Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 11. 12. kedd 05:40  #48
mmmggg mmmggg
Egy hatvan körüli hapsi kúrta hátulról a feleségem ki vette a faszát és lehugyozta a hátát seggét majd tovább baszta letérdeltette és az arcára élvezett. Nem engedte letörölni a gecit az arcáról hanem ki vitte a wcbe és ott is lehugyozta először a melleit majd az arcát is.
2024. 11. 12. kedd 01:03  #47
hnnngggh hnnngggh VIP
Egyik első szerelmem szeretett mindent megmutatni. Az első nagyobb petting után kikísértem a WC-re, hogy megnézzem a punciját pisilés közben. Meztelenül voltunk, fölötte álltam, kicsit hátra csusszant a fajanszon, és széthúzta nekem a punciját, hogy jól lássam, honnan csorog. Megsimogattam kicsit, aztán nem bírtam magammal és a farkam a szájába raktam közben. 17 éves volt, hatalmasakat élveztünk.

Később a zuhany alatt én is lepisiltem, meg egyszer sátrazás közben, az erdőben osontunk ki, akkor is megnéztem és ő is kért pisilést magára. Nekem nem volt könnyű mert ilyenkor mindig nagyon keményen állt a farkam. Mindig rá is élvezhettem bárhová és azt mondta, a pisi is ugyanúgy izgatja, mert belőlem jön, de maradtunk a kisebb fürdőszobai játékoknál, hogy gyorsan le tudja mosni magáról.
2024. 11. 03. vasárnap 12:46  #46
ervinnagy75 ervinnagy75
Én a pisit nem szeretem,de a g pont squirting az jó.
2024. 11. 03. vasárnap 11:58  #45
Milfina06 Milfina06 VIP
A Gg előtti életemben a pisi és a szex fogalma nem kapcsolódott össze. Majd elkezdtem alfotókat, videókat készíteni és rendszeresen kértétek, hogy legyen ilyen téma. Aztán egyszer egy szex invitáláskor azt kérte valaki, hogy pisiljak előtte, még az elengedés is nehezen ment, hiába volt meg az inger. Majd már következő alkalomkor az lett kérés, hogy tusolás közben pisiljak az illető kezébe. Aztán már volt, hogy alám feküdtek a tusolóban és az volt a kérés, hogy folytassam a testére. Legutóbb már én is kaptam. Szóval ez a pisi sokak fantáziáját megmozgatja, itt az utolsónál például megtudtam, hogy ez volt évek óta az illető nagy vágya, hogy bezt megtehesse. Nem győzte köszönni utána. Mert az asszony hiába adott otthon, ha ezek az extrémebb dolgok nem mernek ott előjönni, nála kisebb dolgok sem férnek bele... Tehát szép fokozatosan ezt is fel lehet építeni. Engem nem zavar, de nem is hozott különösebben lázba, de mivel a férfiak oda voltak érte, ez is belefért sok egyéb mellett extrának. Ha valakinek ez a fétise, akkor miért ne kaphatná meg az élményt?
2024. 11. 03. vasárnap 11:43  #44
nőitangás bi passzív 11 nőitangás bi passzív 11
Volt párommal csináltuk néha kölcsönösen is egymás szájába és le is nyeltük! De volt, hogy csak én neki vagy ő nekem! Lefeküdtem a kádba fölém gugolt és a számba pisilt utána nyaltam a pisis pináját és közben ki vertem a faszom
2024. 11. 02. szombat 21:13  #43
facér7 facér7
Köszi a sztorit, jo volt olvasni!
(Ez egy válasz franka üzenetére (2024. 11. 02. szombat 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 02. szombat 20:49
Nem teljesen pisiszex, de izgalmas volt anno. Fiatal koromban egy disco parkolójában egy autó hátsó ülésén faltuk fel egymást az akkori barátnőmmel. Már mindketten ittunk előtte pont annyit, hogy jó legyen. Szép és nagy melle volt, imádtam őket szopni, ő pedig a farkammal szeretett játszani. Egyszer szóltam, hogy nekem most ki kellene menni pisilni és egy kicsit itthagyom. Azt mondta, inkább kijön ő is velem, mert látni szeretné. Együtt kiszálltunk és elővette a kőkemény farkamat és fogta végig, míg az utolsó csepp vizelet is elhagyta a hegyét. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a látványt és őszintén szólva én is nagyon izgatónak találtam. Pedig akkor még nem volt internet, ahonnan egy ilyen akcióhoz ihletet meríthettünk volna. Csak úgy jött magától és mindketten élveztük.
2024. 11. 02. szombat 20:49  #42
franka franka
Nem teljesen pisiszex, de izgalmas volt anno. Fiatal koromban egy disco parkolójában egy autó hátsó ülésén faltuk fel egymást az akkori barátnőmmel. Már mindketten ittunk előtte pont annyit, hogy jó legyen. Szép és nagy melle volt, imádtam őket szopni, ő pedig a farkammal szeretett játszani. Egyszer szóltam, hogy nekem most ki kellene menni pisilni és egy kicsit itthagyom. Azt mondta, inkább kijön ő is velem, mert látni szeretné. Együtt kiszálltunk és elővette a kőkemény farkamat és fogta végig, míg az utolsó csepp vizelet is elhagyta a hegyét. Láttam rajta, hogy nagyon élvezi a látványt és őszintén szólva én is nagyon izgatónak találtam. Pedig akkor még nem volt internet, ahonnan egy ilyen akcióhoz ihletet meríthettünk volna. Csak úgy jött magától és mindketten élveztük.
