A legjobb!
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 05. 14. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 08:26
nekem is a gyengém, a pillangós punci szerencsére van ilyen barátnőm, és imádom vele a lányos nyali falis dolgokat
nekem is a gyengém, a pillangós punci szerencsére van ilyen barátnőm, és imádom vele a lányos nyali falis dolgokat
(Ez egy válasz DomFeri üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom a nagy szeméremajkakat.Rajongok érte, őrülten jó nyalni!
Amikor a nyalás jön számításba, akkor inkább a nagyobb pina a jobb, szét lehet szépen nyitni a nagy szeméremajkakat, s ha szép, nagy, meredező csikló várja hogy szopogassam és szívjam, még rátesz egy lapáttal. A behatoláskor meg baszás közben viszont szeretem, ha jó szűk és rendesen körülöleli a faszt, ha kifacsarja rendesen.
Sokkal izgatóbb számomra a nagy punci. Kegyetlenül fel tudok izgulni mikor valami nagy van benne (uborka, padlizsán, az öklöm stb). Maga a tudat is nagyon izgat, hogy a nagy farkakat szereti. Talán kurvásabbnak érzem ettől, vagy nem tudom.
Szia,nalad pont az az igazi
(Ez egy válasz zsofiribi üzenetére (2024. 05. 10. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 10:32
Eddig minden férfi imádta, és izgatja, hogy tág, öklözhető a pinám. :P
Szeretnek vele játszani, és mivel kissé mazo, sub nő vagyok, engem is izgat. :P
Én a nagy puncit imádom!
Mind egy hogy kicsi vagy nagy...csak jó szük legyen
Inkább a kicsi mert az minden méretet szorít, nincs harangozás benne.
Anno, az egyik akkori barátnőm járt eléggé nagy puncival a lábai közt, azt nem élveztem, és ő sem amikor velem volt! Nem is tartott sokáig! A jelenlegi páromnak szerintem átlagos, de ha már nagyon benne vagyunk a témában, simán betudna fogadni egy jóval vastagabb szerszámot is! Szóval saját magam részéről az átlagos méreteimmel én a normál, vagy picit szűkebb punci mellé tenném le a voksomat!
Eddig minden férfi imádta, és izgatja, hogy tág, öklözhető a pinám. :P
Mindenképp a szűk punci! Nem vagyok oda a harangozásért sem élben sem szex közben
A miénket kedve, vágya szerint megosztja más urakkal, akiknek nagyobb fasza van és nagyokat élvez velük.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 05. 10. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 07:16
Nálunk ugyanez 12cm, a párom meg befogad kb bármit érdekes, mert mikor dugom, én nagyon szűknek érzem. Igaz, ő nem érez semmit belőle. De pl minden előkészítés nélkül gond nélkül benyeli az oklom. Fiatalon a minél szűkebb puncikák vonzottak, mostanra a baromi tág pinákra izgulok fel nagyon. Öklözés közben annyira áll a farkam, hogy majdnem elélvezek
Nálunk ugyanez 12cm, a párom meg befogad kb bármit érdekes, mert mikor dugom, én nagyon szűknek érzem. Igaz, ő nem érez semmit belőle. De pl minden előkészítés nélkül gond nélkül benyeli az oklom. Fiatalon a minél szűkebb puncikák vonzottak, mostanra a baromi tág pinákra izgulok fel nagyon. Öklözés közben annyira áll a farkam, hogy majdnem elélvezek
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekünk nagypuncink van és kicsi fasz.
páromé is finom igaz a lyuksi tanulékony úgyhogy beférne egy vaskos farok de ököl nem hiszem, imádom a szeméremajkait és a csiklóját szopni
Nagy husos lucskos punci az igazán izgató isteni latvany erzes és nem utolsó sorban oklozes közben nyalni leírhatatlan erzes én nagy puncitol tudok kielegulni igazán
Nekem a tág pina a nyerő! Főleg ha minimum 4 ujj felmegy de az ököl szex az maga a gyönyör. Már volt benne részem. Jó lenne egy olyan nő egy párkapcsolatra aki szereti az ilyet pl de ha az ökölszexet nemmis akkor pl több pasis szex vagy hármasszex. Cuckolding. Egymás vagy párcseres szex és előny lenne ha biszex lenne a nő és pl ha izgatná a szerepcsere és a férfi biszex dolgok is
Én a nagy tág húsos pinát szeretem .
így vagyok én is ezzel mint te
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2023. 07. 19. szerda 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 19. szerda 08:51
Jó kérdés Én sokáig azt gondoltam, hogy az enyém normális, és biztos átlagos. Aztán rá jöttem, hogy nem teljesen. Szük vagyok annyir amennyire szükségs, ami az évek alatt nem változott. Viszont egy nagyobb mérettel szemben, tágulékony is vagyok, ami azt jelenti, hogy azzal sincs problémám, azt is határtalanul tudom élvezni.