Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Ti hogyan dobjátok fel a szexuális életeteket, ha érzitek, hogy kezd kicsit unalmassá vállni.
Mindig ugyanott, ugyanaz a póz...
Kicsit konkrétabb dolgok kellenének mint a mosógépen, szexuális kiegészítők, szerepjáték stb.
Hátha tudunk segíteni egymásnak!

Az eddigi hozzászólások

2023. 01. 04. szerda 15:21  #162
cupidus cupidus
Csak 100 forintosból lenne annyim ahányszor próbáltam megbeszélni vele.
A válasz: te szexmániás vagy!
Pedig tényleg nem, csak vágyom az izgalmas, jó szexre és vele!
Ő megelégszik azzal, ahogy ez történik 20 éve mióta megismerkedtünk.
2-3 orgazmusa mindig van, szinte kivétel nélkül orálisan is kényeztetem, szeretem a testét és főleg látni az élvezetét. Ezért is izgat /sajnos/, hogy ketten nyalogassuk, izgassuk, elégítsük ki. Aztán persze Ő is minket.
De ez tényleg csak álom marad, mert nem hajlandó semmiben változtatni, de beszélni róla sem.
Igen, félek, hogy eltávolodunk egymástól, vagy Ő már nem hajlandó többet tenni értünk.
A baj az, hogy szeretem, de előbb-utóbb engedni fogok a csábításnak.
Ti élvezzétek egymást!
Ennyi lenne a vágyam nekem is.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 01. 04. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 04. szerda 14:57
Akkor el kell mondani neki, hogy neked meg nem... attól függ akarod-e folytatni vele még, mert nálunk ennek válás lett a vége. A rucikon, segédeszközökön már túl voltunk, némi javulás volt ideiglenesen, de hetekben volt mérhető a lendület.
A mostani Párom ébresztett rá, hogy ennyi idősen is férfi vagyok, igényekkel, vágyakkal. Vele megbeszélhetem, és ha nem is egyezik az elképzelés, keresünk egy közös pontot. Sokszor elég, ha beszélünk a fantáziáinkról, vagy csinálunk valami őrültséget és máris újrra egymásra hangolódunk.
2023. 01. 04. szerda 14:57  #161
Fox Mulderék Fox Mulderék
Akkor el kell mondani neki, hogy neked meg nem... attól függ akarod-e folytatni vele még, mert nálunk ennek válás lett a vége. A rucikon, segédeszközökön már túl voltunk, némi javulás volt ideiglenesen, de hetekben volt mérhető a lendület.
A mostani Párom ébresztett rá, hogy ennyi idősen is férfi vagyok, igényekkel, vágyakkal. Vele megbeszélhetem, és ha nem is egyezik az elképzelés, keresünk egy közös pontot. Sokszor elég, ha beszélünk a fantáziáinkról, vagy csinálunk valami őrültséget és máris újrra egymásra hangolódunk.
(Ez egy válasz cupidus üzenetére (2023. 01. 04. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 04. szerda 13:50
Jól leült a téma.
Biztos mindenkinél kielégítően mennek a dolgok. Jó nektek!
Nálunk már ritkulnak a szexek, talán kéthetente kerül rá sor.
Azt, hogy valaha hármasban, egy másik pasival kényeztethetem a feleségemet már teljesen elengedtem, nem is említem neki.
Nem nagy gőzzel, de keresgélek itt, hátha legalább másokkal megpróbálhatom.
Azt is megfogadtam, hogy az idén, ha alkalmam lesz más nőt megkapni, kihasználom, mert hiányzik az izgalom ami a mi szeretkezéseinkből hiányzik.
Hiába kérem a nejem, hogy néha nézzünk meg egy filmet, vagy vegyen szexi ruhát, esetleg szólaljon már meg szex közben, semmire nem hajlandó. Azt mondja neki jó így.
Hát nekem ez már kevés sajnos.
2023. 01. 04. szerda 13:50  #160
cupidus cupidus
Jól leült a téma.
Biztos mindenkinél kielégítően mennek a dolgok. Jó nektek!
Nálunk már ritkulnak a szexek, talán kéthetente kerül rá sor.
Azt, hogy valaha hármasban, egy másik pasival kényeztethetem a feleségemet már teljesen elengedtem, nem is említem neki.
Nem nagy gőzzel, de keresgélek itt, hátha legalább másokkal megpróbálhatom.
