Eddig még nem érkezett ilyen jellegű kérés, de ha van rá igény, felvehetjük a fejlesztési listára
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 25. péntek 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4199222)
2020. 09. 25. péntek 22:41
sziasztok adminok, nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy tervezitek a társkeresőbe opcióként beleintegrálni a "Nem" menüponthoz a "transz" kategóriát is?
jártam pár oldalon és szerintem sokunk megköszönné ezt a lehetőséget
sziasztok
sziasztok
sziasztok adminok, nekem csak egy olyan kérdésem lenne, hogy tervezitek a társkeresőbe opcióként beleintegrálni a "Nem" menüponthoz a "transz" kategóriát is?
sziasztok
sziasztok
Szia! Ne pipálj be semmit az adatlapon, tehát szedj ki minden mentett adatot, ments el ezt a változtatást és nem fogsz megjelenni a Társkeresőben. Ha pedig újra szeretnél ott lenni, bármikor újra kitöltheted.
(Ez egy válasz coyote70 üzenetére (2020. 09. 18. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Hogy tudom törölni magam a társkeresőből?
Hogy tudom törölni magam a társkeresőből?
Szia! Napi több alkalommal is törlünk olyan profilokat, akiket emiatt jelentenek. Kérjük vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal, lap alja E-mail menüpont. Ha megadod a jelentett felhasználó nevét, a kollégák utána néznek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 20. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1549862)
2020. 06. 20. szombat 11:37
Sziasztok! Fizetős hölgyek párokkal mi van? Hiába jelentem őket nem történik semmi.
Sziasztok! Fizetős hölgyek párokkal mi van? Hiába jelentem őket nem történik semmi.
Szia! Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti szabadon, így bárki bármikor állíthat a státuszán. Sajnos sokan nem korrigálják, vagy hibásan állítják be, ennyi regisztrált felhasználónál fizikai képtelenség folyamatosan nyomon követni ki, mikor mit változtat vagy állít be az adatlapján
(Ez egy válasz GoldiBoi üzenetére (2020. 05. 01. péntek 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 01. péntek 10:19
Nagyon sok olyan pár van, akit feldob a kereső, amikor bejelölöm a "kit keres" résznél hogy férfit.
Viszont a bemutatkozó szövegüknél írják hogy csak párt/lányt keresnek.
Gondolom azért mert a saját adatlapjukon a "kit keresek" résznél bejelölve hagyták a férfi opciót.
Ez zavaró mindkét félnek: nekem azért mert a kereső így rengeteg fals eredményt dob fel, nekik meg azért mert sok pasi figyelmen kívül hagyja a bemutatkozó szövegüket és ugyanúgy spammeli őket..
Mit lehetne ezzel kezdeni?
Gondolom azért mert a saját adatlapjukon a "kit keresek" résznél bejelölve hagyták a férfi opciót.
Ez zavaró mindkét félnek: nekem azért mert a kereső így rengeteg fals eredményt dob fel, nekik meg azért mert sok pasi figyelmen kívül hagyja a bemutatkozó szövegüket és ugyanúgy spammeli őket..
Nagyon sok olyan pár van, akit feldob a kereső, amikor bejelölöm a "kit keres" résznél hogy férfit.
Válaszd a Részletes keresés opciót, ott tudsz megyékre is szűkíteni
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2020. 04. 16. csütörtök 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 16. csütörtök 05:42
Sziasztok! A jelenlegi vírusos helyzetben kicsit nehezebb a nagyobb távok leküzdése, na meg sokaknál látom, hogy nem akar messze utazni. A keresési listába nem lehetne egy megyére szükítő opció? Az majdnem mindenkinél meg van adva és optimális utazási területet fed le.
A megyék benne vannak, sőt települések is. Vagy mire gondolsz pontosan?
(Ez egy válasz nooti üzenetére (2020. 04. 16. csütörtök 05:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 16. csütörtök 05:42
Sziasztok! A jelenlegi vírusos helyzetben kicsit nehezebb a nagyobb távok leküzdése, na meg sokaknál látom, hogy nem akar messze utazni. A keresési listába nem lehetne egy megyére szükítő opció? Az majdnem mindenkinél meg van adva és optimális utazási területet fed le.