Jövőre....ugyanitt....szabadban.....fényképezőgéppel és kamerával is szeretném veled!
A projekten addig dolgozom:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 22. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
A projekten addig dolgozom:-) (Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 08. 22. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Puszillak
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 22. kedd 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368273)
VIP
2006. 08. 22. kedd 14:12
Más a negatív kritika és más a sértegetés....
De semmiképp sem egy és ugyanaz!
Szerény véleményem szerint.
Más a negatív kritika és más a sértegetés....
Ok. Köszönöm. :)
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 08. 22. kedd 13:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 13:38
Katinka: hamarosan kint lesz, amint a másik három nyelvre is lefordították. Ne aggódj, lesz időd megnézni, mert nem vesszük le. :) (ezt az összes külföldi látogatónknak üzenem)
Katinka: hamarosan kint lesz, amint a másik három nyelvre is lefordították. Ne aggódj, lesz időd megnézni, mert nem vesszük le. :) (ezt az összes külföldi látogatónknak üzenem)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 22. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 22. kedd 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 13:06
Tisztelettel kérdem: hol látható a verseny és a pontszámok? Vazi mondá, hogy forduljak fel...ö...ö azaz Hozzád ezzel a kérdéssel. Most ezúton megteszem. S azért én is mondom: hajrá!
Tisztelettel kérdem: hol látható a verseny és a pontszámok? Vazi mondá, hogy forduljak fel...ö...ö azaz Hozzád ezzel a kérdéssel. Most ezúton megteszem. S azért én is mondom: hajrá!
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 08. 22. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 12:46
Még bő két hét a végéig, láthatóak a pontszámok is. Hajrá!
Akkor ok, a hölgyeké továbrais minden tiszteletem, párjaik helyét meg irígylem :-)
(Ez egy válasz FotoBoy üzenetére (2006. 08. 22. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudsz, egy vip login egyszer tud szavazni.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 22. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Az nem minősül csalásnak, ha minden nap szavazok?
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 08. 22. kedd 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 22. kedd 12:46
:-D
Engem nem érdekel, ki mit mond ezután rám, de legmélyebb főhajtásom a nevező hölgyek felé, minden tiszteletemmel együtt, amit beküldtek, fenomenális :-))))
Megnézmém a sutyerák hozzászólókat, vajon Ők hogyan néznek kis az életben, vagy esetleg a párjukat.
Néha valóban túlmegy némely ember a kultúrált határon, de hát ez Magyarország.
Én személy szerint azt hittem, hogy több nevező lesz.
Mindegy, hajrá lányok, párok
1feffelino
Néha valóban túlmegy némely ember a kultúrált határon, de hát ez Magyarország.
Én személy szerint azt hittem, hogy több nevező lesz.
Mindegy, hajrá lányok, párok
1feffelino
nekem sok közöm nincs a megjelenitéshez...
irj kedves infnek (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
irj kedves infnek (Ez egy válasz Katinka üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Én eddig nem akartam a témához hozzászólni,mert én is erősen érintett vagyok,de most még is megteszem!
A mi képeink is fent vannak a versenyen,tisztában voltunk vele ,hogy ennyi"jó" nő közt nem sok esélyünk van,de ez nem is számit. Csak meg szerettük volna mutatni,úgy ahogy már nagyon sokszor megtettük.Most azonban hatalmas nagy volt bennünk a csalódottság,mert még csak kb.1 hete lehet látni a képeket,és már nem arról szól az egész amiröl kéne. Ahogy a párom alattam is mondta,nem a negativ kritikával van a baj,hanem azzal hogy vannak emberek, akik rendszeresen más emberek gyomrába taposnak!
Az hogy valakit rendörséggel,és börtönnel fenyegetnek ,és sorolhatnám még ,az már nem kritika hanem valami egészen más!ÉS sajnos sokan vannak akik nagyon gusztustalan modon szolnak hozzá a sorozathoz.Sokkal kevesebbért is tiltottak már le embereket,és bizom benne sokunk nevében ,hogy ez most is igy lesz!
