Igen, mi is így gondoltuk. Persze semmi sem kötelező, egy talin is simán lehet hogy bocs de nem. Nincs azzal baj felnőtt emberek vagyunk. Tiszteletben tartjuk a döntést és mindenki megy haza.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 02. csütörtök 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4207532)
2020. 07. 02. csütörtök 06:44
Sziasztok. Egyet értünk az előttünk szólókkal ! Természetesen semmi sem kötelező. A talin is mondhatja bárki, hogy nem és akkor mindenki szépen hazamegy. Ebből sincs gond értelmes embereknél, mert 4 igen kell. Viszont intelligencia kérdése, hogy válaszolj, hogy "Bocsi, de nem Téged keresünk". Nem kell a postáig elmenni a válasszal, még bélyeget se kell ragasztani rá. Ez így képvadászat. Szerény, elhanyagolható véleményünk szerint addig semmit nem szabad csinálni, amíg nincs telefonos kontakt a lányok között. Rengeteg a csaló !!! Trükk, ahogy az is, amikor a talihoz címet kérnek. Mire azt mondjuk, hogy tali a benzinkúton, akkor eltűnnek!!! Na ez mi???
Sziasztok. Egyet értünk az előttünk szólókkal ! Természetesen semmi sem kötelező. A talin is mondhatja bárki, hogy nem és akkor mindenki szépen hazamegy. Ebből sincs gond értelmes embereknél, mert 4 igen kell. Viszont intelligencia kérdése, hogy válaszolj, hogy "Bocsi, de nem Téged keresünk". Nem kell a postáig elmenni a válasszal, még bélyeget se kell ragasztani rá. Ez így képvadászat. Szerény, elhanyagolható véleményünk szerint addig semmit nem szabad csinálni, amíg nincs telefonos kontakt a lányok között. Rengeteg a csaló !!! Trükk, ahogy az is, amikor a talihoz címet kérnek. Mire azt mondjuk, hogy tali a benzinkúton, akkor eltűnnek!!! Na ez mi???
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2020. 07. 01. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 21:00
Kedves siófoki pasi!
Nem tudom milyen alapon kritizálsz minket!! Azt hiszem mindenki szabadon eldöntheti kinek válaszol s kinek nem!
Szerintem semmi nem kötelező!! De ezek után úgy érzem jól döntöttünk!
Nem tudom milyen alapon kritizálsz minket!! Azt hiszem mindenki szabadon eldöntheti kinek válaszol s kinek nem!
Igen, ez lehet eldontheti, de ha már 3,4 levelet váltottunk, képet kérsz, kapsz illene annyit hogy bocs de nem. 3 szó. Nem kell magyarázkodni miért. A nem is egy válasz, én el tudom fogadni és tiszteletben tartani. De qvara nem bírom ha valaki begyujti a képet aztán eltunik. Hiteltelenné tesz. Ezek szerint más is járt így. Úgyhogy sztem neked álljon feljebb.
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2020. 07. 01. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 21:00
Kedves siófoki pasi!
Sziasztok!
Gyertek szombaton motorozni....
Csak párok jönnek...
Szívesen vennénk! (Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2020. 07. 01. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyertek szombaton motorozni....
Csak párok jönnek...
Szívesen vennénk! (Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2020. 07. 01. szerda 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 21:04
54 éves motoros pár keres hasonló gondolkodású párt, ismerkedésre,motorozásra!
Esetleg pasit is, de kizárólag normális gondolkodású,és viselkedésü jöhet számitásba!!!
Esetleg pasit is, de kizárólag normális gondolkodású,és viselkedésü jöhet számitásba!!!
54 éves motoros pár keres hasonló gondolkodású párt, ismerkedésre,motorozásra!
Kedves siófoki pasi!
