Sziasztok!
Szívesen csinálok tribute videót vagy képet! Lenne rá igény?
Ha igen írjatok!
Szívesen csinálok tribute videót vagy képet! Lenne rá igény?
Ha igen írjatok!
Mi még várjuk...
(Ez egy válasz ChrisFatDick üzenetére (2024. 01. 24. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Loveyourfeet96 , neked is köszönjük , normális srác vagy
. Köszi a képeket. Kezdünk belejönni
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Párom szexi, 33as, felejthetetlen fenékkel
akit érdekel kérem írjon privátban, majd skpeon
![smile](images/smilies/smile.gif)
Volt, amikor próbálkoztam én is a kinyomtatással, és igen, még talán akkor lettek a legjobbak a képek. Most viszont csak fekete-fehérben tudok nyomtatni, az meg nem az igazi. Köszi a tippet!
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2024. 01. 24. szerda 23:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 23:17
Én néha kinyomtatom a képet. Bár az sem tökéletes megoldás. Spicceléskor figyelni, hogy pont oda menjek.. de azért valamennyire sikerülni szokott
Én néha kinyomtatom a képet. Bár az sem tökéletes megoldás. Spicceléskor figyelni, hogy pont oda menjek.. de azért valamennyire sikerülni szokott
Szenzációs volt a beszélgetés és a kis játék- videó , képek. Köszönjük szépen. Legközelebb is várunk egy ilyen “csevegésre “ .
(Ez egy válasz ChrisFatDick üzenetére (2024. 01. 24. szerda 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Rossz embernek küldtétek eddig...
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2024. 01. 24. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 17:42
Sajnos mi is így vagyunk vele.
Rengeteg kép ment, de vissza szinte semmi.
Rengeteg kép ment, de vissza szinte semmi.
Sajnos mi is így vagyunk vele.
Rengeteg kép ment, de vissza szinte semmi. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Rengeteg kép ment, de vissza szinte semmi. (Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 12:31
Hát remélem nagyobb sikerrel jártok mint mi. Feladtuk egyszerűen elvették a párom kedvét az egésztől sajnos. Nyilván így engem is megfosztva ettől az élménytől. Mire sikerült ezt az egészet felépíteni benne addigra a nullára rombolták benne.
A laptop nálam nem jó, mindenképpen a két telós megoldás megy. Látom, nem csak nekem macerás a dolog, köszi a javaslatot!
(Ez egy válasz Tony_Cat üzenetére (2024. 01. 24. szerda 05:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 05:10
Szia. Én is szoktam (bár egyre ritkábban). Nálam is ugyan ez a felállás csak laptoppal. Kezemben a telo, a másikban a farkam, a hölgy képe pedig a laptopon. Ha rá is spriccelek könnyen letörölhető. Plusz nem ugrik el a kép.
Nekem a fókusszal nem szokott gondom lenni, elég közel rakom a farkam a képen levő hölgyhöz. Így ugyan jó nagy a farkam, de ez nem baj.
A fényekkel viszont nekem is vannak gondjaim. Nem mindegy hogyan, milyen szögből érkezik, valami sötét, valami világos lesz a képen. És, hogy a telót milyen háttér elé teszem. Ne csillogjon, ne legyen sötét, és ha a teló környékét is összespriccelem, az is látszódjon a háttér előtt. Ezekért fogadok minden tanácsot szívesen!
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 01. 24. szerda 09:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 24. szerda 09:25
Szia! Én elég kezdő vagyok... Én képre csinálom. Ha átrakom a képet a telefonra és onnan nyitom meg ez kevésbé jelentkezik. Az igazi megoldás a laptop de nem mindig oldható meg.
Nekem 2 gondom szokott lenni: 1. a megvilágítással: vagy a farkam látszik vagy amire készül. A kettő egyszerre ritkán. 2. A képernyőn megváltozik a sperma színe fehér helyett szürkés :(
Nekem 2 gondom szokott lenni: 1. a megvilágítással: vagy a farkam látszik vagy amire készül. A kettő egyszerre ritkán. 2. A képernyőn megváltozik a sperma színe fehér helyett szürkés :(
Szia! Én elég kezdő vagyok... Én képre csinálom. Ha átrakom a képet a telefonra és onnan nyitom meg ez kevésbé jelentkezik. Az igazi megoldás a laptop de nem mindig oldható meg.
