Idéntől mi is motorosak vagyunk. Szivesen ismerkedünk az adatlapunkon megadott paraméterek alapján, A kilóméter megkötés a motorosoknál nem számit
nektek ie viszont kívánok
(Ez egy válasz zora36 üzenetére (2021. 12. 24. péntek 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Kellemes Ünnepeket Kívánunk !
Sziasztok. Aktiv motoros pasit keresek minden jora. Passzív 22 eves macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írjatok.
Ha már nincs motoros idő,épp itt az ideje az ismerkedésnek!
Hölgyekkel párokkal ismerkednék Debrecen+60km körzetében!
Hölgyekkel párokkal ismerkednék Debrecen+60km körzetében!
Sziasztok !
Van még köztetek valaki, aki ilyenkor (november végén ilyen hideg és esős időben) is motorozik ?
Nekem nincs motoros jogsim, jövő tavasszal/nyáron szeretném letenni.
Van még köztetek valaki, aki ilyenkor (november végén ilyen hideg és esős időben) is motorozik ?
Nekem nincs motoros jogsim, jövő tavasszal/nyáron szeretném letenni.
Sziasztok. 50 éves motoros vagyok. Helyem is van bocsánat én gsx- éknek szántam a válaszomat.
(Ez egy válasz Sanya2030 üzenetére (2021. 10. 03. vasárnap 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 03. vasárnap 09:48
Sziasztok!! Nagyobb mérettel rendelkező, pasit, srácot keresek, kiadós szexre. Passzív, pasi vagyok, Bp. környékéről!! Írjatok üzit! Minden jóban benne vagyok!
Egerben motoros srácot keresek 3asozni
Sziasztok!
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Házibarátja lennék egy kedves párnak vagy hölgynek. Leginkább rock, metal zenét kedvelő páros izgatna, esetleg ahol a hölgy igazi goth stilust kepvisel. De régi vágyam egy teletetovált hölggyel is együtt lenni.
Szép hétvégét, jó keresgélést mindenkinek.
Bp.és környéke. Ma egy motorozás?
Holnap Debrecen,Hajdúszoboszló,Hajdúböszörmény Nyíregyháza környékén hölgyel párral szivesen motoroznék taliznék!
Aktív srácot, pasit keresek... Érd-Bp. és környékéről? Valaki? Írj üzit!!
Bp.röl indulok Balaton fele egy kicsit motorozni.
Ki tart velem. Szombat 12 kor indulnèk. 900cc sport motorral
Ki tart velem. Szombat 12 kor indulnèk. 900cc sport motorral
50 es hetero pár 40 év feletti független motoros motorozást kedvelő férfit keres közös programokra és természetesen szex re is..Találkozás a Balaton déli partján vagy ha van helyed ami előnyt jelent! A válaszban telefonszámot írj Légyszíve
Sziasztok! Van itt olyan hölgy aki benne lenne egy motoron szexelésben? Ha érdekel, további infó üzenetben
Motoros pár házibarátja lennék Dél -Dunántúlról, motorral
50 es hetero pár 40 év feletti független motoros motorozást kedvelő férfit keres közös programokra és természetesen szex re is..Találkozás a Balaton déli partján vagy ha van helyed ami előnyt jelent! A válaszban telefonszámot írj Légyszíves!
Sziasztok!! Nagyobb mérettel rendelkező, pasit, srácot keresek, kiadós szexre. Passzív, pasi vagyok, Bp. környékéről!! Írjatok üzit! Minden jóban benne vagyok!