Sziasztok, hölgyeknek szívesen csinálnék videókat, akár videó hívasban is!
Van itt olyan hölgy aki csinált vagy csinálna nekem a képeimre vagy videoimra tribute videot nekem?
Csináltam
(Ez egy válasz Edisex84 üzenetére (2024. 11. 06. szerda 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Feleségem képeire ki csinálna trubute videót?
skypon kiverném feleséged képeire
Írtam privát mailt!
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2024. 11. 12. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 12. kedd 10:08
Én nagyon szeretek tribute képekre készíteni tribute-t. Ami így már duplán spermás
Én nagyon szeretek tribute képekre készíteni tribute-t. Ami így már duplán spermás
Szia!
Szeretek olyan nők, párok képeire élvezni, akikkel egyébként nem szexelek. Ez nagyon izgi és egyre jobban rá gerjed az ember. Bár exemre is csináltam már (Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretek olyan nők, párok képeire élvezni, akikkel egyébként nem szexelek. Ez nagyon izgi és egyre jobban rá gerjed az ember. Bár exemre is csináltam már (Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 11:46
Szeretem olvasni, a tribute fotók, esetleg még videók készítését bevállaló pasik jelentkezését. Azon gondolkodtam, hogy ebben nekik, mi lehet a jó!? És azt hiszem kezdem kapisgálni a témát! Kipróbálnám magam úgy, hogy egy ismeretlen nő képére verjem ki farkam, de annyiban szeretném, hogy privát és diszkrét legyen, hogy nem egy itt bárki láthatja kép vagy sorozatra tegyem! hanem legyen nekem adresszálva az a kép, amit összekenek...
Szívesen csinálnék én is ilyen videót, ha van akit érdekel. Sőt, van egy péniszvibrátorom is, amit lehet a távolból irányítani, szóval megbeszélés kérdése és akár be is segíthet a hölgy, miközben élőben nézi.
Izgató ha puncisképemre csinal egy idegen pasi
kb. ilyesmik is, amiket írtál vezetik az agyam
(Ez egy válasz A_Felszemu_Hatlovetu üzenetére (2024. 11. 02. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 12:39
Szamomra ebben az az izgalmas, hogy az illeto holgy az en orgazmusomat, spermamat es kozvetve farkamat szeretne. Kulonosen felizgat, hogyha a kep kifejezetten nekem keszult, amin kitarulkozik, es szeretne, ha alaposan osszefrocskolnem. Valamint az is tetszik, hogy ezt masok latjak, megnezik, es valakinek meg tetszik is.
Szamomra ebben az az izgalmas, hogy az illeto holgy az en orgazmusomat, spermamat es kozvetve farkamat szeretne. Kulonosen felizgat, hogyha a kep kifejezetten nekem keszult, amin kitarulkozik, es szeretne, ha alaposan osszefrocskolnem. Valamint az is tetszik, hogy ezt masok latjak, megnezik, es valakinek meg tetszik is.
(Ez egy válasz jános2024 üzenetére (2024. 11. 02. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 11:46
Szeretem olvasni, a tribute fotók, esetleg még videók készítését bevállaló pasik jelentkezését. Azon gondolkodtam, hogy ebben nekik, mi lehet a jó!? És azt hiszem kezdem kapisgálni a témát! Kipróbálnám magam úgy, hogy egy ismeretlen nő képére verjem ki farkam, de annyiban szeretném, hogy privát és diszkrét legyen, hogy nem egy itt bárki láthatja kép vagy sorozatra tegyem! hanem legyen nekem adresszálva az a kép, amit összekenek...
Köszönöm a tribout videót.
(Ez egy válasz gentletom40 üzenetére (2024. 11. 01. péntek 10:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 01. péntek 10:09
Sziasztok! Szabadidőmben vállalom tribute videók készítését saját fotóitokból, zenei aláfestéssel, különböző minőségben. Első lépésként ha küldtök nekem 3 db képet (bármilyen kép lehet: tájkép, kutya, macska, autó stb.) és egy általatok választott zenét, akkor készítek egy rövid ízelítő videót. Így meg tudjátok nézni a stílust és a minőséget. Ha tetszik a végeredmény, akkor várom az "éles" képeket a hosszabb tribute videó elkészítéséhez. Diszkréció adott. Megkereséseiteket privát üzenetben várom, ahol megadom az e-mail címem. Üdv, gentletom40
Sziasztok! Tribute , szexchat, webcam-re vállalok. Diszkréció adott és elvárt. Részleteket beszéljük meg privátban.
Sziasztok, várom én is szívesen a videókat. Üdv Kitti
Sziasztok! Szabadidőmben vállalom tribute videók készítését saját fotóitokból, zenei aláfestéssel, különböző minőségben. Első lépésként ha küldtök nekem 3 db képet (bármilyen kép lehet: tájkép, kutya, macska, autó stb.) és egy általatok választott zenét, akkor készítek egy rövid ízelítő videót. Így meg tudjátok nézni a stílust és a minőséget. Ha tetszik a végeredmény, akkor várom az "éles" képeket a hosszabb tribute videó elkészítéséhez. Diszkréció adott. Megkereséseiteket privát üzenetben várom, ahol megadom az e-mail címem. Üdv, gentletom40
Szia nekünk jöhet. Nyugodtan töltsd fel ide a GG-re
(Ez egy válasz miskolcifiatalszex üzenetére (2024. 09. 08. vasárnap 00:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 08. vasárnap 00:56
Sziasztok!
Szívesen csinálok tribute videót vagy képet! Lenne rá igény?
Ha igen írjatok!
Szívesen csinálok tribute videót vagy képet! Lenne rá igény?
Ha igen írjatok!
Mi is kérhetünk tribute videót?
(Ez egy válasz Zuperone69 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 11:47
Helló! Én csinálok szívesen , dögös feleséged van . Ide feltölthetem?
Valaki kép csere egy feleségekröl vagy bugyi csere Sümeg környéken ?