Nekem 2 gondom szokott lenni: 1. a megvilágítással: vagy a farkam látszik vagy amire készül. A kettő egyszerre ritkán. 2. A képernyőn megváltozik a sperma színe fehér helyett szürkés :( (Ez egy válasz Qwayder üzenetére (2024. 01. 23. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem 2 gondom szokott lenni: 1. a megvilágítással: vagy a farkam látszik vagy amire készül. A kettő egyszerre ritkán. 2. A képernyőn megváltozik a sperma színe fehér helyett szürkés :( (Ez egy válasz Qwayder üzenetére (2024. 01. 23. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 23:36
Sziasztok!
Időnként szoktam tribute képeket csinálni, de nem igazán sikerülnek jól. Két telót használok, az egyiken a hölgy, a másikkal csinálom a képet. Az egyik kezemben a farkam, a másikban a teló, nehéz összehangolni őket. Amelyek telón a hölgy látható, kell elé tenni egy üveget, plexit, valami átlátszót, különben a ráspriccelő spermát úgy érzékeli, mint az ujjamat, elmozdul, elugrik a kép.
Szóval tanácsot kérek, ki, hogyan csinál jó tribute képet?
Időnként szoktam tribute képeket csinálni, de nem igazán sikerülnek jól. Két telót használok, az egyiken a hölgy, a másikkal csinálom a képet. Az egyik kezemben a farkam, a másikban a teló, nehéz összehangolni őket. Amelyek telón a hölgy látható, kell elé tenni egy üveget, plexit, valami átlátszót, különben a ráspriccelő spermát úgy érzékeli, mint az ujjamat, elmozdul, elugrik a kép.
Szia. Én is szoktam (bár egyre ritkábban). Nálam is ugyan ez a felállás csak laptoppal. Kezemben a telo, a másikban a farkam, a hölgy képe pedig a laptopon. Ha rá is spriccelek könnyen letörölhető. Plusz nem ugrik el a kép.
(Ez egy válasz Qwayder üzenetére (2024. 01. 23. kedd 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 23. kedd 23:36
Sziasztok!
Sziasztok!
Hát remélem nagyobb sikerrel jártok mint mi. Feladtuk egyszerűen elvették a párom kedvét az egésztől sajnos. Nyilván így engem is megfosztva ettől az élménytől. Mire sikerült ezt az egészet felépíteni benne addigra a nullára rombolták benne.
(Ez egy válasz Molla79 üzenetére (2024. 01. 20. szombat 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 20. szombat 11:43
A ti videóitok és képeitek nagyon jók, mi is hármasra keresünk partnert de ugy látjuk nagy fába vágtuk a fejszénket
A ti videóitok és képeitek nagyon jók, mi is hármasra keresünk partnert de ugy látjuk nagy fába vágtuk a fejszénket
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 01. 19. péntek 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 19. péntek 18:36
Mi is várjuk még a tartalmainkra ide tribute videó feltöltését. Van elég kép és videó az oldalon.
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Privátba írj ránk
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 20. szombat 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4201812)
2024. 01. 20. szombat 10:02
Én ezért szoktam képet kérni, ha nem küld egy képet sem a farkáról, valószínű videót sem fog... (Amúgy, én szívesen készítek nektek, ha még szeretnétek)
Ha gondolod, akkor küldhetünk neked fotót másról is!
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2024. 01. 18. csütörtök 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
![finom](images/smilies/finom.gif)
2024. 01. 18. csütörtök 18:05
Szerintem is szép formás, mondjuk nekem nemcsak a popsija tetszik...
![wink](images/smilies/wink.gif)
Én ezért szoktam képet kérni, ha nem küld egy képet sem a farkáról, valószínű videót sem fog... (Amúgy, én szívesen készítek nektek, ha még szeretnétek)
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 19. péntek 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4726624)
2024. 01. 19. péntek 17:36
Mi is így jártunk ….. sajnos ! Nem is értem. 10000 kép van itt fent. Minek húz le valaki 1 képpel ? Írjon ha gyűjti és eskü küldök ha ez a fetish-e
Ha valaki MOST készítene , ha nem is videót pár fotót az írjon ránk.