Szerintem semmi nem kötelező!! De ezek után úgy érzem jól döntöttünk! (Ez egy válasz siófoki pasi üzenetére (2020. 05. 05. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem semmi nem kötelező!! De ezek után úgy érzem jól döntöttünk! (Ez egy válasz siófoki pasi üzenetére (2020. 05. 05. kedd 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 05. kedd 19:13
A hirdető /Superwild/ elfelejt válaszolni, képet küldeni egy teljesen normális bemutatkozó levélre amiben több képet kapott....komolytalan...sok a link sajnos...
Motoros párt, hölgyet keresek 84-es út mentén balatonberényig, motorozgatni a környéken, berényi nudistrand látogatásra. Csak meztelenkedés, nem szexpartner, ha ilyet is lehet itt. Nem chopper, de hasonlóm van
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sziasztok !
Keleti országrészből valakik ? !
Túrához szívesen csatlakoznánk !
Keleti országrészből valakik ? !
Túrához szívesen csatlakoznánk !
Milyen vassal gurulsz ?
(Ez egy válasz JANEK üzenetére (2020. 06. 28. vasárnap 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 28. vasárnap 06:54
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
![wave](images/smilies/wave.gif)
Köszi a visszajelzést!
(Ez egy válasz Taki25 üzenetére (2020. 06. 30. kedd 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 21:15
Sziasztok!
Szombaton megyünk.Szigetszentmiklós Shell kúton 9 órakor ott leszünk.
Győr
![wave](images/smilies/wave.gif)
Sziasztok!
Csak gondoltuk,ha dög meleg lesz,jól esne egy csobbanás.....de ez csak opció....
Többség dönt...
Többség dönt...
Idáig a balcsi körbemotorozásáról és kajálásról volt csak szó. Pancsiról nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 30. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4143692)
2020. 06. 30. kedd 08:53
Sziasztok
A szombati motorozásra majd jelezzétek,kire lehet számítani,kire várjunk?!
Terv: 9 kor találkozó M0 szigetszentmiklósi lehajtó Shell kút
1/2 11 Balatonakarattya MOL kút...itt megállunk és ha valakinek Pest messze van,lehet csatlakozni.
Fürdőrucit hozzatok!
Csak PÁROK
1/2 11 Balatonakarattya MOL kút...itt megállunk és ha valakinek Pest messze van,lehet csatlakozni.
Fürdőrucit hozzatok!
Csak PÁROK
Az özlet jó, de nekünk is messze.
Széles utat ! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 30. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Széles utat ! (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 30. kedd 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4143692)
2020. 06. 30. kedd 08:53
Sziasztok
Fürdőrucit hozzatok!
Csak PÁROK
Fürdőrucit hozzatok!
Csak PÁROK
Sziasztok! Debrecenbe lány,pár egy quvados kikapcsolódásra? Elmenni a hármashegyre? Közben bármi megtörténne!
Valaki lát benne fantáziát írjon privátba! S én az elképzelést kibővítve kicsit! Sok szerencsét mindenkinek!
Valaki lát benne fantáziát írjon privátba! S én az elképzelést kibővítve kicsit! Sok szerencsét mindenkinek!
Sziasztok!
Ma vagy holnap 16 órai indulással Budapestről kinek lenne kedve csatlakozni hozzám egy Budapest Velence kanyarra?
Ma vagy holnap 16 órai indulással Budapestről kinek lenne kedve csatlakozni hozzám egy Budapest Velence kanyarra?
Sziasztok
Fürdőrucit hozzatok!
Csak PÁROK
Fürdőrucit hozzatok!
Csak PÁROK
Szombathely ✌️
Van bizony. Attól még hogy nem egyezik az elképzelésünk veletek és a stílus sem ahogyan a levelet megirtatok, attól még keresünk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 28. vasárnap 14:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4354842)
2020. 06. 28. vasárnap 14:47
van itt olyan motoros pár aki szexelni is akar ??? vagy csak motoroztok......
))
![smile](images/smilies/smile.gif)