meg is van rá minden okod. (Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2009. 10. 05. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 05. hétfő 09:55
Egyformán utálom az összes embert (nincs kivétel, nem vagyok részrehajló).
Egyformán utálom az összes embert (nincs kivétel, nem vagyok részrehajló).
Háturul!
Eltévesztetted a topicot!
kérlek tedd át ide e fotód: Képtár saját fotókkal chateseknek es fórumosoknak (Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 10. 02. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
kérlek tedd át ide e fotód: Képtár saját fotókkal chateseknek es fórumosoknak (Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 10. 02. péntek 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
4,4 millió éves.
Lencsyke! Megegyeztünk, bár a giccsről más a véleményünk, de ez nem gond.
Ha neked tetszik, akkor nyugodtan tedd be. Én is akkor szoktam betenni.
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha neked tetszik, akkor nyugodtan tedd be. Én is akkor szoktam betenni.
(Ez egy válasz Lencsy üzenetére (2009. 09. 27. vasárnap 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 27. vasárnap 09:24
Kedves öregsam..a topik leírása szerint.."bármilyen képet ami tetszik " ! Nekem ez tettszik és egyáltalán nem tartom giccsesnek ! üdv Lencsyke
Kedves öregsam..a topik leírása szerint.."bármilyen képet ami tetszik " ! Nekem ez tettszik és egyáltalán nem tartom giccsesnek ! üdv Lencsyke
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 25. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
Admin
2009. 09. 25. péntek 10:13
Felhívom a figyelmeteket, hogy "giccsparádé" nevű topic már létezik. Ugyebár Lencsy képe már erősen abba a kategóriába tartozik. Na majd kialakul ez a topic, vagy nem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 25. péntek 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
Admin
2009. 09. 25. péntek 10:13
Felhívom a figyelmeteket, hogy "giccsparádé" nevű topic már létezik. Ugyebár Lencsy képe már erősen abba a kategóriába tartozik. Na majd kialakul ez a topic, vagy nem.
Tetszik
Igen, bármiről és bárkiről, ami elnyeri a tetszésedet!
Jöhet az egész világ!
Akár egy "ujfiu" is!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 09. 24. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöhet az egész világ!
Akár egy "ujfiu" is!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2009. 09. 24. csütörtök 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 24. csütörtök 09:57
hát, katink, ez rád jellemző.
kíváncsi az ujfiu magunkról,másról,vagy csak úgy.
lehetnek gladiátorok is,vagy csak úgy,akarod az egész világot ide
hát, katink, ez rád jellemző.
Csak mert tetszik a kép!