Kell a fűszer. 3-an utaztunk valahova, férj bement zuhanyozni, már dugtam is hátulról az asszonyt. Kellemes emlék.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Sajnos sokan egy nagy játéknak fogják fel. Csakhogy nem mindenki egyforma. Van akinek 1 adatik az életében és azt is elveszik tőle. Van akinek 100. Nem mindenkinek csak az élvezetekről szól az élete szerintem, vannak akiknek meg sem kottyan de van akinek az egész életét befolyásolja. Van egy fogalom a reziliencia ami a mentális lelki egészségnek a láthatatlan védőpajzsa amely által a nehézségeket a visszautasítást vagy akár a csalódást feldolgozzuk. Ez a védőpajzs határozza meg milyen gyorsan építjük újra magunkat, mennyire tudunk gördülékenyen átlépni a vészkorszakokon. Jó lenne ha mindenkinek lenne egy kevés beleérző képessége amikor ilyen helyzetbe kerül és a nők nem viselkednének úgy ahogy, a férfiak pedig tűrtőztetnék magukat. Bárcsak így működne.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 03. 20. péntek 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 20. péntek 08:02
Örülök,hogy van aki viccesre veszi és humorizál,de jo ,hogy vagytok olyanok is akik értik mit is jelent ez valójában. Mit is teszel kockára ha felelősen és lelkiismerettel cselekszel
Örülök,hogy van aki viccesre veszi és humorizál,de jo ,hogy vagytok olyanok is akik értik mit is jelent ez valójában. Mit is teszel kockára ha felelősen és lelkiismerettel cselekszel
Egy kérdés! Mi már a barátommal együtt voltunk mint szeretők , mikor a két család egy munka miatt össze ismerkedett és barátok lettünk. Ez azóta is tart a két család között jó barátság. De mi köztünk is tart ez a viszony. Nos akkor ezt, hogy szóljátok le????? Ez is bunkóság részünkről???
Nálunk a baráti társaságban volt egy szabály. Egymás meglévő vagy ex barátnőivel nem kezdünk ki. Ezt az egyik haver megszegte, én figyelmeztettem, ha nem száll le az exemről, akkor utána az összes nőjét meg fogom dugni.
Nem szállt le róla, és én sem tudtam megdugni az összeset, csak kettőt. Abból az egyikkel kibékült, és el is vette feleségül. Annyira már nem vagyunk jóban, de amikor találkozunk, azért oda szoktam szúrni neki egyet, hogy "megdugtan a feleségedet".
Nem szállt le róla, és én sem tudtam megdugni az összeset, csak kettőt. Abból az egyikkel kibékült, és el is vette feleségül. Annyira már nem vagyunk jóban, de amikor találkozunk, azért oda szoktam szúrni neki egyet, hogy "megdugtan a feleségedet".
Akinek csak a szexről szól a kapcsolat szerintem annak tönkremegy hamar. Nincs semmi mögöttes komolyabb érzelem kötődés. Én így látom. Ha rosszul is működik nem egyenlő azzal hogy megcsaljuk a másikat szerintem.
(Ez egy válasz kata44katica üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 19. csütörtök 17:04
"Ettöl mennek tönkre jól működő kapcsolatok" Ha jol működne nem lépnének félre a felek!!! Szerintem
"Ettöl mennek tönkre jól működő kapcsolatok" Ha jol működne nem lépnének félre a felek!!! Szerintem
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4293192)
2020. 03. 19. csütörtök 10:40
A lehető legocsmányabb dolog. Legyen az nő vagy férfi ha valaki elköteleződött akkor legyen benne annyi tartás hogy nemet mondjon. Így mennek tönkre jól működő kapcsolatok. Éretlen dolognak tartom. Ennél azt is jobbnak találom ha ezeket nyíltan kimondjuk elmondjuk párunknak, őszintén. Aztán ha partner benne akkor legálisan lehet egymást csalni, hármasozni meg hasonlók.
Megbasztam a feleséged.
Honnan vaszed, hogy az én asszonyom volt?
Ő mesélte, hogy a férje egy nagy lapaj strici kalapban.
Vicces fiú vagy. De megkapod azt a golyót.
Az asszony miatt kettő is járna...
Honnan vaszed, hogy az én asszonyom volt?
Ő mesélte, hogy a férje egy nagy lapaj strici kalapban.
Vicces fiú vagy. De megkapod azt a golyót.
Az asszony miatt kettő is járna...
"Hát persze. Véletlen volt. Akárkivel megeshet. Véletlen volt ugye? Erre jártál, benyitottál, megbotlottál és pont beleakadt a farkad."
Nagy kedvenc
(Ez egy válasz Szmille üzenetére (2020. 03. 19. csütörtök 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagy kedvenc
![buck](images/smilies/buck.gif)
2020. 03. 19. csütörtök 16:13
Nagyon ide illő példa :Mikor Bruce Willis megkérdezte a filmben a volt társát...Mégis hogy sikerült megdugnod az asszonyt? Mentél és véletlenűl beleakadt a farkad?..... Utána meg volt az ominózus:Fej vagy gyomor????
Nagyon ide illő példa :Mikor Bruce Willis megkérdezte a filmben a volt társát...Mégis hogy sikerült megdugnod az asszonyt? Mentél és véletlenűl beleakadt a farkad?..... Utána meg volt az ominózus:Fej vagy gyomor????
Akkor is ezt mondod,ha a legjobb barátoddal csalna a párod???
