sziasztok. Nekem is csak idősebb nők jutottak vagy egykorúak velem. De az a gyanúm most sem lesz máshogy sőt sehogy sem.
Exemnek tini éveiben volt egy olyan korszak mikor egy idősebb 60as pasivval volt együtt.
Az első pasim 20 évvel volt idősebb nálam. Nekem kellemes emlék. Egy fiatal, esetleg még tapasztalatlan csajnál nagyon meghatározó tud lenni egy idősebb tapasztalt önzetlen férfi.
Csodás élmény huszonéves lánnyal szexelni.
57éves vette el szüzességem.És ujra igy tenném ha lehetne.
17 évesen együttlétem egy 55 éves pasival
Engem kifejezetten izgat a gondolat ha a 30 éves páromat egy 60 év feletti kemény farkú öreg cimborával kefélnénk
Exem is imádta érett pasikat. 20-24 éves kora közt általában 45-55 közti pasikkal szexelt.
Párom mesélte ,hogy 17-18 éves lehetett,mikor lefeküdt egy 50 körüli pasival.
Egy alkalom volt de nagyon élvezte.
Egy alkalom volt de nagyon élvezte.
Nekem vágyam újra egy 18 évessel, igaz csak egy 10es, de akkor is, régen is mindig fiatalabb barátnőm volt és hát na
Van egy 25 éves és imádom mindig. Meseszép és odaadó. Azok a cicik lenyűgözőek mikor lovagol. Imádok vele lenni és jó érzés ez számomra
hmm, jó is az
na élesszük fel ezt a fórumot
Legjobb csaj akivel együtt voltam 15 évvel volt fiatalabb nálam.szétszedtük egymást minden alkalommal!
Nálunk is működik 47/27 én odavagyok hogy mindig tettre kész
Én 30-42 éves korom közt csak tinicsajokra utaztam, teljesen ez a korosztály pörgetett. Jó sokat ágyba vittem, egy időben listát vezettem a tini szeretőimről... Azóta megkomolyodtam némiképp, de ma is kísértésbe tudnak hozni. Frissek, feszesek, kíváncsiak, bevállalósak és szexéhesek voltak, egy idősebb nőnél ez nem alap...
Én ergo imádom a fiatal csajokat, kíváncsiak és teljesíteni akarnak egy idősebb pasinál.
Nálunk "csak" 8, sokszor észre sem vesszük, máskor igen. Mi is szeretjük
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2021. 11. 30. kedd 06:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazán szerintem nem a kor külömbség számít hanem hogy tudja tisztelni és szeretni és ne kihasználja.
Hmmm izgalmas