Nem nem vesszük annyira komolyan ezt a versenyt!
Csak mint olvashattad minden nőnek kell néha a kis elismerés......
Na meg nekünk is jól esik ha valaki "irigykedik" kicsit ránk hogy milyen nőink vannak :D
Csak mint olvashattad minden nőnek kell néha a kis elismerés......
Na meg nekünk is jól esik ha valaki "irigykedik" kicsit ránk hogy milyen nőink vannak :D
Ezt a versenyt is lekéstük! Talán a következő évtizedben majd mi, külhoniak is láthatjuk! :(((((....Most pedig át a "Dühöngő"-be!!!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. Minden nőnek, függetlenül attól hogy néz ki, kell a biztatás, mindegyik tetszik valakinek, és itt nem csak a számukra elfogultnak tekintett páruktól hallják hogy szépek. Egy ország dícsérte őket, és ez így van jól:-)Megérdemlik!
teljesen igazad van!
Ez a lányokról szólt legfőképp.....Meg nekünk is elismerés hogy mennyi embernek tetszik a barátnőnk :D
Ha vettem volna magamnak +10 VIP tagságot és szavazok nem tudnék ugy örülni a dolognak mint igy hogy tisztán zajlott a verseny.....Többet ér 1 igazi dicséret mint 10 "hamis" szavazat!
Ez a lányokról szólt legfőképp.....Meg nekünk is elismerés hogy mennyi embernek tetszik a barátnőnk :D
Ha vettem volna magamnak +10 VIP tagságot és szavazok nem tudnék ugy örülni a dolognak mint igy hogy tisztán zajlott a verseny.....Többet ér 1 igazi dicséret mint 10 "hamis" szavazat!
Köszönjük a célozgatást kedves vagy... Jó lenne ha nem írogatnál ilyeneket, hogy sokba került nekünk a verseny, miközben épp itt taglalod, hogy többször is regisztráltatok és szavaztatok. Ne magadból indulj ki. Nekünk nem az számít hányadikok vagyunk (5-6-7 nem mindegy???), hanem az, hogy 50 ember (akik nem mi vagyunk) a dobogóra jelölt minket. Ez a lényeg. A versenyzők másoktól várnak elismerést, dicséretet, szavazatokat, nekik nem az jelenti a megmérettetést, hogy ezreket költenek sms-re, hogy előkelőbb helyen végezhessenek. Ez a verseny igenis a lányokról szól, ne vedd már el tőlük az örömüket! Gratulálok mindenkinek!
igaz, de nehéz lenne utánnajárni, hány név, hány emberhez tartozik... nem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 09. 08. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (53645)
VIP
2006. 09. 08. péntek 08:29
igen, ahogy írtam is, új nicket kellett regisztrálni. de az nem igazán probléma. simán megoldható és máris mehetett az új szavazat.
:-)
igen, ahogy írtam is, új nicket kellett regisztrálni. de az nem igazán probléma. simán megoldható és máris mehetett az új szavazat.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 08. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 08. péntek 08:21
Csakkülönböző neveken, nekem a verseny közben járt le, újra vip lettem, és nem szavazhattam mégrgyszer...
Csakkülönböző neveken, nekem a verseny közben járt le, újra vip lettem, és nem szavazhattam mégrgyszer...
kicsit rosszul fogalmaztam a magatokon azt értetem hogy a versenyt magát
(Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2006. 09. 06. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2006. 09. 06. szerda 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 06. szerda 06:30
ááá, nehogy félre értsd, nem akartam visszavonatni.;)
majd máskor tegyétek úgy.
a másik : nem szeretem az öncélú reklámot, aki minket (a páromat) találja szépnek, vonzónak, az úgy is rá szavaz.
a másik : nem szeretem az öncélú reklámot, aki minket (a páromat) találja szépnek, vonzónak, az úgy is rá szavaz.
ááá, nehogy félre értsd, nem akartam visszavonatni.;)
a másik : nem szeretem az öncélú reklámot, aki minket (a páromat) találja szépnek, vonzónak, az úgy is rá szavaz. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 05. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
a másik : nem szeretem az öncélú reklámot, aki minket (a páromat) találja szépnek, vonzónak, az úgy is rá szavaz. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 05. kedd 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 20:47
kihirdetést nem lehet vissza vonni az már kötelez
inkább rekálmozátok magatokat itt hátha a vipek rátok szavaznak
inkább rekálmozátok magatokat itt hátha a vipek rátok szavaznak
kihirdetést nem lehet vissza vonni az már kötelez
inkább rekálmozátok magatokat itt hátha a vipek rátok szavaznak (Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2006. 09. 05. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
inkább rekálmozátok magatokat itt hátha a vipek rátok szavaznak (Ez egy válasz amatorpar2 üzenetére (2006. 09. 05. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 05. kedd 20:01
igazat adok neked.
