Most töltöttem fel egy kis referenciát Ratchent engedélyével!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Szívesen mutatok képet skypen a feleségemről akinek van kedve rá kiverni. 56 éves 160/60 80/b mell csupasz pina.
Sziasztok szívesen készítek tribut képeket videókat ahogy eddig is elkészítettem őket keressetek bizalommal
Igen igazad van nagyon sokan köszönik meg vagy írnak vissza utána
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 20. kedd 17:35
Egyetértek veled. Nekem volt hogy meg se köszönték a képeket. Elég csak pár mondat hogy az ember lelkének is jobb legyen. Pár dicsérő szót én is mindig írok.
Szia én mindenkinek el szoktam készíteni a videót vagy a képeket lehet hogy nem éppen azonnal mert nem vagyok mindig gép előtt ha gondolod én Szívesen készítek keress bizalommal köszönöm további szép napot
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2024. 08. 21. szerda 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 09:43
Persze hála a legtöbb ember korrekt ilyen téren csak ugye mindig vannak kivételek.
sokan igérik a választ az elküldött anyag ellenébe de sajnos kevesen küldik vissza az eredményt amit nem sajnálom tőlük az élvezetet de azért küldöm mert én is szeretném] élvezni a látványt
![violent](images/smilies/violent.gif)
Persze hála a legtöbb ember korrekt ilyen téren csak ugye mindig vannak kivételek.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2024. 08. 21. szerda 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 21. szerda 08:31
Nekünk felkerült ide a következő tribute videó. Mi mindig ha más nem a videó alatt megköszöntük.
Nekünk felkerült ide a következő tribute videó. Mi mindig ha más nem a videó alatt megköszöntük.
(Ez egy válasz Palesz üzenetére (2024. 08. 20. kedd 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek veled. Nekem volt hogy meg se köszönték a képeket. Elég csak pár mondat hogy az ember lelkének is jobb legyen. Pár dicsérő szót én is mindig írok.
Az a szomorú, hogy általában a pasik vágya azért nincs válasz.
(Ez egy válasz S-teban üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 10:18
Lehet maradi vagyok szívesen csinálok tribut videókat csináltam is már nem egyszer, de elötte szeretek beszélgetni és utána is. Nem úgy hogy valaki küld egy punci képet és annyi. Rosszul gondolom?
Ja és úgy igazi ha a hölgy kéri vagy tudomásával.
Sziasztok!
Feleségem képeire vagy videóra is mehet a tribute esetleg skype.
üdv.
Feleségem képeire vagy videóra is mehet a tribute esetleg skype.
üdv.
Lehet maradi vagyok szívesen csinálok tribut videókat csináltam is már nem egyszer, de elötte szeretek beszélgetni és utána is. Nem úgy hogy valaki küld egy punci képet és annyi. Rosszul gondolom?
Benne vagyok! Elerhetoseged ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 16. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752295)
2024. 08. 16. péntek 15:00
Valaki feleségem képeire?
Valaki feleségem képeire?
Koszonom. Irtam
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 15:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4753473)
2024. 08. 15. csütörtök 15:48
Vagy ha úgy nem jó, ugyan az a nevem skypon mint itt.
Vagy ha úgy nem jó, ugyan az a nevem skypon mint itt.
Sziasztok! Ha erdekel Cum tribute baratnodre, felesegedre Skypon vagy telegram akkor irj. Kozos f veresben is benne kameran.
Szia! Erdekel mi a Skype-od
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4753473)
2024. 08. 15. csütörtök 15:03
Sziasztok,
Ha valakit esetleg érdekel tribute akkor skypon megtaláltok ugyan ezzel a névvel.
Ha valakit esetleg érdekel tribute akkor skypon megtaláltok ugyan ezzel a névvel.
Sziasztok,
![wave](images/smilies/wave.gif)