Nekemis ez a tapasztalatom.
(Ez egy válasz lanoitan üzenetére (2024. 12. 02. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 02. hétfő 13:12
Nős férfi vagyok, 43 éves. Én nem gondolom hogy a nős férifak kapósabbak. Az szerez magának szeretőt, aki tudja hogyan kell. Ha egy férfi csak arra vár hogy a nők ostromolják, akkor rossz úton jár, senki nem fog odamenni hozzá.
Az évek alatt, sok-sok próbálkozás alatt megtanultam, hogy mit hogyan kell csinálni hogy felkeltsem egy nő érdeklődését. Tulajdonképpen szinte mindenkinél bepróbálkozok aki szimpatikus és valamiért amúgy is beszélnem kell vele. Abszolút nem feltűnően, de ha egy nő nem zárkózik el a kalandok elől, akkor rögtön le fogja vágni hogy mit szeretnék. Ha meg ő nem az a kicsapongós fajta, akkor csak jó érzéssel tölti el, hogy kapott egy kedves bókot, egy jó szót.
Sok szeretőm volt már az évek alatt. Tapasztalataim szerint a a férjes nők nagyobb biztonságban érzik magukat agy nős férfi mellett szeretőként, mert mindkettőnek ugyanaz a veszítenivalója van. Nehezebben fordul elő, hogy az egyik felfedi magát, mert csak magáénak akarja a másikat. Viszont egy egyedülálló meg nem feltétlen akar párkapcsolatban lévő szeretőt, mert akkor neki függetlenként is állandóan bújkálni kell, és körülményes az időponegyeztetés is.
Persze ez csak általánosság, nekem is volt olyan csajom, aki direkt kérte hogy úgy ujjazzam meg, hogy a jeggyűrűm legyen rajtam. Nagyon izgatta, hogy titokban más legbensőbb tárgyát az ő saját gyönyörére használja fel. Talán ez ilyen felsőbbrendűségű hajlam volt nála, hogy ő bárkit megkaphat, mindenkinél jobb. Nem is tudom.
Az évek alatt, sok-sok próbálkozás alatt megtanultam, hogy mit hogyan kell csinálni hogy felkeltsem egy nő érdeklődését. Tulajdonképpen szinte mindenkinél bepróbálkozok aki szimpatikus és valamiért amúgy is beszélnem kell vele. Abszolút nem feltűnően, de ha egy nő nem zárkózik el a kalandok elől, akkor rögtön le fogja vágni hogy mit szeretnék. Ha meg ő nem az a kicsapongós fajta, akkor csak jó érzéssel tölti el, hogy kapott egy kedves bókot, egy jó szót.
Sok szeretőm volt már az évek alatt. Tapasztalataim szerint a a férjes nők nagyobb biztonságban érzik magukat agy nős férfi mellett szeretőként, mert mindkettőnek ugyanaz a veszítenivalója van. Nehezebben fordul elő, hogy az egyik felfedi magát, mert csak magáénak akarja a másikat. Viszont egy egyedülálló meg nem feltétlen akar párkapcsolatban lévő szeretőt, mert akkor neki függetlenként is állandóan bújkálni kell, és körülményes az időponegyeztetés is.
Persze ez csak általánosság, nekem is volt olyan csajom, aki direkt kérte hogy úgy ujjazzam meg, hogy a jeggyűrűm legyen rajtam. Nagyon izgatta, hogy titokban más legbensőbb tárgyát az ő saját gyönyörére használja fel. Talán ez ilyen felsőbbrendűségű hajlam volt nála, hogy ő bárkit megkaphat, mindenkinél jobb. Nem is tudom.
Sziasztok! Nem a nős pasik kapósabbak hanem nincs választék! Életkorban azért nem akar az ember negyed évszázadot sem előre sem hátra egyszerüen nincs kínálat!
Nős férfi vagyok, 43 éves. Én nem gondolom hogy a nős férifak kapósabbak. Az szerez magának szeretőt, aki tudja hogyan kell. Ha egy férfi csak arra vár hogy a nők ostromolják, akkor rossz úton jár, senki nem fog odamenni hozzá.