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 16. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
VIP
2020. 03. 16. hétfő 20:56
Ilyen szerintem mindenkivel előfordult de ennek nincs nagy jelentősége.Ezek csak balesetek.
nekem volt olyan hogy barátnőm barátnőjével szexeltem.Régebben volt olyam hogy anyám barátnőjével(talán ez volt a legizgalmasabb számomra)
nekem volt olyan hogy barátnőm barátnőjével szexeltem.Régebben volt olyam hogy anyám barátnőjével(talán ez volt a legizgalmasabb számomra)
A lehető legocsmányabb dolog. Legyen az nő vagy férfi ha valaki elköteleződött akkor legyen benne annyi tartás hogy nemet mondjon. Így mennek tönkre jól működő kapcsolatok. Éretlen dolognak tartom. Ennél azt is jobbnak találom ha ezeket nyíltan kimondjuk elmondjuk párunknak, őszintén. Aztán ha partner benne akkor legálisan lehet egymást csalni, hármasozni meg hasonlók.
Bár még nem voltam nős, de két jelentős tapasztalatom volt ebben.
Az első mikor az egyik legjobb barátom ex nőjével keveredtem párszor össze, majd ezután újra össze jött a barátommal. A dolog akkor kiderült és nem lett.jó vége... a másik élményem pedig, a volt barátnőmmel és a barátainkkal nyaraltunk kb 10en. Este elég sokat ittunk és barátnőm barátnője nagyon kis huncut lány volt, elkezdtem vele titokban smárolni mikor rámászott. (Barátnőm épp a ház másik szegletében volt) majd egyszer csak azon kaptuk magunkat hogy ott állt mögöttünk a barátnőm és csak annyit kérdezett részegen, hogy: "engem kihagytok???"
mondanom sem kell, óriási hármas szex lett.utana.. de ez igen ritka eset.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 03. 16. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Az első mikor az egyik legjobb barátom ex nőjével keveredtem párszor össze, majd ezután újra össze jött a barátommal. A dolog akkor kiderült és nem lett.jó vége... a másik élményem pedig, a volt barátnőmmel és a barátainkkal nyaraltunk kb 10en. Este elég sokat ittunk és barátnőm barátnője nagyon kis huncut lány volt, elkezdtem vele titokban smárolni mikor rámászott. (Barátnőm épp a ház másik szegletében volt) majd egyszer csak azon kaptuk magunkat hogy ott állt mögöttünk a barátnőm és csak annyit kérdezett részegen, hogy: "engem kihagytok???"
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
2020. 03. 16. hétfő 20:30
Érdekelne mindenki véleménye egy ilyen témáról.
Férjet megcsalni a barátjával,vagy barátnőm férjével ill.feleséget a barátnőjével.
Férjet megcsalni a barátjával,vagy barátnőm férjével ill.feleséget a barátnőjével.
Véleményem szerint egy igazi barát felesége tabu kell, hogy legyen. A párom barátnője az kicsit más tészta, de ha valóban barátnők akkor nem kezd ki a pasival az illető hölgy.... ha igen, akkor nem barátnő... én félnék bármit is kezdeni vele, mert egy rosszabb vagy gyengébb pillanatban bármikor kiderülhetne... én úgy gondolom, hogy bármiféle "megcsalás" csak maximális diszkrécióval történhet, ellenkező esetben bármikor meglehet a lebukás.... összességgel tehát kell, hogy legyen az emberben annyi tartás, hogy tiszteletben tartja a barátságot és nem rondít bele a hírtelen fellépő vágyak miatt... kivételt képezhet mondjzk ha a barátságba beleférhet egy párcsere...
Engem a barátom felesége kapott el, alig bírtam kiszabadulni a kezéből...
Nem értette, hogy ott, akkor miért nem akarom???
A dolog köztünk maradt, majd egy fél-egy év után megszakadt a barátság mid kettőjükkel...
Gondolom a férjének másképp adta elő....
Azóta kiderült, hogy egy ribanc, voltak akinél összejött a próbálkozása..
Hogy bánom-e?
Nem, ilyen áron nem!!!
Nem értette, hogy ott, akkor miért nem akarom???
A dolog köztünk maradt, majd egy fél-egy év után megszakadt a barátság mid kettőjükkel...
Gondolom a férjének másképp adta elő....
Azóta kiderült, hogy egy ribanc, voltak akinél összejött a próbálkozása..
Hogy bánom-e?
Nem, ilyen áron nem!!!
Nem egyszerű a dolog és azt vallom, hogy rokon, barát, kolléga felesége tabu.
Lett volna alkalom több is, de nem éltem egyikkel sem. Úgy vagyok ezzel, hogy egy jó barát többet ér, mint egy akármilyen szex.
Lett volna alkalom több is, de nem éltem egyikkel sem. Úgy vagyok ezzel, hogy egy jó barát többet ér, mint egy akármilyen szex.
Kiderült,sok éves barátság volt,vége lett. Nagyobb baráti társaság is szétment,mert vagy mi vagy a másik pár hiányzott. Vége lett a 10-20 fős buliknak,közös nyaralásnak stb.
Nem érte meg egy borgőzös este folytatásaként nyujtott kóbor numera.
Nem érte meg egy borgőzös este folytatásaként nyujtott kóbor numera.
Elgondoltatok mi van ha kiderül??
Nálam is volt egy ilyen eset! A haverom felesége , a feleségem barátnője, egyszemélyben.
Nagyon durva a csaj.... olyannyira hogy a katarzis el is maradt.
Annyira rácsodálkoztam a testére hogy közben az izgalom elnyomta a merevedésemet!
Két menetes nyalás lett a vége!
Nagyon durva a csaj.... olyannyira hogy a katarzis el is maradt.
Annyira rácsodálkoztam a testére hogy közben az izgalom elnyomta a merevedésemet!
Két menetes nyalás lett a vége!
Nagyon csúcs vagy izgalmas téma
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 03. 16. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 16. hétfő 20:30
Érdekelne mindenki véleménye egy ilyen témáról.