Írtunk privát levelet, ide hosszú lett volna.
(Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2024. 05. 10. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 15:54
Nevezetességek mentén felkeresni nudista strandokat... és a végén egy jó kis szállás pl.: velence róma vezúv etna majd vissza... kb... egy hét.
Győrújbaráti motoros találkozóra jön innen valaki?
Nevezetességek mentén felkeresni nudista strandokat... és a végén egy jó kis szállás pl.: velence róma vezúv etna majd vissza... kb... egy hét.
(Ez egy válasz Csabnes üzenetére (2024. 05. 10. péntek 07:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 07:50
Sziasztok. Nekünk van jelentős tapasztalatunk a témában, mire vagytok kiváncsiak?
Sziasztok . Van valaki Svájcból ? Vagy van olyan motoros nő vagy pár akinek lenne kedve Svájcban túrázni
Sziasztok. Nekünk van jelentős tapasztalatunk a témában, mire vagytok kiváncsiak?
(Ez egy válasz wellness82 üzenetére (2024. 05. 09. csütörtök 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 09. csütörtök 22:44
Nyáron olasz vagy horvát túra?? Párok... ?? Valakinek tapasztalata 2 ország viszonylatában??
Nyáron olasz vagy horvát túra?? Párok... ?? Valakinek tapasztalata 2 ország viszonylatában??
Fehervar vki kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Szabolcsból keresek hölgyet motorozni!
Sziasztok,
Van itt olyan pár (vagy le sem merem írni: lány), aki szívesen motorozna cafe racer / modern classic stílusban érintett 40-es pasival?
Bár tudom, hogy két keréken szinte semmi sem távolság, de én elsősorban budapesti (vagy közeli) motoros társat(akat) keresek.
Van itt olyan pár (vagy le sem merem írni: lány), aki szívesen motorozna cafe racer / modern classic stílusban érintett 40-es pasival?
Bár tudom, hogy két keréken szinte semmi sem távolság, de én elsősorban budapesti (vagy közeli) motoros társat(akat) keresek.
Mi Szentendrére gurultunk fagyizni
(Ez egy válasz Hármas 3 üzenetére (2024. 05. 05. vasárnap 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Ki merre gurul? Szabolcs megye.
Tegnap délután Veszprémbe a Mol benzinkúton össze néztem veled te fekete motoros srác ha magadra ismersz írj
Motorozást kedvelő hölggyel ismerkednék a 11-es út környékéről.
Sziasztok,
kezd jó idő lenni, lassan motorra pattanok.
16:00-ig érek rá, szívesen találkoznék, leskelődnék párokkal. Somogy, Zala amiben mozogni terveztem ma, de nincs sehol sem beton fal, szóval írjatok, mindenki üzenetét szívesen veszem.
#hetero
Köszi előre!
kezd jó idő lenni, lassan motorra pattanok.
16:00-ig érek rá, szívesen találkoznék, leskelődnék párokkal. Somogy, Zala amiben mozogni terveztem ma, de nincs sehol sem beton fal, szóval írjatok, mindenki üzenetét szívesen veszem.
#hetero
Köszi előre!
Zala és a környező megyékből párt keresek.
Ismerkedés beszélgetés persze a szexről szívesen szopatnék esetleg csak nézném párok is balatonlellén helyem van
Albertirsa Dánszentmiklós Pusztavacs környékén motoros bi pasi?
Sziasztok , motoros hölgy van itt a csopiban ?
Sziasztok , motoros högy van itt a csopiban ?
Szia Györújbaráti mocitalin ismerkednék párral, lánnyal. Töltsük kellemessen az időt.