Még nem csináltam ilyet, de szivesen kipróbálnám!
Tényleg gyönyörű
(Ez egy válasz Hank and cat üzenetére (2023. 09. 30. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Csajt keresek akit izgatna a tribut.
https://www.goldengate.hu/video/265342-gyonyorum
Sziasztok, szívesen csinálok tribute-ot írjatok privátban és megbeszéljük . Köszi
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szia! En szivesen keszitenek, de kicsit erdekes, hogy a profilodon nem esik szo sem tribute-rol, sem a parodrol, sem arrol, hogy o ebben hogyan lenne benne. Lehet, hogy en vagyok a rosszmaju, de szerintem te csak kepeket gyujtogetsz faszokrol.
(Ez egy válasz Thrs69 üzenetére (2023. 09. 18. hétfő 16:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 18. hétfő 16:24
Sziasztok párom képeire tribute videot ki készíteni aki kicsit ki is fejtene Akar szóban Akar írásban mit tenne vele privatban várom az üzeneteket!
Sziasztok párom képeire tribute videot ki készíteni aki kicsit ki is fejtene Akar szóban Akar írásban mit tenne vele privatban várom az üzeneteket!
sziasztok szivesen csinalnek tribute kepeket . akit esetleg erdekel az ilyesmi irjon uzenetet
Aki szeretne a felesége párja képeire videóira spricceltetni,
várom privátban az értelmes, komoly megkereséseket!
várom privátban az értelmes, komoly megkereséseket!
Szia! Küldj privátban email cimet. Készítek képet, videót szívesen. Üdv Jocó
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Én megnéztem. Csinos, de sebből még nem derül ki hogy ő szereti nézegetni a Tribute fotókat.
(Ez egy válasz hanga üzenetére (2023. 08. 23. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleségem képeire szeretnénk ha készítenétek videót.
Várom az eléretőségeteket
(Ez egy válasz hanga üzenetére (2023. 08. 23. szerda 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,szívesen készítek képet ,pároknak,hölgyeknek!
Néha van kivétel, nézd meg a párom képeit
(Ez egy válasz ChrisFatDick üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 16. vasárnap 12:05
Szerintem a csajok nem igazán értékelik az ilyesmit, itt inkább a férfiak élvezik ha látják, más is izgul a párjuk képeire!
Hogyan kaphatom meg a párod fotóit?
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2023. 08. 23. szerda 03:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég határozott oka volt de már van új telefon
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2023. 08. 21. hétfő 19:41
Úgy nehéz lesz hogy írok üzenetet még reggel , és elolvasni sem sikerül estig.
Úgy nehéz lesz hogy írok üzenetet még reggel , és elolvasni sem sikerül estig.
(Ez egy válasz Danube81 üzenetére (2023. 08. 21. hétfő 05:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggelt. Valakinek nincs kedve párom fényképére élvezni?
Szívesen küldenék szexi hölgynek.