Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Ti hogyan dobjátok fel a szexuális életeteket, ha érzitek, hogy kezd kicsit unalmassá vállni.
Mindig ugyanott, ugyanaz a póz...
Kicsit konkrétabb dolgok kellenének mint a mosógépen, szexuális kiegészítők, szerepjáték stb.
Hátha tudunk segíteni egymásnak!

Az eddigi hozzászólások

2019. 11. 10. vasárnap 08:28  #42
Törölt felhasználó (3715492)
Ha szex kozben lehet beszelni rola mert izgatja, akkor jo uton haladtok. Nalunk is igy kezdodott. Valoszinuleg a belenevelt gatlasok tartjak csak vissza. Csak azt a szemelyt kell megtalalni, akivel hajlando lesz "bunbe esni". Ki kell puhatolni mi hozza tuzbe, izmos, sovany, fiatal, oreg, kicsi, nagy, kezdo, tapasztalt, humoros, stb, es annak megfeleloen kell valakit (valakiket) kivalasztani, hogy eros legyen a csabitas.
(Ez egy válasz cupidus üzenetére (2019. 11. 10. vasárnap 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 10. vasárnap 08:02
Én sem hittem volna, hogy egyszer itt kötök ki, egyedül.
A feleségemmel mindig nagyon jó volt a szex, el is mondtuk egymásnak a vágyainkat, ami nagyon izgalmas, csak a megvalósítással voltak/vannak gondok.
Elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, imádok vele szexelni, de kicsit többre is vágynék néha a hálószobai "csatáinknál".
Szeretnék kicsit nyitni. Párral egymás mellett, megpróbálni hármasban, ahogy ő szeretné, nővel, vagy pasival stb.
Természetesen hallani sem akar róla, neki így jó, ahogy van. Maximum szex közben beszélhetek róla, mert az őt is izgatja.
De sajnos engem hajt a vágy. :/
2019. 11. 10. vasárnap 08:02  #41
cupidus cupidus
Én sem hittem volna, hogy egyszer itt kötök ki, egyedül.
A feleségemmel mindig nagyon jó volt a szex, el is mondtuk egymásnak a vágyainkat, ami nagyon izgalmas, csak a megvalósítással voltak/vannak gondok.
Elmondtam neki, hogy nagyon szeretem, imádok vele szexelni, de kicsit többre is vágynék néha a hálószobai "csatáinknál".
Szeretnék kicsit nyitni. Párral egymás mellett, megpróbálni hármasban, ahogy ő szeretné, nővel, vagy pasival stb.
Természetesen hallani sem akar róla, neki így jó, ahogy van. Maximum szex közben beszélhetek róla, mert az őt is izgatja.
De sajnos engem hajt a vágy. :/
2019. 11. 07. csütörtök 23:20  #40
Törölt felhasználó (808465)
Én 11 év után jutottam ugyan ide.. szar ügy az biztos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 04. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (393003)
2019. 11. 04. hétfő 17:48
Sajnos van itt más is....
25 évig kérleltem, könyörögtem, hogy vigyünk valami extrát a házaséletünkbe..
Combfix,swinger,3mas stb...
15 év után volt 2db 3mas...az egyik elment a másik a párom elmondása alapján is jól sikerült. De többet nem akarja ezt kijelentette.
Aztán csendben lassan elkezdtem "érdeklődésem veszteni" a párom felé....
Amikor észrevette, hogy nagy a baj (nemcsak a szám jár) persze egyből lett sexi fehérnemű, vibri stb..... De valami átkapcsolt az agyamban, és már nem akarom őt... confused
Úgy érzem nincs visszaút...
2019. 11. 07. csütörtök 14:24  #39
bikiváncsi bikiváncsi
Igen, sajnos ez is benne van a pakliban.
Ritka az olyan, hogy két egyforma igényű ember akad egymásra.
Nyilván mi pasik vágyunk mindig többre.
