Hát ez nem semmi gyerekek...
Ritkán lehet látni ilyen jó csajokat, persze néhánytól eltekintve.
Remélem lessz még hasonló kezdeményezés...:)))
Ritkán lehet látni ilyen jó csajokat, persze néhánytól eltekintve.
Remélem lessz még hasonló kezdeményezés...:)))
Sztem Gabi viszi majd el a pálmát...
Miért gondolják egyes nők, hogy nőiesebbé teszi őket, ha teljesen simára, gyerekesre leborotválják, azt ami nőiessé teszi őket? Az, csak a pedofiloknak való. :)
Szerintem G*****lla tetkója sincs elhanyagolható szépségű testre felfuttatva! Művészi igénnyel készített fotók! Sok sikert! ÜdvKatinka
(Ez egy válasz szollo üzenetére (2005. 06. 22. szerda 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 16:02
babe21 popsija szerintem is megérné a fődíjat:) érdemes megnézni...
babe21 popsija szerintem is megérné a fődíjat:) érdemes megnézni...
Fordulj E-mailban(a lap legeslegalján klikk az "E-mail"-re) sűrgősen a szerkesztőkhöz! Infester bizonyosan orvosolja a panaszodat. ÜdvKatinka
(Ez egy válasz hajde üzenetére (2005. 06. 22. szerda 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 15:26
Elküldtem a vip-kódót!Le is okézták!Akkor miért nem kapom meg e-mailben a jelszavam?Szerintem ez marha nagy szemétség!Pedig leellenőriztem és minden oké volt!Úgyhogy csak levették a 400 ft-omat!Köszi szépen
bocs babe
Baba21 nagyon gyönyörű popsid van:)
Elküldtem a vip-kódót!Le is okézták!Akkor miért nem kapom meg e-mailben a jelszavam?Szerintem ez marha nagy szemétség!Pedig leellenőriztem és minden oké volt!Úgyhogy csak levették a 400 ft-omat!Köszi szépen
Babe21 a best!
Jók a képek főleg a minőségük.
Igen az szerintem se nagy szám ha valki a sját kertjében fotóztatja le magát.
A probléma az egésszel, hogy nem azok fognak nyerni akik ötletet vittek bele hanem amelyik csajok oltári jól néznek ki. Sajna
Nem mint, hogyha az nem lenne(bár ha ilyen képet akrok látni a neten simán tlálok) jó de nem csak a formás nő lehet jó sőt. Christina pl több szemvedélyt vitt bele mint a 17'es pedig oltári jól néz ki. Nekem még az Ingóköveknél késült képek is bejönnek, azok tényleg jók.
Igen az szerintem se nagy szám ha valki a sját kertjében fotóztatja le magát.
A probléma az egésszel, hogy nem azok fognak nyerni akik ötletet vittek bele hanem amelyik csajok oltári jól néznek ki. Sajna
Nem mint, hogyha az nem lenne(bár ha ilyen képet akrok látni a neten simán tlálok) jó de nem csak a formás nő lehet jó sőt. Christina pl több szemvedélyt vitt bele mint a 17'es pedig oltári jól néz ki. Nekem még az Ingóköveknél késült képek is bejönnek, azok tényleg jók.
Nálam minden olyan sorozat begutó, ami "igazi" szabadtéren történt. Az nem valami nagy kihívás, hogy kimegyek a kertbe a házam mögé és ott kattingatok. Úgyhogy nálam a 3, 5, 17, 18 nem is játszik.
na akkor végre valakit ismerek a sorozatból,személy szerint én ezek után neked szurkolok.Szerencsés ember akinek a cucca folyik a szádból,te egy bevállalós csajszi vagy!
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 06. 22. szerda 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 10:34
Köszönöm a sok e-mailt, csak drukkoljatok ,mert izgulok :) Silverman74 ,de igen az folyik a számból:)Golyó001 köszi!kozsak puszika:)!Deakbill én, vagyok a fotókon Christina :))CSÓK...
Köszönöm a sok e-mailt, csak drukkoljatok ,mert izgulok :) Silverman74 ,de igen az folyik a számból:)Golyó001 köszi!kozsak puszika:)!Deakbill én, vagyok a fotókon Christina :))CSÓK...
szerintem a 2-es kép hasonlít Eryka75-re.Ti nem így gondoljátok?Nézzétek csak meg!
azért csak vipek szavazhatnak hogy legyél vip... teccikérteni? :)
sziasztok! Azt nem értem hogy miért csak VIP tagok szavazhatnak?
Szevasztok.Hát nem is tudom...A hangsúly végülis a szabadtéren volt.DE!Azt azért nem tartom
fairnek,hogy akinek van egy nyaralója embermagas kerítéssel,vagy ugyanez családi házban,esetleg egy ismerőse a strand személyzete között,az nyugodtan,és minden gátlás nélkül megteheti azt,amihez másoknak azért kell egy kis kurázsi.
Egyébként király képek!
fairnek,hogy akinek van egy nyaralója embermagas kerítéssel,vagy ugyanez családi házban,esetleg egy ismerőse a strand személyzete között,az nyugodtan,és minden gátlás nélkül megteheti azt,amihez másoknak azért kell egy kis kurázsi.
Egyébként király képek!
szerintem is a legjobbak 6,5 17 szépek a lányok jók a képek de azt undorítónak tartom, hogy csak vip tagok szavazhatnak
17, 6, 5 a sorrend nálam... A 18-as is nagyon jó nő, de valami még hiányzik a sorozatából!
Őszintén gratulálok minden kedves résztvevőnek, és sajnálom, hogy nem láttam Mega sorozatát...
Dzsini
Őszintén gratulálok minden kedves résztvevőnek, és sajnálom, hogy nem láttam Mega sorozatát...
Dzsini