Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2026. 01. 06. kedd 15:01  #27
Riggs Riggs
Kénytelen volt a nő lépni, ha kefélni akart.
Pedig lehet elég lett volna egy célzás.
(Ez egy válasz heartbreaker üzenetére (2026. 01. 04. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 04. vasárnap 14:34
Családom van (feleség/gyerekek), hűséges voltam, negyvenes és magabiztos, és ahogy telik az idő kifejezetten jó pasivá értem meg az évek alatt. Aztán történt hogy új szomszédok jelentek meg, egy nő és a kisfia személyében. A szomszéd nő egy 50-es szőke rövid hajú és már elvált mosolygós cicuska volt. Nemrég költözött mellénk, s olykor mintha kerülgettük volna egymást, és kissé izzó levegő maradt közöttünk, amit a párom talán érzett is. Ez az állapot hónapokon át tartó ún. feszültség volt, de én nem mertem lépni. Egyik nap a szomszédból hangos zene szólt, és jött egy üzenet nekem hogy "reméli a szomszédnéni hogy nem túl hangos a zene", mire írtam neki hogy "nemsokára el fogja nyomni a nálam szóló az övét, mert én edzeni kezdek". (Hozzáteszem korábban sosem írt. Aztán ránéztem a kisördögre a vállamon, és megírtam neki, "nem szeretné-e ha levezetnék neki egy edzést a zenére." A válasz "igen" volt, én lopva átmentem hozzá, majd egy negyven perces edzés után (amíg folyamatosan vaccilláltam hogy most nyomúl-e rám) végül magamra húztam és csókolózni kezdtünk, közben a legginsét a puncijánál letoltam róla, szabaddá téve őt és magamat is, és már benne is feszültem a régóta vágyott szomszédnőben. Huhhhh... nyes
2026. 01. 04. vasárnap 14:34  #26
heartbreaker heartbreaker
Családom van (feleség/gyerekek), hűséges voltam, negyvenes és magabiztos, és ahogy telik az idő kifejezetten jó pasivá értem meg az évek alatt. Aztán történt hogy új szomszédok jelentek meg, egy nő és a kisfia személyében. A szomszéd nő egy 50-es szőke rövid hajú és már elvált mosolygós cicuska volt. Nemrég költözött mellénk, s olykor mintha kerülgettük volna egymást, és kissé izzó levegő maradt közöttünk, amit a párom talán érzett is. Ez az állapot hónapokon át tartó ún. feszültség volt, de én nem mertem lépni. Egyik nap a szomszédból hangos zene szólt, és jött egy üzenet nekem hogy "reméli a szomszédnéni hogy nem túl hangos a zene", mire írtam neki hogy "nemsokára el fogja nyomni a nálam szóló az övét, mert én edzeni kezdek". (Hozzáteszem korábban sosem írt. Aztán ránéztem a kisördögre a vállamon, és megírtam neki, "nem szeretné-e ha levezetnék neki egy edzést a zenére." A válasz "igen" volt, én lopva átmentem hozzá, majd egy negyven perces edzés után (amíg folyamatosan vaccilláltam hogy most nyomúl-e rám) végül magamra húztam és csókolózni kezdtünk, közben a legginsét a puncijánál letoltam róla, szabaddá téve őt és magamat is, és már benne is feszültem a régóta vágyott szomszédnőben. Huhhhh... nyes
2025. 11. 28. péntek 23:28  #25
Futársrác20 Futársrác20
Imádom a szomszedaimat kukkolni. Budapest belvárosában sokan cserélődnek.
2025. 09. 13. szombat 19:09  #24
Törölt felhasználó (4792867)
Bejönne a szitu,ha valamelyik szomszédomat itt az oldalon meglátnám,és egymásra is hangolódnánk...
2025. 09. 09. kedd 16:57  #23
Kabala4 Kabala4
Valóban a szomszéd nő a legjobb, mert közel van és akár félórára is át lehet ugorni hozzá. Sajnos nekem nem voltak jó női szomszédaim, de a párom 18évesen összejött a 41éves pasival a szomszédukból. Több mint hat évig volt viszonyuk ami már átnyúlt a házasságunk idejére is. Egy idő után lebukott anyuci, akkor abban maradtunk, hogy hármasban is csinálhatjuk, de kettesben is találkozgattak. A körülményekhez képest így volt a legjobb mindenkinek.
2025. 08. 06. szerda 21:14  #22
Riggs Riggs
Jó pár éve áthívott a szomszéd asszony ,hogy nézzem meg a pinceajtó zárját mert szerinte beakartak törni.
Nem láttam semmi rendelleneset, kérdeztem hogy mit látott. Lehajolt , itt van valami hiányosság szerintem, mondta és a combjai között hátra nyúlt.
2007. 05. 15. kedd 23:38  #21
Vanek Vanek
Akkor már inkább a link. Szerintem sokan lennének kíváncsiak rá. smile
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2007. 05. 15. kedd 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 16:23
Hali, akkor már én sem akarok kimaradni a jóbol. Belinkelhetnéd valahonnan , vagy jöhet az emilemre is, köszi.