Jobb esetben ezt a párunkkal képzeljük el, az meg a csúcs ha sikerül is és mindketten élvezzük.
Ez szerintem nagyon össze tud kovácsolni két embert.
Viszont ha az egyik nem akarja, elutasítja, akkor hosszú távon biztos, hogy nagy bajok lesznek.
A vágyak nem múlnak el, ha nincsenek kielégítve és csak egyszer élünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 04. hétfő 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 04. hétfő 17:48
15 év után volt 2db 3mas...az egyik elment a másik a párom elmondása alapján is jól sikerült. De többet nem akarja ezt kijelentette.
Amikor észrevette, hogy nagy a baj (nemcsak a szám jár) persze egyből lett sexi fehérnemű, vibri stb..... De valami átkapcsolt az agyamban, és már nem akarom őt... confused
2019. 11. 05. kedd 09:16  #38
biszexpasit biszexpasit
Sziasztok. Sajna az a baj hogy itt csak panaszkodni tudunk hiszen pont azok a nők nem olvassák akiknek kellene. A hölgyek akik itt vannak azok pedig tuti egyetértenek velünk. Talán annyiban tudnak segíteni, ha a környezetükben lévő nő társaiknak elkottyintják pl. Hogy vettem egy szexi fehérneműt és alig várom hogy férjemnek megmutassam. Lehet sok nőt kinyitna hogy ezek jó dolgok hisz más nő is csinálja.
2019. 11. 05. kedd 03:27  #37
Törölt felhasználó (872380)
jól teszed..azt is ki kell elvezni))
szeretek adni)) de ugyan olyan elvezet kapni is))) wink smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 04. hétfő 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4181652)
2019. 11. 04. hétfő 13:40
Elég volt 50 évig a punci,megkezdem a másik 50 évet másképp,de hogy meddig....? wink
2019. 11. 04. hétfő 17:48  #36
2019. 11. 04. hétfő 13:40  #35
Törölt felhasználó (4181652)
Elég volt 50 évig a punci,megkezdem a másik 50 évet másképp,de hogy meddig....? wink
2019. 11. 04. hétfő 11:52  #34
bikiváncsi bikiváncsi
Igen tudom, hogy nem tisztességes a feleség háta mögött kalandozgatni, megcsalni.
De sajnos a vágyainknak egy darabig tudunk parancsolni, de mindig bennünk lesz és a felszínre tör. Ha alkalmunk nyílik, hogy kielégítsük úgyis lecsapunk a lehetőségre.
A legjobb ha a szerelmünkkel valósíthatjuk meg, az az igazi élvezet szerintem mind a két félnek.
De ezt legtöbben nem akarják, vagy nem merik megtenni akkor sem ha tudják a párjuk vágyna rá.
Inkább vállalják a rizikót hogy mással teszi meg.
Ami szerintem előbb-utóbb borítékolható.
Egyébként igazad van, ha a nejem legalább szex közben partner lett volna a közös fantáziálásban még biztos nem keresgéltem volna.
(Ez egy válasz darita üzenetére (2019. 10. 31. csütörtök 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 31. csütörtök 09:41
Nem szép dolog ilyenre bíztatni egy férjet, de sajnos igazad van.
Ezek a vágyak nem múlnak el és ha a párunk nem hajlandó, vagy csak nem meri megvalósítani velünk, előbb-utóbb találunk valakit aki igen.
Pedig legtöbb esetben a közös fantáziálással, játékokkal is ki lehetne húzni az időt, sok izgalmat okozva magunknak és a párunknak.
Aztán lehet, hogy kedvet is kapnánk a dologhoz.
A legnagyobb gyönyör szerintem, együtt átélni a vágyainkat. Látni párunk arcán a gyönyört, hálát, izgalmat, érezni magunkban, hogy mennyire élvezi.