2024. 11. 02. szombat 14:19  #41
Bdsmcouple691 Bdsmcouple691
Sziasztok .
Ki mennyit adna egy pohár pisiért ? Van lehetőség női , férfi vagy mind2 pisire . Akár házhozszállításal is megoldható
2023. 11. 30. csütörtök 07:22  #40
Manna Ventura Manna Ventura VIP
Mondjuk azért van különbség egy reggeli mélysárga húgy és a víztiszta pisi között. Kádban, zuhany alatt már mi is kipróbáltuk, de pl ágyban, szobában nem tennék. Láttunk itt fent ilyen videókat is.
Izgató tud lenni. A párom imádja ahogy pisilek. Pl. szabadban, ha leguggolok szokta kérni, hogy húzzam szét a puncimat és úgy pisiljek.
2023. 11. 26. vasárnap 18:34  #39
biboots biboots
Érdekes téma… sokáig én adtam, de igazán nem tudtam mi az ami nagyon izgató benne. Aztán néha kaptam… na az már más volt. És volt valaki aki tényleg megadta amit szeretnek. Először csak a farkamra, aztán a hasamra. Már az is elképesztő élmény volt de többet akartam és jeleztem, hogy mehetünk feljebb is! A mellkasomnál már majd meghaltam, de jött az áron és a szám. Elképesztő elvezet. Talán leírni nem is lehet, meg most is libabor ha csak írok róla.. de megélni. Valami csodás. Nekem.
2023. 11. 26. vasárnap 13:41  #38
kiskíváncsi95 kiskíváncsi95
Mi mostanában nagyon rá vagyunk kattanva a pisi szexre.
2023. 04. 03. hétfő 11:22  #37
abc39 abc39
Imádom kapni a pisit,arcra,cicire! finom
2023. 04. 03. hétfő 08:39  #36
Törölt felhasználó (4702003)
Mi szeretjük... izgatott minket ez a dolog is ahogy sok más igy kipróbáltuk ezt is. Nem sűrűn van havonta kb egyszer max kétszer. Elöször én pisiltam le a férjem mellkasát aztán utánna ő az enyémet. Legközelebb már a farkár pisiltem le ő pedig a seggemre és csorgott végig a pinámon. Nagyon izgató volt. Ami nekünk nagyon bejön az az hogy én a férjem mellkasára és farkára pisilok ő pedig a pinámra vereti de jobban az amikor a seggemre vereti és csurog végig a pinámon. Az annyira jó érzés és izgató!
2023. 03. 31. péntek 14:16  #35
zsozs70 zsozs70
És finom
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2022. 07. 09. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 09. szombat 18:07
A legjobb zuhany,mindig ideális a hőmérséklete...Csodálatos...
2023. 03. 16. csütörtök 02:01  #34
furcat furcat
Végül mivel tudott rávenni? Én évek óta próbálkozom a páromnál, sajnos eredménytelenül. Szerinte ez tök undorító, meg különben is hagyjam békén pisilni... :(
A dolog nálam ott kattant be, hogy egyszer fürdés közben rájött, hogy pisilnie kell, de lusta volt kijönni a WC-re, így a kádban guggolva pisilt én meg végignéztem. Azóta sem tudok szabadulni ettől a gondolattól, hogy pisilés közben simogassak egy puncit, vagy alá álljak és kapjak az arcomba belőle.
(Ez egy válasz Eve_Rochers üzenetére (2020. 08. 17. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 17. hétfő 17:17
Nálunk főleg a páromat (pasi) izgatja ez. Kellett idő mire rá tudott venni, de végülis nem bántam meg. buck Nekem inkább az tetszik benne, hogy látom őt mennyire izgatja ez. circling
2022. 07. 09. szombat 18:07  #33
BUKKAKE BUKKAKE
A legjobb zuhany,mindig ideális a hőmérséklete...Csodálatos...
2021. 11. 06. szombat 15:46  #32
Mentek Mentek
Elnézést, automata javítás. Tehát olyan hölgy története lenne a téma, aki átélt ilyet.
2021. 11. 06. szombat 14:58  #31
Mentek Mentek
Sziasztok! Elsősorban olyan hölggyel története érdekelne, akinek pisiltek már a hüvelyébe szex közben. De minden ezzel/ilyennel kapcsolatos élménybeszámolót szívesen fogadnék!
2021. 10. 10. vasárnap 09:28  #30
Törölt felhasználó (3845722)
Pontosan így csináljuk mi is, nagyon izgalmas játék!
(Ez egy válasz feketekandur üzenetére (2021. 10. 04. hétfő 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 04. hétfő 13:13
Szex után imádjuk lepisilni egymást a párommal a zuhanyzóban. Mellkasra, mellre, szájba. Előtte sokat iszunk így teljesen semleges színű, íztelen.
2021. 10. 04. hétfő 13:13  #29
feketekandur feketekandur
Szex után imádjuk lepisilni egymást a párommal a zuhanyzóban. Mellkasra, mellre, szájba. Előtte sokat iszunk így teljesen semleges színű, íztelen.
/ 3