Én arra emlékszem, hogy épp hazakísért,mikor először csókolóztam egy sráccal és bementem a fürdőbe megnézni h. látszik e rajtam h. csókolóztam
hát az úgy vót...
egy csajjal neten haverok lettünk,meg mondta,h el tudna viselni... de tök rendes volt meg minden. amúgy 19 éves voltam ekkor ellógtam hozzá miskolcra. persze a csaj akkor 16 volt. aztán dumáltunk,lementünk egy kocsmába vagy mi volt az, ott lesmárolt... fúúúj, összevissza nyálazott, a nyelve a torkomban, nagyon vad volt, vagy lehet hogy én voltam a béna. aztán pár óra után hazajöttem. kb 2 hét múlva közöltem vele,hogy ne is várjon tőlem semmit! életem talán legjobb döntése volt... és nem a "csók" miatt... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
egy csajjal neten haverok lettünk,meg mondta,h el tudna viselni... de tök rendes volt meg minden. amúgy 19 éves voltam ekkor ellógtam hozzá miskolcra. persze a csaj akkor 16 volt. aztán dumáltunk,lementünk egy kocsmába vagy mi volt az, ott lesmárolt... fúúúj, összevissza nyálazott, a nyelve a torkomban, nagyon vad volt, vagy lehet hogy én voltam a béna. aztán pár óra után hazajöttem. kb 2 hét múlva közöltem vele,hogy ne is várjon tőlem semmit! életem talán legjobb döntése volt... és nem a "csók" miatt... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 01:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 04. 09. hétfő 01:52
Persze Yanee, meséld el, egyre jobban érdekel
Persze Yanee, meséld el, egyre jobban érdekel
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 04. 08. vasárnap 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
14-15 éves lehettem,kivártam a megfelelő alanyt hozzá ésjó is volt
háversze! az első csók mindenkinek jól esik! izgi... azt sem tudod hirtelen, viszont-átdugd-é a nyelved, vagy sem... furcsa...
oly rég volt, már nem is emlékszem...
borzongtam. rettentően borzongtam...
borzongtam. rettentően borzongtam...
és biztos, hogy mindenki kíváncsi a bénázásaim sorára???
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (39340)
2007. 04. 07. szombat 22:54
Yanee84, ez szép és jó, de a konkrét sztorit nem hallottunk... :P
Yanee84, ez szép és jó, de a konkrét sztorit nem hallottunk... :P
hm,nekem nem volt valami jó élmény(már ha az csók volt...), biztos nem a megfelelő emberrel csináltam, és lehet, hogy túlkoros voltam. utólag belegondolva,lehet hogy nem csak én voltam béna. kár.
Hm.. első (nyelves) csók? 11 évesen az akkori "pasimmal", egy kosárlabdapálya szélén... Tudjátok ilyen rácsos külsőtéri pálya, a fiú neki döntött a rácsnak.. Nagyon profi volt =) =) =)
hat en az elso csoktol bagyon feltem,azt sem tudtam h fogjak neki,de aztan aprankent megtanultam :) Amugy 15 éves voltam amikor megtortent az elso csók!
Nekem kb. 13 évesen volt, csodálatos volt, sose felejtem el, mintha tegnap lett volna.
Vazeee tegnap se bírtál aludni
az egyik legjobb emlék
hmmmmmmmmmm.....kb 12 eves voltam amikor megesett velem. De nem ugy mint masoknak, nekem csodalatosan sikerult, es emlekezetembe marad orokre.:)
vagy amig elek legalabbis....:P
vagy amig elek legalabbis....:P
Még angyalka koromban történt...
Tibi és nekem milyen volt ?
hát még fiatal votlam asszem 13 éves amikor összejöttem egy csajjal... (akkor még nem tudtam csokolozni) Átmentem hozzá, egymásra néztünk és csak jöttmagátol :) nagyon jó volt !
Kérlek írjátok le hogy milyen élményitek voltak az első csokolózás alkalhával és hogy hol történt.