De legtöbben erre nem hajlandóak még gondolatban sem, aztán csodálkoznak ha a feleség, vagy férj máshol találja meg ezt az izgalmat.
Pedig ezért (is) vagyunk társak.
2019. 10. 31. csütörtök 09:41  #33
darita darita
Nem szép dolog ilyenre bíztatni egy férjet, de sajnos igazad van.
Ezek a vágyak nem múlnak el és ha a párunk nem hajlandó, vagy csak nem meri megvalósítani velünk, előbb-utóbb találunk valakit aki igen.
Pedig legtöbb esetben a közös fantáziálással, játékokkal is ki lehetne húzni az időt, sok izgalmat okozva magunknak és a párunknak.
Aztán lehet, hogy kedvet is kapnánk a dologhoz.
A legnagyobb gyönyör szerintem, együtt átélni a vágyainkat. Látni párunk arcán a gyönyört, hálát, izgalmat, érezni magunkban, hogy mennyire élvezi.
De legtöbben erre nem hajlandóak még gondolatban sem, aztán csodálkoznak ha a feleség, vagy férj máshol találja meg ezt az izgalmat.
Pedig ezért (is) vagyunk társak.
(Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2019. 10. 28. hétfő 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 28. hétfő 09:54
Tudom miről beszélsz, hasonló szitu volt nálunk is, az én vágyaimat illetően.
Próbálj itt, vagy hasonló oldalon keresni egy párt, akikkel kiélheted a vágyaidat, talán még jót is tesz a kapcsolatotoknak, ha kicsit lenyugszol és otthon megelégszel annyival ami van.
Elmúlni úgysem fog, hiába próbálod elnyomni magadban.
2019. 10. 28. hétfő 09:54  #32
bikiváncsi bikiváncsi
Tudom miről beszélsz, hasonló szitu volt nálunk is, az én vágyaimat illetően.
Próbálj itt, vagy hasonló oldalon keresni egy párt, akikkel kiélheted a vágyaidat, talán még jót is tesz a kapcsolatotoknak, ha kicsit lenyugszol és otthon megelégszel annyival ami van.
Elmúlni úgysem fog, hiába próbálod elnyomni magadban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 25. péntek 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1311932)
2019. 10. 25. péntek 23:35
Mázlista vagy!!! Ugyanez van nálunk is de én feladtam. Az feleségem 33 éves és beleöregedett a családozásba.Dögös, gyönyörű arcú, sportos de belül egy 50 éves nő. Én 40 vagyok de ezerszer több bennem az élet mint benne. Ma leadtuk a gyerekeket a nagyszülőknél, gondoltam bevetjük magunkat a pesti éjszakába egy kicsit kimozdulni kettesben. De ő nem, mert nem bírja a tömeget és inkább mozizzunk. Az élettől is elment a kedvem. Próbálkozok mindennel, sztori sugdolózás a fülbe, én veszem a vibriket(neki eszébe se jut) , vettem 3 éve erotikus társast( ki sincs még bontva) , könyörögnöm kell a fotókért , videókért is mert persze azt se szereti, kedvence a missi póz oszt jónapot. A tököm kivan, egy kib..ott életem van nekem is, mindenemet alárendelem a családomnak(akiket imádok) de én is itt vagyok!!!
És persze én leszek a rohadék ha borítom a bilit :( ( amit a srácok miatt sose fogok megtenni persze)
2019. 10. 27. vasárnap 14:51  #31
kokosa kokosa
Bocsi , nem neked szántam!
(Ez egy válasz kokosa üzenetére (2019. 10. 26. szombat 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 26. szombat 16:49
Korábbi hozzászólásaid alapján, nekem ez kicsit fura megnyilvánulás!
