Akit az ember a végén el is vesz!
Szabó Erika
Kovács Patrícia, Dobó Kata!
Középiskolása kora óta ismerem, már akkor is nagyon szép volt, én is délvidéki vagyok, mint ahogyan ő is.
(Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2020. 07. 10. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Tordai Teri fiatalkorában nagyon bejött. Na meg a Sáfár Anikó is.
Top 3 nekem: 3. Keresek Vica- Gyönyörű arc bomba cickók; 2. Schmidt Sára- szexi vékony test, jó popsi, cuki arc; És az abszólút örökké 1.: Gáspár Kata- igéző zöld szemek, gyönyörű arc, hibátlap popsi és pont kézbe illő cicik, Ő a tökéletes nő.
Annyira vonzó színésznőt még nem láttam mint Szerencsi Éva volt. Sajnos már nem él, Isten nyugosztalja. Mikor megláttam egy filmben azonnal szerelmes lettem belé.
Hegyi Barbarának, Gubás Gabinak és Gubik Áginak nagyon jó a kisugárzása. Nekem ettől vonzó egy Nő. Az, hogy jól is néz ki, további ajándék.
Kb. 20 éve Hernádi Judit volt nálam az egyik favorit. Ma Angelica Heart.
Nagy Katahoz mit szóltok?
Nagyon jó nő szexi a mosolya, kurvajó a feneke, a melle, az alakja minden rendben van
Sajnálom h nem a 80-90es években kezdett sorozatozni, egy angyalbőrben részben már
láthattuk volna pucérkodni az tuti (Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2020. 07. 10. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnálom h nem a 80-90es években kezdett sorozatozni, egy angyalbőrben részben már
láthattuk volna pucérkodni az tuti (Ez egy válasz Veszprémicsávó üzenetére (2020. 07. 10. péntek 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Varga Izabelláról mi a véleményetek?
Nagyon igaz Schell Jucival volt alkalmam egy kicsit beszélgetni egy fantasztikus hölgy basszus
olyan szexi h azt elmondani nem lehet ráadásul tök jó fej volt imádom, Pokornyi Liát pedig a Centrál szinházban
volt alakalmam szeműgyre venni élőben a beugróban aranyos, kedves és beleszeretős arcokat tud vágni h a mosolyát már ne is említsem egyszóval teljesen egyetértek veletek (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 30. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
olyan szexi h azt elmondani nem lehet ráadásul tök jó fej volt imádom, Pokornyi Liát pedig a Centrál szinházban
volt alakalmam szeműgyre venni élőben a beugróban aranyos, kedves és beleszeretős arcokat tud vágni h a mosolyát már ne is említsem egyszóval teljesen egyetértek veletek (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 30. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 14:02
Schell Judit az első ♡
Pokorny Lia és Bata Éva
Ők nálunk absolut favorit ♡♡♡♡
Pokorny Lia és Bata Éva
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 30. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 14:02
Schell Judit az első ♡
Pokorny Lia és Bata Éva
Pokorny Lia és Bata Éva
Schell Judit az első ♡
Pokorny Lia és Bata Éva
Pokorny Lia és Bata Éva
Sári Évi
Kováts Adél nagyon bejön,régen is most is, van benne valami
Balsai Móni... De Gubás Gabi is vonzó.
Osvárt Andrea, Nagy Alexandra
A férjem szerint. Ha Magyar akkor Gubás Gabi , ha külföldi akkor Jenifer Lopez vagy Cameron Diaz.