Azt is megfogadtam, hogy az idén, ha alkalmam lesz más nőt megkapni, kihasználom, mert hiányzik az izgalom ami a mi szeretkezéseinkből hiányzik.
Hiába kérem a nejem, hogy néha nézzünk meg egy filmet, vagy vegyen szexi ruhát, esetleg szólaljon már meg szex közben, semmire nem hajlandó. Azt mondja neki jó így.
Hát nekem ez már kevés sajnos.
2021. 09. 16. csütörtök 14:49  #159
cupidus cupidus
Az a baj, hogy már én is jobban szeretem magamat kényeztetni, mert közben nézhetek olyan témájú videót ami izgat.
El tudom képzelni milyen volna hármasban, négyesben...
A páromat nagy ritkán tudom csak rávenni, hogy nézzük együtt.
Abszolút nem érdekli.
Én meg beleuntam, nem fogok könyörögni.
Csak nem értem, ha engem izgatna az ő vágya, fantáziája, őt miért nem az enyém?
Szexelni hajlandó, de mindig ugyanúgy, ugyanott, fantázia nélkül. Szeretem, tetszik és kívánom is, de tényleg unalmas egy idő után.
Félek, ha nem lesz partner abban, hogy színesítsük valahogy, nagyon meg fog ritkulni a szex köztünk.
Az meg mindenre kihat...
2021. 09. 04. szombat 09:41  #158
tandem tandem
Elhiszem ,de lehet úgy is együtt lenni ,hogy nemigazán van értelme ,meg lehet tartalmasan is .Gyerekek család ,ami összekovácsol stb smile Mi 30 éve vagyunk együtt (házasság).Voltunk sw klubbokban ,többesben,stb.Most unokázunk ,de ugyanúgy szeretnénk még ezt-azt smile
A nők elsődleges vágya a gyerek és a biztos családi háttér ,ha ezt nem kapják meg ,akkor "sztrájkolhatnak",amit leírtál pontosan ilyeneket is,de biztos vannak kegyetlenebb fajzatúak smile
Szerencsére én nem ilyen nővel vagyok.
üdv!
De mindent meglehet beszélni.....
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2021. 09. 04. szombat 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 08:39
Te olvastad hogy 16 éve vagyunk együtt? Meg beszéljük a dolgainkat elhiheted.
2021. 09. 04. szombat 08:39  #157
Bosch1 Bosch1
Te olvastad hogy 16 éve vagyunk együtt? Meg beszéljük a dolgainkat elhiheted.
(Ez egy válasz tandem üzenetére (2021. 09. 04. szombat 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 04. szombat 08:02
Egy csómó férj fél megbeszélni bármi nemű problémáját a nejével,ezért olyan -amilyen a kapcsolatuk.
Persze lehetnek változatosabb korszakok,de ha már ennyire ,akkor ott más is változott és igazán még nem is vagytok olyan régen együtt smile Gyermek van ?
2021. 09. 04. szombat 08:02  #156
tandem tandem
Egy csómó férj fél megbeszélni bármi nemű problémáját a nejével,ezért olyan -amilyen a kapcsolatuk.
Persze lehetnek változatosabb korszakok,de ha már ennyire ,akkor ott más is változott és igazán még nem is vagytok olyan régen együtt smile Gyermek van ?
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2021. 09. 03. péntek 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 19:46
Hú de okos vagy. Biztos azért lett 4 éve a feleségem. Beszéltünk már erről.
2021. 09. 03. péntek 21:04  #155
áruló áruló
Egy kis statisztika, ami sok mindent megmagyaráz: Cikk
2021. 09. 03. péntek 19:46  #154
Bosch1 Bosch1
Hú de okos vagy. Biztos azért lett 4 éve a feleségem. Beszéltünk már erről.
(Ez egy válasz tandem üzenetére (2021. 09. 03. péntek 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 19:30
Már utálja a pofádat smile De miért nem beszéled ezt meg vele? Fosol tőle?
2021. 09. 03. péntek 19:30  #153
tandem tandem
Már utálja a pofádat smile De miért nem beszéled ezt meg vele? Fosol tőle?