2019. 10. 26. szombat 16:49  #30
kokosa kokosa
Korábbi hozzászólásaid alapján, nekem ez kicsit fura megnyilvánulás!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 25. péntek 23:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Mázlista vagy!!! Ugyanez van nálunk is de én feladtam. Az feleségem 33 éves és beleöregedett a családozásba.Dögös, gyönyörű arcú, sportos de belül egy 50 éves nő. Én 40 vagyok de ezerszer több bennem az élet mint benne. Ma leadtuk a gyerekeket a nagyszülőknél, gondoltam bevetjük magunkat a pesti éjszakába egy kicsit kimozdulni kettesben. De ő nem, mert nem bírja a tömeget és inkább mozizzunk. Az élettől is elment a kedvem. Próbálkozok mindennel, sztori sugdolózás a fülbe, én veszem a vibriket(neki eszébe se jut) , vettem 3 éve erotikus társast( ki sincs még bontva) , könyörögnöm kell a fotókért , videókért is mert persze azt se szereti, kedvence a missi póz oszt jónapot. A tököm kivan, egy kib..ott életem van nekem is, mindenemet alárendelem a családomnak(akiket imádok) de én is itt vagyok!!!
És persze én leszek a rohadék ha borítom a bilit :( ( amit a srácok miatt sose fogok megtenni persze)
2019. 10. 26. szombat 12:33  #29
szexamindenemff szexamindenemff
szia Péter, talàn azért is van, 36 évesen van egy 42 éves pàrom, de izgatna egy 50-es, jol néznek ki. és amit leirtàl feletébb izgalmas
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 26. szombat 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1117682)
2019. 10. 26. szombat 11:23
Szia! Belül 5O éves a feleséged, enyém már elmúlt 5O de hetente min.4x szeretkezik velem . Imádja az orált, adni és kapni is. váltakozó pózban szeretkezünk . Nyáron heti több alkalom nudizás és kinti szeretkezések mások előtt. Ezt csak azért írom, mert egy 50-es nő lehet ilyen is.

Üdvözlettel
Péter, Erika férje
2019. 10. 26. szombat 11:23  #28
Törölt felhasználó (1117682)
Szia! Belül 5O éves a feleséged, enyém már elmúlt 5O de hetente min.4x szeretkezik velem . Imádja az orált, adni és kapni is. váltakozó pózban szeretkezünk . Nyáron heti több alkalom nudizás és kinti szeretkezések mások előtt. Ezt csak azért írom, mert egy 50-es nő lehet ilyen is.

Üdvözlettel
Péter, Erika férje
2019. 10. 26. szombat 08:40  #27
Detto... Annyi különbséggel, hogy adj hozzá +10 év "szenvedést" confused
2019. 10. 26. szombat 04:56  #26
Törölt felhasználó (3803452)
Pedig a sorozatok alapjan szerencsesnek tunsz.
smile
2019. 10. 25. péntek 23:35  #25
(Ez egy válasz bikiváncsi üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 24. csütörtök 09:12
Igen, ez mind igaz...
...de nem mindegy, hogy milyen vágyak azok, amiket a hölgy nem akar, vagy tud megadni.
A mi esetünkben mindent megtett, amit kettesben egy nő megtehet egy férfival. Természetesen én is neki.
De az embernek soha semmi nem elég...
Vágytam volna rá, hogy kicsit megnyíljon.
Hogy legyenek vágyai és azokat mondja is el.
Hogy szex közben legyen kicsit aktívabb, kezdeményezőbb.
Szerettem volna ha néha beszél közben stb.
Aztán előjöttek az én vágyaim...
Szerettem volna ha ketten kényeztethetjük egy másik pasival. Azt, hogy erre nem ugrott azonnal, megértettem, furcsa is lett volna...
Viszont amikor szex közben ecseteltem, hogy mit tennénk vele, az nagyon izgatta. De nem volt hajlandó közreműködni ebben, szóban sem, pedig tudta, hogy mennyire izgat ez engem.
Beszéltünk is róla, de az volt a válasz, hogy neki ez nem megy, de én nyugodtan mondjam...