A nős férfiak azért kapósak mert a kutya is oda szarik ahol már van. Ha másnak jó akkor nekem is jó lehet. Nem bonyolult, elemi érzelmi ösztön.
kapjon már el engem is egy nő!
Saját tapasztalat alapján, igenis tudunk kapósak lenni. Az őszinteség, hogy ki mit akar egy házas férfitól és a férfi mit akar a nőtől az sokkal többet számít. Volt már pár ilyen kalandom és jó kapcsolatom házasként. Szóval, aki akar egy ilyen pasit nem akadály hogy van felesége.
...engem mért nem kapnak el a csajok isten bizony hagyom magam!
Persze olyan is van, hogy egy állítólag nős pasit kereső csaj tűnik el úgy, hogy még egy "bocsi, nem vagy az esetem" üzenetre se képes....
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 11:58
Kapósak lennének! Hát én épp ilyet keresnék, de nem akad horogra! Annál inkább aki hazudik, hogy nem nős, csak élettársi kapcsolat és az sem mint kiderül később. Egyedül álok tömkelege az ír!!! Én nagyon sajnálom az olyanokat akik nem tudnak értelmezni és próbálkoznak. De akinek nős pasi kell, azt is fogadja el, mert meg van az oka!!!!)
Sziasztok. Nös vagyok de mégsem kapos. Pedig aztán minden rendben van nálam. Igényes pasi vagyok. Sajnos el kerülnek illetve félnek ha nős vagyok.
Sziasztok! Én elvált vagyok de még se Kapos
Tök jó lenne ha lenne ilyen kapcsolatra lehetőség. Én is kipróbálnám ami kimaradt az életemből
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2024. 07. 13. szombat 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 08:21
Nem mondanám hogy kapósak, csak ha ők is nyitottak egy másik nő felé akkor. Ha tudatosan keresik az új kapcsolatot akkor lehet.
Felelősségtudat, kitartás, kemény munka, gondoskodás másokról, szorgalom.
Szerintem meg nem kapósak. Vagy inkább az 50 hez közelítő nőknek vagy csak nálam volt így. Mióta elválltam, a fiatal csajok nagyon akarnak. Több a lehetőség, időm is, minőségibb csajokat dugok. Javaslom mindenkinek a válást ))
Ha te is diszkréten keresgélsz…
(Ez egy válasz Kriszta09 üzenetére (2024. 07. 13. szombat 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 13. szombat 11:58
Kapósak lennének! Hát én épp ilyet keresnék, de nem akad horogra! Annál inkább aki hazudik, hogy nem nős, csak élettársi kapcsolat és az sem mint kiderül később. Egyedül álok tömkelege az ír!!! Én nagyon sajnálom az olyanokat akik nem tudnak értelmezni és próbálkoznak. De akinek nős pasi kell, azt is fogadja el, mert meg van az oka!!!!)
Nem mondanám hogy kapósak, csak ha ők is nyitottak egy másik nő felé akkor. Ha tudatosan keresik az új kapcsolatot akkor lehet.
az csak az "öltöny" azaz a kiegészítő, a magabiztosság, stabilítás jele viszont egy értékes feleség, barátnő(k) az oldalán az ami igazán feltűnik és kiemeli az uriembert a tömegből... (ja és nem árt ha magas az is kiemeli)
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2024. 07. 12. péntek 09:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 12. péntek 09:39
Mert tapasztaltak, főleg 40-50 éves korban, valamint van már egzisztencia és pénz mellettük.
Mert tapasztaltak, főleg 40-50 éves korban, valamint van már egzisztencia és pénz mellettük.
Ez világ életben egy baromság volt. Konkréttan nem találok szeretőt sem élőben, sem online pedig egy elbeszélések szerinti jó pasi vagyok. Lehet velem alkalmizni is meg hosszútávúzni is de jelentkező sem akadt. Persze sok embernek van szeretője de az nem azt jelenti hogy a kapcsolati státusza miatt kapós. Szerintem..