Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.
Csak tapasztalatokat és élményeket írjatok ide, reklámnak és áraknak és randi megbeszélésnek ITT NINCS helye!

http://www.goldengate.hu/forum/tema/141392-Szexmozi-ossze-futunk

Az eddigi hozzászólások

tegnap 23:34  #1266
hnnngggh hnnngggh
Hát jó nagy faszkalapok tudnak lenni... pedig vannak spéci kabinok.
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (tegnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:14
Megkérdeztük, hogy van-e zárható fülke, és azt mondta az ott dolgozó szakadt, öreg tag, hogy nincs. De nem csak a pultos fickó volt unszimpatikus, a teljes társaság akit láttunk a bejáratból, azon a kis ablakon keresztül. Úgy tünt, hogy egy zárt vendégkörnek szánják azt a helyet, nem láttak bennünket szívesen ott. Ezt a helyzetet örömmel elfogadtuk!
tegnap 22:30  #1265
Házaspárka Házaspárka
Sokat nem, de eleget láttunk a kis ablakon. Azt meg nem tudtuk, hogy megnézhettük volna a helyet fizetés nélkül is, mert az unszimpatikus ember a kis ablakból a kérdésünkre válaszként odaböffentette, hogy “nincs”, majd ezzel a lendülettel le is zárta a beszélgetést azzal, hogy hátat fordított nekünk.
Biztosan sokaknak bejön a hely, köztük neked is, nem is szeretnénk meggyőzni, hogy mást gondolj róla. Velünk ez történt, ebböl vontuk le amit le tudtunk. Azt, meg, hogy mit sejtesz úgyszintén meghagyjuk neked, ezen szintén nem célunk változtatni.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (tegnap 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:59
Fantasztikus hogy azon a kis ablakon olyan sokat láttatok! Igazából meg sem néztétek a helyet, amiért fizetnetek sem kellett volna. Átmentetek a Hegedűsbe a melegekhez. Ott jobb élményben volt részetek! Lehet sejteni hogy miért! Egészségetekre!
tegnap 17:59  #1264
bp.domperignon bp.domperignon
Fantasztikus hogy azon a kis ablakon olyan sokat láttatok! Igazából meg sem néztétek a helyet, amiért fizetnetek sem kellett volna. Átmentetek a Hegedűsbe a melegekhez. Ott jobb élményben volt részetek! Lehet sejteni hogy miért! Egészségetekre!
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (tegnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:14
Megkérdeztük, hogy van-e zárható fülke, és azt mondta az ott dolgozó szakadt, öreg tag, hogy nincs. De nem csak a pultos fickó volt unszimpatikus, a teljes társaság akit láttunk a bejáratból, azon a kis ablakon keresztül. Úgy tünt, hogy egy zárt vendégkörnek szánják azt a helyet, nem láttak bennünket szívesen ott. Ezt a helyzetet örömmel elfogadtuk!
tegnap 13:14  #1263
Házaspárka Házaspárka
(Ez egy válasz zozee1 üzenetére (tegnap 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:34
Miért fordultatok ki?
tegnap 11:28  #1262
miegypar50 miegypar50
Tegnap is szuperül éreztük magunkat a sauna69ben
köszönjük a helynek, és a bátor, közeledni merő vendégeknek is!
megyünk még genderfree napokon, ha Pesten járunk!
tegnap 08:34  #1261
zozee1 zozee1
Miért fordultatok ki?
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 08. 21. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 21. péntek 09:17
Mi nemrég eldöntöttük, hogy lemegyünk az egyikbe Budapestem. A Glory Cafe volt közelebb, ezért oda mentünk. A bejárat után kifordultunk. Nem adtuk fel, átmentünk a Hegedüsbe, onnan abszolut elégedetten jöttünk ki. Mi zárható kabint kerestünk, ami a nagyobb termes részen volt.
tegnap 08:33  #1260
zozee1 zozee1
Miért fordultatok ki?
(Ez egy válasz Házaspárka üzenetére (2026. 08. 21. péntek 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi nemrég eldöntöttük, hogy lemegyünk az egyikbe Budapestem. A Glory Cafe volt közelebb, ezért oda mentünk. A bejárat után kifordultunk. Nem adtuk fel, átmentünk a Hegedüsbe, onnan abszolut elégedetten jöttünk ki. Mi zárható kabint kerestünk, ami a nagyobb termes részen volt.
tegnap 01:40  #1259
Pongyola Pongyola
Szifilisszel hogy álltok? van,volt vagy lesz?
2026. 08. 21. péntek 20:31  #1258
Markkson Markkson
Köszi a választ. Hasonló a tervünk smile
2026. 08. 21. péntek 09:17  #1257
Házaspárka Házaspárka
