Sziasztok, készítene videót valaki párom képére?
Én tudok egyet, ha érdekel.
Budapest és 50km-es körzetében.
(Más is írhat ezügyben.) (Ez egy válasz Detroitkara üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapest és 50km-es körzetében.
(Más is írhat ezügyben.) (Ez egy válasz Detroitkara üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 27. vasárnap 06:49
És olyanra ki tud normális megbízható diszkrét embert, aki élőben verné mondjuk a barátnőmre, de szigorúan nulla testi kontaktussal lenne, csak maszturbál, a barátnő meg szexizik!

Nekünk az jön be ha a tangájára (fotó) élvezne valaki
És olyanra ki tud normális megbízható diszkrét embert, aki élőben verné mondjuk a barátnőmre, de szigorúan nulla testi kontaktussal lenne, csak maszturbál, a barátnő meg szexizik!

Feltöltöttem egy képet a társkereső adatlapomra, tegyetek belátásotok szerint, de a végeredményekre kíváncsi lennék :P
Sziasztok! Szívesen várok megkeresést hölgyektől/pároktól tribute képek-videók készítésére

Ez nem rossz
én szoktam lenni Miskolcon….
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 11. péntek 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (4687639)
2022. 11. 11. péntek 05:34
Sziasztok! Feleség fotoia/vodeoira keresnék olyan személy aki élőben csinalna tribute ot teljes diszkrecio mellett akar nevtelenül is, Miskolc és környéke előnyben, a többit privátban.
Sziasztok! Feleség fotoia/vodeoira keresnék olyan személy aki élőben csinalna tribute ot teljes diszkrecio mellett akar nevtelenül is, Miskolc és környéke előnyben, a többit privátban.
Szívesen csinálok ilyet!

mond, ugye a barátnőd a szőke és zöldszemű?
(Ez egy válasz Miszterek13 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mas valaki?
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
En szivesen
(Ez egy válasz Miszterek13 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki ki festene a parom képeit?

Mi is várjúk
Hölgyeim! Valaki egy jó szexchatre, szexlevelezésre? ...és a végén megy a spricc a fotódra

Kinek milyen tapasztalata van a témában? Én nagyon szívesen készítenék ilyen képeket, videókat, de csak az adott hölgy tudtával, és örömére.
Sok esetben férfiak állnak a kérések mögött, és a barátnő, vagy feleség tudta nélkül kérnek ilyen tartalmakat.

Keszitene valaki tribute videot a parom kepeire? Varom az üziket!

Mi is várjuk
Sziasztok!
Itt is megosztanék veletek pár általam készített tributeot. Általában Twitteren szoktam kérésre képeket készíteni.
Remélem tetszik.

Itt is megosztanék veletek pár általam készített tributeot. Általában Twitteren szoktam kérésre képeket készíteni.
Remélem tetszik.

csak nem érkezik vissza a kép..