Számunkra is izgalmas lenne egy tribute de már egyszer küldtünk fotót és azóta semmi ,innentől nehéz ügy sajna.
Mind egy hogy milyen feneke van a hölgynek, ha csinálsz is nekik tributot és elküldöd, akkor se jön vissza reakció hogy megkapták látták átment-e vagy szimpi-e, még ha rákérdezel akkor se..
(Ez egy válasz alvin1 üzenetére (2023. 12. 19. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, sziasztok, szivessen készitek tributot, lányok párok részére, nem kép gyűjtésként, én élvezem ezt, kellemes szép napot
Szia, nagyon szivessen készítenék a számodra
(Ez egy válasz anita002 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 17. péntek 18:22
Sziasztok ha szeretnètek tribute videót csinálni írjatok küldök kèpet
Pedig szép feneke van a hölgynek!
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 03. vasárnap 10:14
Mi is szeretjük ha csinál valaki,de tényleg sok a kép gyűjtögető. Ha valaki csinál feleségem itt fent lévő képeire,akkor léphetünk tovább és kaphat privátban több képet.
Hali írtam! Én csináltam nektek ha még érdekel.
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi is szeretjük ha csinál valaki,de tényleg sok a kép gyűjtögető. Ha valaki csinál feleségem itt fent lévő képeire,akkor léphetünk tovább és kaphat privátban több képet.
Egy élvezetes chatszex után és közös maszti után megy a spricc a szexi fotódra ...
...csak nőknek szól az ajánlat...és utána a kép az albumjaimban landol
![eljen](images/smilies/eljen.gif)
![smile](images/smilies/smile.gif)
Ezzel mi is így vagyunk, szeretjük mi is.Futottunk mi is bele jó párba, de nem értettük ez mire jó.Mikor az oldal tele van amatőr képekkel?!
Sziasztok. A feleségem szeretné ha valaki csinálna egy tribute videót a mi videóink egyikére és feltöltené ide a GG-re. Válogass nyugodtan a videók közül,megtalálod a profilunkban. Köszönjük.
Van 1párkèpgyüjtögetö
(Ez egy válasz alfahun üzenetére (2023. 12. 03. vasárnap 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát van pár gyüjtögető..
10/2 az arány
10/2 az arány
Sziasztok szeretném ha valaki pàrom képeire csinàl a tribute videot.
Sziasztok!
Szívesen látnánk mi is tribute videókat, ha tetszenek az eddig feltöltött videóink!
Szívesen látnánk mi is tribute videókat, ha tetszenek az eddig feltöltött videóink!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Írtam...
(Ez egy válasz anita002 üzenetére (2023. 11. 17. péntek 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
![wave](images/smilies/wave.gif)
2023. 11. 17. péntek 18:22
Sziasztok, szivesen készítek képet/videót hölgyekre, írjon akit érdekel
Szívesen verném hölgyek lábára. Lábfetish. Jöhetnek a képek.
Sajnos nekem is jönnek levelek, és szívesen is fogadnam, de mint minden platformon, itt is sok a kamus. A kép kell nekik. Azt is szívesen küldök, mert engem pl izgat ha mást izgat a párom, csak akkor nem kell ez a kerítés, hogy majd visszakapom, mert ez olyan nem korrekt. Meg én olyan vagyok mint a róka a Kishercegben…
Hírességekre szokta valaki?