Sziasztok. Hölgyet,párt keresek motorozáshoz,nudizáshoz.
Sziasztok !
Jászboldogházán a strandfürdőn lesz motoros tali.
Valaki a keleti országrészből ?
Jászboldogházán a strandfürdőn lesz motoros tali.
Valaki a keleti országrészből ?
Örömmel olvassuk, mi is veletek
(Ez egy válasz változatos üzenetére (2022. 04. 28. csütörtök 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
![smile](images/smilies/smile.gif)
![Klikkelj a normál/tömörített mérethez](http://www.kepfeltoltes.eu/images/2022/05/04/370FB_IMG_1651687221121.jpg)
Győrújbaráti mocitalira jön valaki!!
Szerintem most kihasználók a jó időt,s megyek egy jót a Felvidéken.
Szívesén találkoznánk veletek ott.
(Ez egy válasz CuriousCouple9280 üzenetére (2022. 04. 27. szerda 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Jobb ?
tegnap csak a vesevédő alatt maradt egy kicsit is száraz a ruhám
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2022. 04. 27. szerda 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Egyre jobb az idő....
(Ez egy válasz CuriousCouple9280 üzenetére (2022. 04. 27. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Nálunk még várat magára a dolog de már nagyon várjuk
(Ez egy válasz Lia80 üzenetére (2022. 03. 14. hétfő 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi is tervezzük, hogy elgurulunk. (Ez egy válasz változatos üzenetére (2022. 04. 26. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is tervezzük, hogy elgurulunk. (Ez egy válasz változatos üzenetére (2022. 04. 26. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 26. kedd 07:40
Sziasztok!
Móri motoros találkozóra jön innen valaki???
Hetero pár vagy fiatal hapsi?
Mi ott leszünk.
(Ez egy válasz Sala88 üzenetére (2022. 04. 26. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Benne vagyok,v egy közös mocizàs?
(Ez egy válasz változatos üzenetére (2022. 04. 26. kedd 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 26. kedd 07:40
Sziasztok!
Sziasztok!
Jövő héten valamelyik nap motoroznék és nudiznék egyet. Van kedve valakinek jönni? Pest megye előnyben.
Ez engem is érdekel. Budáról jönnék és van mögöttem egy hely!
(Ez egy válasz Premo üzenetére (2022. 03. 23. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
![wink](images/smilies/wink.gif)
2022. 03. 23. szerda 14:46
Sziasztok.
Szervezni kellene egy "motoros találkozót" a Délegyházi nudira mondjuk május végére (addigra hátha minden összejön)
Tegye fel a kezem aki benne lenne
Szervezni kellene egy "motoros találkozót" a Délegyházi nudira mondjuk május végére (addigra hátha minden összejön)
Tegye fel a kezem aki benne lenne
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Sziasztok! Ugyan csak most van folyamatban, de szezonra meglesz a jogsi. Nyáron már mocival megyünk Délegyre
![wink](images/smilies/wink.gif)
Sziasztok,
Egyedülálló, független motoros férfiként ismerkednék kizárólag hölgyekkel. Tamás
Egyedülálló, független motoros férfiként ismerkednék kizárólag hölgyekkel. Tamás
Köszönöm !
(Ez egy válasz mpowerm51 üzenetére (2022. 04. 19. kedd 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jók a nyálasnál az oktatók!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 14. csütörtök 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4532602)
2022. 04. 14. csütörtök 19:22
Sziasztok !
(Szerintem belefér ebbe a topikba a hozzászólásom.)
Május elején fogok kreszvizsgát tenni (több mint 8 éve van B-s jogsim), utána fogom elkezdeni a vezetést motoron. “A” korlátozás nélkülire jelentkeztem.
Ha esetleg van Nektek bevált oktatótok, szivesen venném az ajánlásotokat ! (Én egy nagyon lassan mozgó állat és annak testfolyadékjáról elnevezett iskolába iratkoztam be az online kresz oktatás miatt, de minden további nélkül el lehet menni máshoz a gyakorlati oktatás miatt.)
Budapesti oktatás érdekel. Privátban kérném, mert itt nem lehet reklámozni.
Köszi, Zsolt
(Szerintem belefér ebbe a topikba a hozzászólásom.)
Május elején fogok kreszvizsgát tenni (több mint 8 éve van B-s jogsim), utána fogom elkezdeni a vezetést motoron. “A” korlátozás nélkülire jelentkeztem.
Ha esetleg van Nektek bevált oktatótok, szivesen venném az ajánlásotokat ! (Én egy nagyon lassan mozgó állat és annak testfolyadékjáról elnevezett iskolába iratkoztam be az online kresz oktatás miatt, de minden további nélkül el lehet menni máshoz a gyakorlati oktatás miatt.)
Budapesti oktatás érdekel. Privátban kérném, mert itt nem lehet reklámozni.
Köszi, Zsolt