Ez megy egy darabig, de a színész is feladja egy idő után ha nem kap tapsot.
Ezért kezdtem itt keresgélni.
Tudom, megkellene elégednem a kettesben majdnem tökéletes szexuális életünkkel, de sajnos hajtottak a vágyaim.
Nem vagyok büszke rá és örülök, hogy megoldódott, most már mindhármunk örömére. wink
2019. 10. 25. péntek 18:20  #24
szexamindenemff szexamindenemff
rendkivül szexi vagyok és roppant igényesen öltözöl, milyen fellàlàsban probàltàtok a hàrmast?
(Ez egy válasz darita üzenetére (2019. 09. 27. péntek 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 27. péntek 16:14
Igen, sajnos elég sok ilyen házasság, kapcsolat lehet.
Pedig éppen az lenne a lényege a kapcsolatnak, hogy egymással legyenek őszinték.
Az én párom amikor úgy érezte, hogy kezd unalmas lenni a szex, leültetett és elmondta.
Megbeszéltük, hogy ki mire vágyik.
Azóta csináljuk néha hármasban. smile
Tudom, ezt nem bírná mindenki gyomra, de nekünk nagyon bevált. smile
2019. 10. 24. csütörtök 09:12  #23
bikiváncsi bikiváncsi
Igen, ez mind igaz...
...de nem mindegy, hogy milyen vágyak azok, amiket a hölgy nem akar, vagy tud megadni.
A mi esetünkben mindent megtett, amit kettesben egy nő megtehet egy férfival. Természetesen én is neki.
De az embernek soha semmi nem elég...
Vágytam volna rá, hogy kicsit megnyíljon.
Hogy legyenek vágyai és azokat mondja is el.
Hogy szex közben legyen kicsit aktívabb, kezdeményezőbb.
Szerettem volna ha néha beszél közben stb.
Aztán előjöttek az én vágyaim...
Szerettem volna ha ketten kényeztethetjük egy másik pasival. Azt, hogy erre nem ugrott azonnal, megértettem, furcsa is lett volna...
Viszont amikor szex közben ecseteltem, hogy mit tennénk vele, az nagyon izgatta. De nem volt hajlandó közreműködni ebben, szóban sem, pedig tudta, hogy mennyire izgat ez engem.
Beszéltünk is róla, de az volt a válasz, hogy neki ez nem megy, de én nyugodtan mondjam...
Ez megy egy darabig, de a színész is feladja egy idő után ha nem kap tapsot.
Ezért kezdtem itt keresgélni.
Tudom, megkellene elégednem a kettesben majdnem tökéletes szexuális életünkkel, de sajnos hajtottak a vágyaim.
Nem vagyok büszke rá és örülök, hogy megoldódott, most már mindhármunk örömére. wink
(Ez egy válasz papi71 üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 21. hétfő 21:51
Igen.
Az ismertségi és baráti körben sokkal több az olyan férfi társunk, aki tök őszintén bevallja, hogy semmire sem vágyik jobban egy kiegyensúlyozott kapcsolatnál. Állítják, hogy őrülten szeretnének monogám életet élni és idegen nők megnézésén kívül nem is mennének tovább. De az elhanyagoltság miatt keletkeznek vágyak, melyek egyre erősítik az érdeklődést idegen Hölgyek iránt. Elkezdenek nézelődni, majd idővel az érdeklődést tettek követik. ...sajnos.
A tetteket lebukás, válás. Mi jön ki az egészből? "A pasik mind szarháziak!" Részben igen, részben a férfi is érző lény, még ha keménynek is akar látszani a konvenciók miatt. Egy kevéske odafigyeléssel szerintem sok férfi megfogható lehetne e gy kapcsolatban. Nem mentesíteni szeretnék a felelősség alól senkit. Természetesen ki-ki a saját vérmérséklete alapján reagálja le ezeket a helyzeteket. - smile
/ 10