mi az elmúlt három napban 3 helyet estünk vissza;)
tehát bőven elég két hét a szavazásra!
még ma zárjuk le a szavazást!!!! :D
még ma zárjuk le a szavazást!!!! :D
igazat adok neked.
még ma zárjuk le a szavazást!!!! :D (Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2006. 09. 02. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
még ma zárjuk le a szavazást!!!! :D (Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2006. 09. 02. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 19:45
Ezért gondolom, hogy 14-16 nap elegendő lenne, nem?, mert pl. ma az első három helyezetthez egy comment sem jött, vagy szerver gond volt?
Mindegy, én így látom, sőt szerintem a solo és pár kategóriát is szét kellen választani, mert nem reális és nem ad egyenlő esélyt.
Persze ha kevés a nevező, akkor össze lehet vonni.
De ez már a Ti dolgotok.
Puszi
Ui. Te fió vagy lány vagy?
Mindegy, én így látom, sőt szerintem a solo és pár kategóriát is szét kellen választani, mert nem reális és nem ad egyenlő esélyt.
De ez már a Ti dolgotok.
Puszi
erre a válasz hát
mivel moderátor
nemtelen
személytelen maradok
azaz igyekszem kiirtani a személyiség jegyeim a moderátorbol..
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2006. 09. 02. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
mivel moderátor
nemtelen
személytelen maradok
azaz igyekszem kiirtani a személyiség jegyeim a moderátorbol..
(Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2006. 09. 02. szombat 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 19:45
Ezért gondolom, hogy 14-16 nap elegendő lenne, nem?, mert pl. ma az első három helyezetthez egy comment sem jött, vagy szerver gond volt?
De ez már a Ti dolgotok.
Puszi
De ez már a Ti dolgotok.
Puszi
Igazad van, legközelebb kisebbre rakjuk határidőt.
De ez már a Ti dolgotok.
Puszi
Ui. Te fió vagy lány vagy? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 02. szombat 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
De ez már a Ti dolgotok.
Puszi
Ui. Te fió vagy lány vagy? (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 02. szombat 19:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 19:03
csorgatják a nyaálukat
de nem szavaznak
ez tendencia
akik szavaznak az eljén gyorsan megjellenek
de nem szavaznak
ez tendencia
akik szavaznak az eljén gyorsan megjellenek
csorgatják a nyaálukat
de nem szavaznak
ez tendencia
akik szavaznak az eljén gyorsan megjellenek (Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2006. 09. 02. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
de nem szavaznak
ez tendencia
akik szavaznak az eljén gyorsan megjellenek (Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2006. 09. 02. szombat 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 18:09
Ennek ellenére továbbra is ezt tarttom, mint nevezett versenyző nézem a hozzászólásokat, és a pontokat.
Érdemben a pontok különbsége gyakorlatilag uaz.
Bobek a 2. én a 3. a különbség 18-25 pont között.
Én és a 4. között a kb. 100 pont nem változott. 1-2 kettő ide oda.
De lehet, hogy én rosszul látom
hali
feff
hali
feff
Ennek ellenére továbbra is ezt tarttom, mint nevezett versenyző nézem a hozzászólásokat, és a pontokat.
hali
feff (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 02. szombat 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
hali
feff (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 09. 02. szombat 09:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 02. szombat 09:01
hát a látogatoi indexek számok nem azt mutatják
csak a foromuzoknak csenget le
csak a foromuzoknak csenget le
Haj-haj. Ennyien nem tudnak olvasni?
Videók elérése: a verseny oldalán belül van felül egy Menü rész. Azon belül érdemes videó és kép kategóriákat keresni, majd kattintani.
Szavazás: csak VIP tagok szavazhatnak.
Videók elérése: a verseny oldalán belül van felül egy Menü rész. Azon belül érdemes videó és kép kategóriákat keresni, majd kattintani.
Szavazás: csak VIP tagok szavazhatnak.
hát a látogatoi indexek számok nem azt mutatják
csak a foromuzoknak csenget le (Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2006. 09. 01. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
csak a foromuzoknak csenget le (Ez egy válasz 1feffelino üzenetére (2006. 09. 01. péntek 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 01. péntek 20:45
Szerintem hosszú az egy hónap a szavazásra, így ennyi idő alatt kicsit érdektelenné válik a szabadtéri verseny, szerintetek?