(Ez egy válasz Markkson üzenetére (2026. 08. 20. csütörtök 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 20. csütörtök 16:09
Sziasztok, Hetero párnak melyik szexmozit ajánlanátok? Higiénia érdekelne, illetve mekkora eséllyel találkozunk más hetero párral?
2026. 08. 20. csütörtök 16:51  #1256
debreceniparos4 debreceniparos4 VIP
2026. 08. 20. csütörtök 16:09  #1255
Markkson Markkson
Sziasztok, Hetero párnak melyik szexmozit ajánlanátok? Higiénia érdekelne, illetve mekkora eséllyel találkozunk más hetero párral?
2026. 07. 27. hétfő 21:13  #1254
Todeo3 Todeo3
Sziasztok! Ilyenkor későn érdemes lemenni a Hegedűsbe vagy gyakorlatilag kihalt?
2026. 07. 27. hétfő 20:05  #1253
biboots biboots VIP
Nem rossz smile
2024. 04. 04. csütörtök 23:04  #1252
Törölt felhasználó (4739769)
Van még ilyen? :o hol? Én csak németben voltam sexshopok alatt
2024. 04. 04. csütörtök 22:48  #1251
BenoK BenoK
Kedves Neven,
jó kis izgalmas történetet írtál le. Szívesen átéltem volna én is.
(Ez egy válasz neven üzenetére (2011. 02. 22. kedd 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 22. kedd 12:39
Kedves Veronika és akiket még érdekel a téma.
Az élet úgy hozta,hogy az utóbbi pár évben egymás után ,két ,igen nyitott belevaló barátnőt adott a sors.
Engem mindig is érdekelt a mások előtti szeretkezés,csak oda partner is kell ugyebár.
Mikor még annó tudomásomra jutott a Radnóti utcán lévő glory -club,meg egyáltalán hogy ilyen helyek léteznek,persze engem is hajtott a vérem és kíváncsiságból elmentem szétnézni.
Mit mondjak először az ember meghökken,utána felocsúdik felteszi magának a kérdést mit keres itt,azután átveszi a hely hangulatát és beindul.
Persze azonnal elvittem a barátnőmet is,hosszú-hosszú rábeszélések árán,de elmentünk.
Azonnal ki akart menni és totál aberáltnak estem ki.Egy kis türelem, beszélgetés meg persze idő után lassan odáig jutottunk,hogy elkezdtünk egymással foglalkozni és nem zavart hogy vannak körülöttünk.
Becsábítottam egy olyan kis fülkébe, ami józanul vagyis míg az ember fiát lányát nem hajtja a vágy, eléggé visszataszító meg olyan kis lyukak is vannak az oldalán,és ott folytattuk amit kint elkezdtünk.
A lyukakban azonnal hímtagok jelentek meg,ami érdekes módon a barátnőmet egyáltalán nem zavarta,és egy idő után mikor már az önkontrollt átvette a szenvedély és a gyönyör el is kezdte őket simogatni.Pár srácot ily módon vagyis kézzel sikerült eljuttatni az orgazmusig amíg én vadul szeretkeztem vele.
Mit mondjak abszolút beindultam a látványtól,hogy más farkat markolászik , húzogat.
Utána sokat beszélgettünk,ebben neki mi volt a jó és meddig ment volna el.
Először is az izgatta fel, hogy én fene mód beindultam és az hogy az ő kis játéka milyen hatással volt rám.
Ha a környezet , fények ,emberek megfelelőek tovább is elmehetet volna,mondjuk egy bunkó beszólás nagyon le tudja lombozni az embert.
Ilyen helyen legyen az sexmozi,swinger-cub az a tapasztalat,hogy senki nem erőszakoskodik,nem lépi át az illető pár által állított határokat,tehát ha valakit izgat az együttlét közszemlére tétele ezeken a helyeken át tudja élni,nem kell szívbajosnak lenni.
Azóta, igaz mostanában jóval kevesebb alkalommal,voltunk már hasonló helyeken,swinger clubban,sexmoziban,
és színt vitt a szexuális életünkbe.Az első pár alkalommal nem kell azonnal beleugrani a közepébe egy kicsit visszafogottabban játszani,és ha ezek után úgymond józanul is a tükörbe tud az ember nézni,és van belső késztetés, tovább lehet menni,senki sem sérül és a kapcsolat is megmarad.
Kedves Veronika tapasztalatból mondom nyugodtan elmehettek szórakozni,aki egy kicsit rámenősebb és nektek nem felel meg ,határozottan le lehet állítani,ez a tapasztalat.
Üdvözlettel Neven
2024. 02. 02. péntek 21:50  #1250
EnJoyMiskolc EnJoyMiskolc
2024. 02. 02. péntek 07:17  #1249
kerek popsi kerek popsi
Hajdú-Borsodban van?
2024. 02. 02. péntek 07:06  #1248
ferko60 ferko60
Sziasztok! Van délelőtt nyitva szexmozi? Megnézném, még sosem voltam.
2023. 02. 11. szombat 10:13  #1247
zsozs70 zsozs70
Én szívesen szopnék szopatnek ott
Hogy lehet oda bejutni és akciozni?
/ 64