Nekem semmi bajom vele, csak ne essünk át a ló másik oldalára
Milyen az a kör alakú golyó? :D Baricsajomnak is van nyelvpiere is, és neki golyó alakú golyó van rajta:D Csúcs nagyon a szopika:D Mondjuk ha a fitymafékbe beleakad egy picit , megtud dobni rendesen:D Az én nyelvpieremet nem érzi általában.. Pedig a szakállam csak úgy csepeg:D
(Ez egy válasz koma99 üzenetére (2005. 06. 22. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 22. szerda 20:40
Barátnőmnek a nyelvében van. Elötte, nem nagyon érdekelt az ilyen, sose volt dolgom piercinges csajjal.
Na de vele. Húúú elkezdi izgatni a végét a kis bogyóval (neki ilyen kör alakú golyó van) és kész vagyok... Nekem bejön nagyon.
Na de vele. Húúú elkezdi izgatni a végét a kis bogyóval (neki ilyen kör alakú golyó van) és kész vagyok... Nekem bejön nagyon.
Nem tudom, nekem van tapasztalatom, de nem nagyon dobott fel a dolog.
optikai csalódás, ha egy férfi 5 percnél tovább nézi a képet észreveheti apiercinget a köldökében...Nem csodálatos ? :-D
ez a satöbbi kategória :-D
nekem is volt és mikor bevolt a nyelvem dagadva akkor nekem is "befészkelte magát". ez normális.
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 03. szombat 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz ghorrag üzenetére (2006. 06. 03. szombat 01:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 03. szombat 01:16
eleg sokaig tartott, mire megtalaltam ezt a topikot.
egy honapja atlövettem a nyelvemet
masnap mondjuk a krumplipüret is alig birtam lenyelni, de egy het alatt elmult
mostmar semmi technikai gond nincs vele
a baratnömnek nagyon tetszik a dolog
a problemam csupan annyi, hogy a felsö golyo furt maganak egy " feszket"...abba fexik, mikor nem hasznalom a szam semmire...es ez szerintem nem esztetikus
ez masnal is ilyen, vagy csak nalam?
lattam mar egy-ket nyelvpiercinget, de azert nem vettem öket annyira szemügyre, mint a sajatomat a tükör elött.
a problemam csupan annyi, hogy a felsö golyo furt maganak egy " feszket"...abba fexik, mikor nem hasznalom a szam semmire...es ez szerintem nem esztetikus
lattam mar egy-ket nyelvpiercinget, de azert nem vettem öket annyira szemügyre, mint a sajatomat a tükör elött.
eleg sokaig tartott, mire megtalaltam ezt a topikot.
Sziasztok!
A barátnőmnek szeretnék egy piercinget venni a mellbimbójába, valentin napra.... adnátok tippet hol nézzek körül? (leginkább egy kis szolid karikára vágynék neki, szív alakú medállal - vagy függővel, v. mi a f* - de nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt találnék pont ilyet:((
A barátnőmnek szeretnék egy piercinget venni a mellbimbójába, valentin napra.... adnátok tippet hol nézzek körül? (leginkább egy kis szolid karikára vágynék neki, szív alakú medállal - vagy függővel, v. mi a f* - de nem hiszem, hogy ilyen rövid idő alatt találnék pont ilyet:((
Én pont nemrég beszgettem egy másik fórumban a tetoválásról:D:D Szval nekem nincs a popsim fölött, de amúgy van három:D Egy pici sólyom a jobb vállamon, egy 16cm-es kereszt a bal karomon, megy egy 13 cm-es tigrincs fej a bal vádlimon:D Na most ezek nem fájtak, de nagyon kellemetlen volt, amikor olyan helyre ért a tű, ahol vékony a bőr. Amúgy egy pár perc után elzsibbad a felület, és olyan érzés lesz, mintha egy üvegszilánkkal karcolnák meg a bőröd. Nem fáj, de annyira nem is kellemes. Mondjuk néha jó is volt:D:D Közben annyira nem vérzik, inkább vizesedik a bőrfelület, de az is hamar elmúlik. Utána viszont pár napig be van gyulladva és egy kicsit dagadva. Az a kellemetlen. Nem is az, hogy nem szabad mondjuk rajta aludni, nem is tudnál:D De egy hét és elmúlik, és utána jó:D Csak addig fél az ember, amíg a tű hozzá nem ér:D A piercing amúgy kellemetlenebb volt. Persze nem megcsináltatni, hanem a gyógyulása:D A nyelvemben van:D
(Ez egy válasz csibe-20 üzenetére (2006. 01. 29. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 29. vasárnap 12:59
Nekem volt a köldökömben,de ki kellett vennem.Nem tudom miért,de fájt,amikor mozogtam.Pedig nem volt elfertőzödve.Szerintem orrban,vagy köldökben szép...
Van vkinek tetkó a popsiján?Mennyire fáj az?
Van vkinek tetkó a popsiján?Mennyire fáj az?