Sziasztok!
Péntek délután érkezünk
Péntek délután érkezünk
Ott leszünk, mindíg jó!
Megpróbálunk ott lenni, mindig jól éreztük magunkat
hi
Mi ott leszünk
A legutóbbi is szuper volt, így természetesen a következőn is ott leszek! Már nagyon várom!
szívesen csatlakoznék!
Ez nagyon jó lenne.
Sajnos most még nem tudom megmondani, hogy haza érek-e akkorra.
Ha időben lesz vissz-fuvarom az UNIO-ból, biztosan ott leszek.
Ha nem, akkor megint lemaradók a jóról!!!!!
Sajnos most még nem tudom megmondani, hogy haza érek-e akkorra.
Ha időben lesz vissz-fuvarom az UNIO-ból, biztosan ott leszek.
Ha nem, akkor megint lemaradók a jóról!!!!!
Ez nagyon jó hír mert olyan szerencsetlen voltam hogy pont nem figyeltem ebben az időszakban. Csak annyit tudtam hogy megvaltozik az időpont es mire mar ujra feljottem mar irtak milyen jó volt. Fuu nahyon szupi
No akkor itt a meglepi......Idén 2 is élvezhetjük egymás társiságát... Mivel kevés időnk volt megszervezni a júniusi talit, ezért augusztus 28-30. ig egy nagyobb talira összejövetelünk ... Várunk mindenkit szeretettel
Sziasztok!
Köszönöm a kellemes hétvégét!
Örülök, hogy megismerhettem a társaságot.
Várom a következő találkozót.
Köszönöm a kellemes hétvégét!
Örülök, hogy megismerhettem a társaságot.
Várom a következő találkozót.
Na már csak 2 alszunk!!!
4 napot alszunk már csak
Sziasztok..Várom a találkozót.Ott leszek és találkozok a ismerősökkel akikkel tavaly jót buliztunk
Hello Bello nehari de ez nagyon gyorsan jött a GG-Dnap !!! Mézi infó volt sajnálom de ezúttal sem tudok menni :( nem nyafogok de ez igy nem ok nekem !! :( érezétek magatokat jol !!! hajrá GG!!!
Sziasztok!
Én is jelentkeztem a találkozóra, arról érdeklődnék Miskolc felől vagy érintésével lenne-e aki szintén megy? Beszállnék utasként ha van rá mód, írj/írjatok levelet és megbeszéljük a részleteket!
Szép napot mindenkinek!
Peti
Én is jelentkeztem a találkozóra, arról érdeklődnék Miskolc felől vagy érintésével lenne-e aki szintén megy? Beszállnék utasként ha van rá mód, írj/írjatok levelet és megbeszéljük a részleteket!
Szép napot mindenkinek!
Peti
Szia! a foglalás az üzenetben történik.. teljes névvel és elérhető telefonszámmal
(Ez egy válasz SexyBaby69 üzenetére (2020. 06. 07. vasárnap 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 07. vasárnap 23:48
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, és szívesen részt vennék a találkozón, ha van még hely!
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, és szívesen részt vennék a találkozón, ha van még hely!
Sziasztok! Idén egy kisebb bulika lesz, ezért nagyon gyorsan jelentkezzen aki szeretne jönni ... Június 19-21 lesz a tali... kicsit más mit amit eddig megszokhattatok, de a jó hangulat most sem marad el .......Nincs sok hely ezért gyorsan gondoljátok meg és jelentkezzetek üzenetben!!!!!!
Mi is szívesen mennénk