Köszönöm hogy meghalgattatok,és csak elöre,ne hátráljatok meg ,én sem teszem,nem szerzem meg ezt az örömöt egy bunkonak sem!
A mi képeink is fent vannak a versenyen,tisztában voltunk vele ,hogy ennyi"jó" nő közt nem sok esélyünk van,de ez nem is számit. Csak meg szerettük volna mutatni,úgy ahogy már nagyon sokszor megtettük.Most azonban hatalmas nagy volt bennünk a csalódottság,mert még csak kb.1 hete lehet látni a képeket,és már nem arról szól az egész amiröl kéne. Ahogy a párom alattam is mondta,nem a negativ kritikával van a baj,hanem azzal hogy vannak emberek, akik rendszeresen más emberek gyomrába taposnak!
Az hogy valakit rendörséggel,és börtönnel fenyegetnek ,és sorolhatnám még ,az már nem kritika hanem valami egészen más!ÉS sajnos sokan vannak akik nagyon gusztustalan modon szolnak hozzá a sorozathoz.Sokkal kevesebbért is tiltottak már le embereket,és bizom benne sokunk nevében ,hogy ez most is igy lesz!
Köszönöm hogy meghalgattatok,és csak elöre,ne hátráljatok meg ,én sem teszem,nem szerzem meg ezt az örömöt egy bunkonak sem!
Nagyon nehéz szónélkül hagyni ha valakit szapulnak ,aki közel áll hozzád! Pláne ha az illető a kedvesed,vagy életed párja.Egy pár negativ kritika határokon belűl nem lehet gond,de mikor átlépik az úgymond nem emberi hangnemet az már gáz,és nagyon tud fájni!Csak tudnám hogy ezek miért járnak ide?
Bár gondolom pont ezért!!! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár gondolom pont ezért!!! (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 20. vasárnap 19:53
ha egy kutya ugat miért etetitek meg?
remélem érted mit mondok?
ha szonélkül hagyod akkor marad egy magányos hang
ha nem hagyod szo nélkül akkor vonzod a többi hiénát is ki kiéli magát a szapulásban hol ott lehet hogy elötte ép kaján fejjel csatogott a képeiteken
ha nem hagyod szo nélkül akkor vonzod a többi hiénát is ki kiéli magát a szapulásban hol ott lehet hogy elötte ép kaján fejjel csatogott a képeiteken
Üdvözlök minden versenyzőt és hozzászólót!
Nagyon jók a képek,nemkell itt leírni,mindenki olyan amilyen fő az,hogy egyálta vannak akik fölválalják magukat! Csak azt sajnálom,hogy VIP tagsággal lehet szavazni! Mégegyszer gratula mindenkinek!
Nagyon jók a képek,nemkell itt leírni,mindenki olyan amilyen fő az,hogy egyálta vannak akik fölválalják magukat! Csak azt sajnálom,hogy VIP tagsággal lehet szavazni! Mégegyszer gratula mindenkinek!
Kedves Vazze Li Nándor, mink mikor láthatjuk a versenyt?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 08. 20. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 20. vasárnap 19:53
Sziasztok! A mai nap egy igen durva "hozzászólás" érkezett a képsorozatunkhoz egy ingerült állatorvos személyében, aki nyilvánosan meghazudtolta egy korábbi kijelentésem a párom életkorát illetően. Az a kijelentése, hogy én nőt még csak fényképen láttam csupán némi tájékozatlanságra utal (talán elkerülte a figyelmét, hogy a kedvesemről beszél), de az hogy börtönnel fenyegessen már egy kicsit erős! A "FELTEHETŐEN" szó nem utal bizonyosságra, csak feltételezés mindaddig, amíg a másik fél valamilyen formában meg nem nyilvánul. Így most már a neki szánt előző hozzászólásomból a zárójelbe foglalt szó el is hagyható. De ha az én véleményem nem számít neked, kedves MISHAN, akkor hallgassuk meg a többiekét, talán olyanokét is, akik a hasonló megnyilvánulások miatt döntöttek úgy, hogy levetetik magukat a Goldengate-ről...