Nekem tetszene, ha a párom hazaállítana egy másik pasival. Persze ezt az alvás dolgot azért nem ilyen sarkallatosan adná elő, mint ahogy leírtad. Bár az sem lenne utolsó, ha ez a pasi biszex is lenne. Nehogy csak neki legyen jó.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 20:31
Már a másik topikban is össze lett keverve a többnejűség a nyitott házassággal, vagy a swingerrel. Szerintem. De bocsi, ha tévedek.
Bár nem tudom, mit szólnának a pasik, ha anyu hazaállítana 1-2 jóképűvel, hogy figyi szivem, mától ők is veled egyenrangúak. Majd szólok, mikor alszom veled...
Bár nem tudom, mit szólnának a pasik, ha anyu hazaállítana 1-2 jóképűvel, hogy figyi szivem, mától ők is veled egyenrangúak. Majd szólok, mikor alszom veled...
Biologiai okok miatt nem hiszem, hogy jobb lenne a tobbferjuseg vagy akar tobbnejuseg. Viszont fun szempontjabol mindenkeppen a tobb ferfi mint no az idealis szerintem. Ugy ertem egy ferfinak pihennie kell menetek kozott es egyebkent is csak egy farka van. Egy no viszony egyszerre tobb ferfival is el tud banni. Sokkal inkabb kepesek a tobbszoros orgazmusra is. Termeszetesen nem az 500 ferfi egy no szintu vilagrekordokra gondolok, de szerintem egy atlagos no lazan elbanik 2-3 ferfival, ugy hogy mindenki maximalisan elvezi a dolgot.
Nekem bejonne. Ugyis sokszor gond, hogy megunom a szeretomet es uj impulzusra vagyom. Bar azt nem ertem miert kellene ferjnek lenniuk. Legyen inkabb lakokozosseg....
Érdekelnének a logikus kézenfekvő okok
Számunkra úgy logikus, hogy egy nemzetnél az a cél, TEORETIKUSAN!!! (nehogy véletlenül mai magyar politikába csapjon át az értekezés), hogy minél több, lehetőleg az összes nő szüljön gyereket.
Ha viszont többférjűség van, akkor egy csomó nő férj nélkül marad.
Ráadásul a többnejűségnél akkor lehet valakinek több felesége, ha őket el is tudja tartani. Ha egy gazdag nő tart több férjet, az bizony az ő szempontjából biztos jó, no, de az össznemzeti érdek nem ez.
Egyébként a többnejűség kialakulásához hozzájárult az a tény is, hogy anno, pl. a törököknél, a férfiak többsége háborúzott és távol volt az otthontól, vagy egyszerűen csak meghalt a csatában. Azaz az otthon ülők ivararánya rettentően elmászott. A nőknek meg csak kellett gyereket csinálni, hogy legyenek újabb harcosok. Egy férfire több nő jutott.
Ezek alapján, manapság, amikor kb 1:1 az ivararány, a poligámiának nem sok haszna lenne, max ha a többférjűséget és többnejűséget egyszerre intézményesítenék
Amíg ez megtörténik, marad a csoportos játszadozás (Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Számunkra úgy logikus, hogy egy nemzetnél az a cél, TEORETIKUSAN!!! (nehogy véletlenül mai magyar politikába csapjon át az értekezés), hogy minél több, lehetőleg az összes nő szüljön gyereket.
Ha viszont többférjűség van, akkor egy csomó nő férj nélkül marad.
Ráadásul a többnejűségnél akkor lehet valakinek több felesége, ha őket el is tudja tartani. Ha egy gazdag nő tart több férjet, az bizony az ő szempontjából biztos jó, no, de az össznemzeti érdek nem ez.
Egyébként a többnejűség kialakulásához hozzájárult az a tény is, hogy anno, pl. a törököknél, a férfiak többsége háborúzott és távol volt az otthontól, vagy egyszerűen csak meghalt a csatában. Azaz az otthon ülők ivararánya rettentően elmászott. A nőknek meg csak kellett gyereket csinálni, hogy legyenek újabb harcosok. Egy férfire több nő jutott.
Ezek alapján, manapság, amikor kb 1:1 az ivararány, a poligámiának nem sok haszna lenne, max ha a többférjűséget és többnejűséget egyszerre intézményesítenék
Amíg ez megtörténik, marad a csoportos játszadozás (Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 19:53
Láttam, hogy valaki indított egy témát a többnejűségről. Nem lenne inkább logikus, biológiai okok miatt, a többférjűség, azaz egyfajta matriarchátus otthon?
Mivel a poligámia velünkszületett ősi ösztön,így megfelelő partner mellett a közösen meghozott játékszabályok megtartása által a nem hivatalos /hivatalos többférfjűség sem ördögtől való intézmény!Képed elnézve,és mint szabadlelkűletedért rokonszenves nőiesen telt hölgynek szívesen lennék az "alternatív férjed"! A tréfát kicsit komolyra fordítva a házasság és már párkapcsolat intézménye folyamatos konstruktivítást igényel,és legalább egy fővel való növekedéssel már kényesebb lenne az egyensúly fenntartársa.Prsze egyáltalán nem lehetetlen vállalkozás ez,de mindenképp minden téren FELNŐTT EMBEREK kellenek ehhez!
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Láttam, hogy valaki indított egy témát a többnejűségről. Nem lenne inkább logikus, biológiai okok miatt, a többférjűség, azaz egyfajta matriarchátus otthon?
Már a másik topikban is össze lett keverve a többnejűség a nyitott házassággal, vagy a swingerrel. Szerintem. De bocsi, ha tévedek.
Hat nem is tudom Ha ferfit kerdezel meg akkor nagy szazalekban a tobbnejusegre fognak szavazni Ha meg egy not kerdezel meg akkor a tobbferjusegre fognak szavazni Tehat az eredmeny az 1 -1 lesz Mondjuk mar voltam ket ferfi egy no felallasban es meg kell mondjam nagyon tetszett. Mondjuk ha a biologiai okokat nezzuk akkor bizony az allatvilagban is a him az aki tovabb akarja vinni az orokito geneket es ezert akar harcolni is kepes Habar a tortenelem bizonyitotta hogy azok a tarsadalmak ahol a matriarchatus volt, ott nem voltak haboruk, viszalyok.
(Ez egy válasz Hotwife üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)