(Ez egy válasz Bosch1 üzenetére (2021. 09. 03. péntek 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 18:58
Sziasztok! Elmondom az én történetem. 16 éve vagyunk együtt eleinte még a munka helyén is volt szex, napközbe este amikor csak lehetett. Mindent kipróbáltunk orál anál nem volt tabu élveztük. Videózás képek minden szuper. Majd 1 hónap külön élés 5 éve. Majd ismét együtt de azóta csak ha ő akarja rám ül és ennyi max kutya pózban még. Ritkán engedi hogy nyaljam de azt is csak 1 - 2 perc és már fordít hanyat. Régen 35 - 40 perc volt egy aktus most jó ha 5 perc. Ritkán orál de az anál az teljesen eltűnt az életünkből. Hát ennyi röviden.
2021. 09. 03. péntek 18:58  #152
Bosch1 Bosch1
Sziasztok! Elmondom az én történetem. 16 éve vagyunk együtt eleinte még a munka helyén is volt szex, napközbe este amikor csak lehetett. Mindent kipróbáltunk orál anál nem volt tabu élveztük. Videózás képek minden szuper. Majd 1 hónap külön élés 5 éve. Majd ismét együtt de azóta csak ha ő akarja rám ül és ennyi max kutya pózban még. Ritkán engedi hogy nyaljam de azt is csak 1 - 2 perc és már fordít hanyat. Régen 35 - 40 perc volt egy aktus most jó ha 5 perc. Ritkán orál de az anál az teljesen eltűnt az életünkből. Hát ennyi röviden.
2021. 09. 03. péntek 16:58  #151
Törölt felhasználó (4513812)
Ugyanez... nulla fantázia, nulla beleélés. Én már le is szoktam arról, hogy ezen kattogjak, totál telibe szarom így 10 év és egy tucat beszélgetés, drámázás után. Aki ilyen az sose fog megváltozni, mert azok a hormonok vagy mittomén ami az embert szenvedélyessé teszi belőlük szerintem jóval kevesebb et termel a szervezetük. Magyarán veszett fejsze nyele! Nagyjából már mindent próbáltam de fing..
(Ez egy válasz réka38 üzenetére (2021. 06. 18. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 18. péntek 11:36
mások elött? vagy véletlen megláthatnak ez tök más igy
2021. 09. 03. péntek 16:08  #150
tamás80 tamás80
Egy cipőben járunk ezek szerint, nálunk ugyan ez van pontosan!
Sosem kezdeményezne, ő nem szeret, ja, csak hogy én szwretném. Kis odafigyelés, és huss, máris a régi kerékvágásban vagyunk
(Ez egy válasz cupidus üzenetére (2021. 09. 03. péntek 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 03. péntek 15:38
Sziasztok!
Mindenhol olvasni, hogy mi férfiak sokszor vagyunk önzők a szexben. Nem adjuk meg a nőnek amire vágyik, nincs előjáték, túl hamar végzünk stb.
Nős sorstársaimtól kérdezném, hogy fordított esetben ők úgy érzik mindent megkapnak?
Én azt gondolom, hogy figyelek a páromra. Próbálom minden testrészét kényeztetni, nyalás nélkül ki sem bírnám, nagyon szeretem. De ezt is fokozatosan haladva és közben is simogatom a melleit, popsiját, ujjazom stb.
Viszont fordítva ezt nem érzem.
Nagyon szeretem ha szopja a farkamat, nem is csinálja rosszul.
Viszont szeretném ha ezt nem gépiesen csinálná, hanem mint aki élvezi. Szeretem ha közben ő is simogat itt-ott, esetleg nem azonnal a szájába vesz, hanem ő is izgat előtte máshol is.
Vagy akár szex közben néha megfogna, simogatna, izgatna.
Ezt sokszor elmondtam már neki, utána 1-2 alkalommal kicsit jobban figyel, aztán újra minden a régi.
Szerintem teljesen fantáziátlan ebben a dologban.
Ezt más is érzi, vagy csak én vagyok elégedetlen?
2021. 09. 03. péntek 15:38  #149
cupidus cupidus
Sziasztok!
Mindenhol olvasni, hogy mi férfiak sokszor vagyunk önzők a szexben. Nem adjuk meg a nőnek amire vágyik, nincs előjáték, túl hamar végzünk stb.
Nős sorstársaimtól kérdezném, hogy fordított esetben ők úgy érzik mindent megkapnak?
Én azt gondolom, hogy figyelek a páromra. Próbálom minden testrészét kényeztetni, nyalás nélkül ki sem bírnám, nagyon szeretem. De ezt is fokozatosan haladva és közben is simogatom a melleit, popsiját, ujjazom stb.