2007. 05. 15. kedd 16:23  #20
Ryobi Ryobi
Hali, akkor már én sem akarok kimaradni a jóbol. Belinkelhetnéd valahonnan , vagy jöhet az emilemre is, köszi.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:24
Bizonyitsam? Megteszem, ha annyira szeretnéd, csak annyit mondj, hogy hova rakjam a képet? wink
2007. 05. 15. kedd 14:28  #19
surdapapa surdapapa
ment privi.

de nem nehéz, az amit itt látsz és szabadleveles vagyok!

1ébként jó tett helyébe jót várj!
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 15. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 14:24
Bizonyitsam? Megteszem, ha annyira szeretnéd, csak annyit mondj, hogy hova rakjam a képet? wink
2007. 05. 15. kedd 14:24  #18
Rosemary Rosemary
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 15. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 15. kedd 10:21
nos ha Ők lesnek Téged az csak egyet jelent: biztos gyönyörű lehetsz!
de ezt csak fotóval tudod ám bizonyítani! eplus2
2007. 05. 15. kedd 10:21  #17
surdapapa surdapapa
nos ha Ők lesnek Téged az csak egyet jelent: biztos gyönyörű lehetsz!
de ezt csak fotóval tudod ám bizonyítani! eplus2
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 05. 14. hétfő 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 14. hétfő 20:09
Nálunk az utcában én vagyok az egyedüli lány... wink A pasik mind szexisek, egy-kettő kivételével...De én nem szoktam őket kukkolni, mert nekem nem jönnek be, de hogy ők engem lesnek azt biztosra veszem... nyes A barátnőim sorba jelentkeznek be hozzám itt alvásra, hogy meghóditsák a pasikat... nyes
2007. 05. 14. hétfő 20:09  #16
Rosemary Rosemary
Nálunk az utcában én vagyok az egyedüli lány... wink A pasik mind szexisek, egy-kettő kivételével...De én nem szoktam őket kukkolni, mert nekem nem jönnek be, de hogy ők engem lesnek azt biztosra veszem... nyes A barátnőim sorba jelentkeznek be hozzám itt alvásra, hogy meghóditsák a pasikat... nyes
2007. 05. 14. hétfő 14:03  #15
Törölt felhasználó (53426)
Sajnos nem volt még jó NŐ a szomszédom.
2007. 04. 23. hétfő 21:15  #14
DrAnthony DrAnthony VIP
Fiatal koromban a szomszédunkban lakott egy aranyos hölgy a férjével, anyukámnak rendszeres látogatója volt traccspartikra. Mivel mindketten úgymond otthon voltak, ezért elég otthonosan öltözött fel a szomszédasszony... Egy kis könnyű ruha volt rajta rendszeresen, un. spegettipánttal (az volt a kedvence), mély kivágással, melltartó nélkül. Na, én minden ürügyet megtaláltam, hogy a közelében lehessek, hála Istennekm elég soxor előferdült, hogy be tudtam lesni a cicikhez. Az volt életem, első ilyen élménye... Maradandó emlék! nyes
2007. 02. 08. csütörtök 03:31  #13
Nyalka Nyalka
Régi szomszédomal jobba voltam. Föleg miután magamévá tetem a lányát. Aki ép elvesztete a barátját. Esténként titokba át járt hozám vigasztalodni. De sajna már elköltöztem.
2007. 02. 05. hétfő 18:52  #12
potyi20 potyi20
lehet h mashol igy van,de sajna nálun nincs,mert a szomszdban,es a kornyezo utcakban sincs jo no,csak oregebb anyukák,es oreg nénik :)Amugy volt 3 eve a szomszedban 2 jo csaj,de azok mar sajnos elkoltoztek!!volt ugy,h felso nelkul napoztak az udvaron,es pedig a balkonrol szepen rjuk lattam :)) de már elmúltak ezek a szép idok :(
2007. 02. 05. hétfő 15:00  #11
aki= aki=
Ahol én lakom ott kb 1o-en laknak egy négyzetkm-en, a telkek is jó nagyok. De szerencsémre a szomszédomba költözött egy jó karban lévő 45-ös nő. Eleinte csak nézegettem aztán már nagyon kihívó volt a dolog, amikor már meztelenül napozott és locsolta a virágait. Akkor már áthívtam, hogy csobbanjon a medencében. A folytatás sem maradt el. Kellemesen meglepődtem nyiltságán, s jól megraktam minden lyukját, elsőre. Jó nő a szomszéd nő!!!!
2007. 01. 02. kedd 21:54  #10
Gyula1970 Gyula1970
..hát az én szomszédnőmet,igazán jól megdöngetném..de sajna még csak a formás hátsóját sikerült lekapni kamerás mobilal/titokban/... finom
2006. 09. 21. csütörtök 12:20  #9
Valaki aki vad Valaki aki vad
nem annyi...45...de pfúj....
(Ez egy válasz blackfox üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 11:06
Jň persze nem egy 75 évesrôl van szň
2006. 09. 21. csütörtök 11:06  #8
blackfox blackfox
Jň persze nem egy 75 évesrôl van szň
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 09. 21. csütörtök 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 21. csütörtök 10:41
szomszéd nő?
brrr...hányok tőlük!
/ 2