Viszont fordítva ezt nem érzem.
Nagyon szeretem ha szopja a farkamat, nem is csinálja rosszul.
Viszont szeretném ha ezt nem gépiesen csinálná, hanem mint aki élvezi. Szeretem ha közben ő is simogat itt-ott, esetleg nem azonnal a szájába vesz, hanem ő is izgat előtte máshol is.
Vagy akár szex közben néha megfogna, simogatna, izgatna.
Ezt sokszor elmondtam már neki, utána 1-2 alkalommal kicsit jobban figyel, aztán újra minden a régi.
Szerintem teljesen fantáziátlan ebben a dologban.
Ezt más is érzi, vagy csak én vagyok elégedetlen?
2021. 06. 18. péntek 11:36  #148
réka38 réka38
mások elött? vagy véletlen megláthatnak ez tök más igy
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 26. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1117682)
2019. 10. 26. szombat 11:23
Szia! Belül 5O éves a feleséged, enyém már elmúlt 5O de hetente min.4x szeretkezik velem . Imádja az orált, adni és kapni is. váltakozó pózban szeretkezünk . Nyáron heti több alkalom nudizás és kinti szeretkezések mások előtt. Ezt csak azért írom, mert egy 50-es nő lehet ilyen is.

Üdvözlettel
Péter, Erika férje
2020. 09. 06. vasárnap 22:00  #147
Krampusz Krampusz
Már az ősi törvények sem tekintik érvényes házasságnak a nem elhált frigyet. Tehát ha nincs szex az nem házasság, nyilván ez nem csupán egy fogat összeszorított aktust feltételez, hanem valamiféle folytonosságot. Viszont annak gyakoriságát (már a szexnek) igazából semmi sem szabályozza. Mondhatni igény szerinti, viszont ha időközben a felek tök mindegy miért erősen eltérően éreznek vágyakat úgy megette e fene. Nem gondolnám hogy valamiféle agyturkász felébreszt valami titkos gomb megnyomásával lanyhadó libidókat. Persze lehet kísérletezni, sőt úgy gondolom kell is egy kapcsolatért. Ámde túlzásokba sem érdemes esni. Valamiért így alakult, nem egyforma a vérmérsékletünk vagy másként változunk az évek alatt. Minden esetre azt gondolom, hogy ahol nincs szex az nem kerek kapcsolat. Lehet gazdasági, baráti, szeretet/sajnálat és a nyavaja tudja mi alapú, de klasszikus férfi és nő na az tuti nem. Valaki félre fog dugni, ha már eddig nem tette. Persze vannak Grál lovagok akik bár kapcsolatuk sírjára könnycseppet morzsolgatva lapátolják a földet, de még nem igazán tették feketén fehéren tisztába a dolgot otthon vagy így vagy úgy. hehe
2020. 09. 06. vasárnap 19:36  #146
Krumplisteszta Krumplisteszta
Nàlunk nincs baj. Kizàrolag a szex rendszertelen. Ezen tul az ègvilàgon semmi gond nincs közöttünk. Szeretünk eggyütt lenni, jokat szorakozunk, nevetünk. Kedveljük egymàs tàrsasàgàt. Nem hiszem hogy erre van szakember.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 06. vasárnap 16:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4389762)
2020. 09. 06. vasárnap 16:01
Szerintem nem szabad szégyellni külső szakemberi segítséget kérni ilyenkor. Ez azért is fontos, mert sokszor a fától nem látni az erdőt. A saját eszköztárunk nem mindig elég a problémák megoldásához. Szerintem nem humbug, hogy szakmák épülnek erre. Én, ha kicsit is szeretném még a társam nem restellném ezt a megoldást választani. Elválni még utána is lehet. Persze ehhez az kell, hogy mindkét fél szeresse még annyira a másikat, hogy meg akarják oldani a problémát. Én is voltam hosszú párkapcsolatban, ami ellaposodott. Anno kiléptem belőle, nem mondom, hogy ma bánom, de az biztos, hogy a mai eszemmel megpróbáltam volna megmenteni és nem rögtön hátat fordítani. Főleg azért, mert eleve nehezen kötelezem el magam, de ha már megtettem, akkor bizonyára fontos nekem a másik ember....Nem igaz? Miért, ha nem azért az emberrel való kapcsolatért tegyünk, amire anno letettük a voksunkat.
2020. 09. 06. vasárnap 16:01  #145
Törölt felhasználó (4389762)
Szerintem nem szabad szégyellni külső szakemberi segítséget kérni ilyenkor. Ez azért is fontos, mert sokszor a fától nem látni az erdőt. A saját eszköztárunk nem mindig elég a problémák megoldásához. Szerintem nem humbug, hogy szakmák épülnek erre. Én, ha kicsit is szeretném még a társam nem restellném ezt a megoldást választani. Elválni még utána is lehet. Persze ehhez az kell, hogy mindkét fél szeresse még annyira a másikat, hogy meg akarják oldani a problémát. Én is voltam hosszú párkapcsolatban, ami ellaposodott. Anno kiléptem belőle, nem mondom, hogy ma bánom, de az biztos, hogy a mai eszemmel megpróbáltam volna megmenteni és nem rögtön hátat fordítani. Főleg azért, mert eleve nehezen kötelezem el magam, de ha már megtettem, akkor bizonyára fontos nekem a másik ember....Nem igaz? Miért, ha nem azért az emberrel való kapcsolatért tegyünk, amire anno letettük a voksunkat.
2020. 09. 06. vasárnap 13:33  #144
Törölt felhasználó (4293192)
Vannak olyan emberek akiknek a világ összes szeretője sem lenne elég hogy kielégitse a vágyait. Nem értek egyet azzal hogy annak nem fontos a szex akinek van valami problémája ezzel kapcsolatosan. Vannak emberek akik egy csókban egy ölelésben is ki tudnak teljesedni és megtalálni bennük azt amit keresnek. Ez az állandó vágyaknak a hajkurászása olyan dolog ami soha véget nem érő. És minél inkább vannak vágyak annál inkább rabul ejtenek minket. Egyre nyitottabbak leszünk. És azt hiszem hogy el kell jutnia minden embernek oda hogy a megfelelő személyéért ezekről le mondjon. Ha nem is teljesen de részben. Én így látom. Főleg ha igazi társa lelkitársa van valakinek. (De lehet csak én vagyok túl önzetlen) Nem fontosabb az egészség? Vagy ha belegondolunk abba miről szól manapság a szex. Szín tiszta testiség. Nincsenek érzelmek. Az ember akkor látja mondjuk a másik ember sorsát hogy éppen mit él át amikor ő maga is bele csöppen. Gondoljunk bele egy olyan férfiba akár aki gyógyszereket szed és emiatt nem működik megfelelően az ágyba. Mivel én sem voltam se ilyen se olyan helyzetben amit a hozzászólásokban említettetek így nem tudom milyen az ha nem passzol a libidó meg hasonlók. Viszont alapjaiban szerintem nagyon sokunk egyetértetek abban hogy a szexualitás meg a vágyak nem a világ közepe. Van és lesz is mindig aki rosszabb helyzetben van és annyi sem adatik meg neki mint nekünk. Vannak megoldások százféle. Lehet hogy van olyan partner akivel jó vagy jobb a szex de lehet másban nem passzol a két ember. Ha nincs változás nincs meg a megfelelő nyitottság egyik másik részről akkor viszont mondjuk ki adjunk fel minden addigit és legyünk bátrak. Elhagylak mert rossz vagy az ágyban. Mert titkolózni meg reménykedni hogy hátha főleg sok évnyi ptóbálkozás után felesleges és nagyon sok energiát felemészt, időt is. Nézzeték el nekem hogy én még nem tapasztaltam hasonlókat amiket leírtok mindenkinek más a véleménye. Talán ha nekem is lesz tudomásom róla akkor változik a véleményem. És innen könnyen írok az én helyzetemből. De egyenlőre ez az álláspontom.
2020. 09. 06. vasárnap 09:26  #143
Törölt felhasználó (4383712)
Az ok szerintem nagyon nem mindegy h miért nincs a kapcsolatban sex. De azt látom h az okát nem keresik. Lehet rengeteg dolgot a fáradság számlájára írni. Sokan az apa, anya szerepet annyira komolyan veszik h kB már nem fér bele egy kiadós dugas. Vagy egyszerűen annyira megvaltoztak a kapcsolatuk kezdetéhez képest hogy elhidegultek. Ha az ok megvan úgy lehet tovabblepni. De sokszor magáról se tudja az ember h mitől van baja csak szar a világ...
/ 10