Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2022. 12. 05. hétfő 11:15  #177
Törölt felhasználó (4682248)
Ritkán eljarok masszírozni párokhoz néha több is van. Én szeretem mikor őszintén nyíltan megkernek kicsivel több dologra mint masszírozás....
2022. 11. 29. kedd 19:50  #176
bujagondolatok bujagondolatok
Szoktam járni masszőrökhöz és bizony szívesen elégítem ki őket orálisan smile
2022. 08. 03. szerda 23:15  #175
Törölt felhasználó (4630582)
biztosan, mi nem találkoztunk vele, igaz, nem is kerestük! de nem maradtam én se idegen száj nélkül smile estefelé, iszogattunk, a szállóban, mikor is, a szőrős masszőr pasi jelent meg, most ő is mint vendég smile láthatóan, kapcsolatban volt az elég nagy popsis, kis melles italos nővel, és mert már kicsit piás voltam, és mert persze megismertük egymást, hiszen csak pár órás volt a kaland, hát én bizony , pár perc múlva, beszóltam neki, hogy látom, együtt vagytok, mit gondolsz, nem kellene viszonoznod a délutánt? gondoltam mit veszthetek, és már bátor is voltam ilyesmihez smile nem küldött a francba, hanem, legnagyobb meglepetésemre, amint tehette, súgott-búgott a nagy popsis nővel, az meg közben öbbször is rámnézett, szájra puszit váltottak, a nő velem szemkontaktált keveset, megfordult, és a pult mögötti helységbe ment, amit csak egy vastag függönyféle takart el (ha majd mentek, látni fogod) gondolom nem naponta cserélik smile na de mert a masszőr srác se vezethetett volna már autót, se szó se semmi, mellénk telepedett, rámosolygott asszonyra, egy laza hogy vagyot kérdezet, aztán felém fordult, azzal, hogy I. vár bent téged, és sokat sejtetően, mint én a délután, pont úgy tett fejével. el se akartam hinni, mert csak poénból szóltam neki, de komoly lett, a feleségem mindent érzékelt, dehát ugye ha valakinek, hát neki nem volt érkezése féltékenykedni. szó, ami szó, a függöny mögött, nyitott blúzban I. a csapnál álldogált, és azzal köszönt, hogy mindent elmesélt neki K. a masszőr. ők együtt vannak itt, amúgy egyikük se Mórahalmi, családosak is, jó messze, és ami Mórahalmon történik, az ott is marad smile toljam le a nadrágom, ad nekem egy "franciát". letoltam. ő pedig szivaccsal alaposan megmosta farkam, ami szorgoskodása elég volt ahhoz, hogy keményre mossa smile elém guggolt, és nem térdelt, és bekapta! messze nem volt életem legjob szopatásától, pláne, hogy piás voltam, és elég kényelmetlen éllva szopatni, gondoltam ráhúzom farkamra a fejét, de nem engedte, annyi szólt fassza szájában, hogy a hajam!....aztán, engedtem a molesztálásnak, beleélveztem (volna) a szájába, de azt nem engedte...végül lemosta ondós farkam, megigazította magát, kiment én meg ott álltam mint egy kivert fasz, mert kb. ez is történt smile
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2022. 08. 03. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 03. szerda 15:50
Köszi! Hölgy masszőr is van? smile
2022. 08. 03. szerda 15:50  #174
kipruszov kipruszov
Köszi! Hölgy masszőr is van? smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 02. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 19:29
gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, de mert éppen ott voltunk nejemmel, aki tűzről pattant menyecskepedig már alulról csípi az ötvenet, szóval gondoltuk tavasszal, hogy lazulunk egyet, tippmíxen nyertem keveset, ami pont ilyenre elég, egye fene, kipróbáljuk ezt is, mert csiripeltek a verebek, és hát Mórahalom, más miatt, tényleg nem érdekes smile úgy is lett, olyanra fizettünk be, gavallérosan, hogy jelen lehessek én is, csak mint figyelő. jóképű, pasi volt a masszőr, ha nekem kissé szőrős is, de a keze, láttam asszonyom arcán, ügyesen dolgozta meg. mikor erogén területfelé tévedt, a masszőr rám nézett, mintegy kérte, hogy döntsek, lehet, vagy nem llehet. kacsintottam, és bólintottam, ő értette mindjárt, és azzal kezdet, hogy hason fekvő páromról, érzékién lehúzta a törölközőt, aki ezen még nem is lepődött meg, de azon már igen, mikor széthúzta farpofáit, és olajos ujjakkal kényeztette anászrózsáját....akkor ram nézett, én az akciót kidülledt szemekkel néztem, de hozzá léptem hajába túrtam, és csak annyit kérdeztem, hogy jó ez neked, kedves? akkor becsukta szemét, és hagyta, mit hagyta, élvezte mindazt ami lett...és hát lett! kérdésedre válaszolva írom, hogy igen, érdemes odamenni, aztán egy jót enni!
2022. 08. 03. szerda 10:16  #173
viking1988 viking1988
Szia, azt megkérdezhetem,hogy hol történt ez az eset??? Baromi emlékeztet a mi storynkra. Nekünk Siófokon volt.
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 06. 17. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 17. szerda 08:09
Nekunk az egyik wellness alkalmával volt egy kisebb történés. Az egyik nap lementunk egy fél órás masszázsra. Lehetett választani, hogy ki masszírozzon. Az elejen kicsit meglepodtem, mert azt hittem, hogy a párom nővel akarja massziroztatni magát, de az egyik srácot választotta. Egy sportos, jó képű 35 körüli pasi volt. Na mondom ok... Akkor én is így smile kiválasztottam a legjobban kinezo kis szöszi csajszit. Szépen elvonultunk külön szobába. Hát em kicsit jöttem zavarba, mikor a kiscsaj mondta, hogy menjek be a paraván mögé, és vetkőzzek meztelenre. Mondtam neki, hogy az alsót fent hagynám. Elkrzdett nevetni, és mondta, hogy nyugodjék meg, törölközőt használnom kell. Mondom ok. Gyorsan ledobtam a ruhaim, és feltekertem a törölközőt. Ahogy kijottem a paraván mögül, alaposan vegigmerte a testem. Hasra kellett fekudnom. Először beolajozott a csajszi, majd a vállam, nyakam, hátam kezdte masszírozni. Nagyon finom keze volt. Aztán jött a derekam... Aztán kérdezés nélkül szetbontotta a törölközőt, és a fenekemet kezdte el masszírozni... Hát akkor egy kicsit lefagytam. De annyira kellemes volt, hogy hagytam. Aztán egyre beljebb masszírozott...utana mondta így forduljak meg. Hát akkor jött a gáz... Úgy állt a farkam mint az állat. Mondtam neki, hogy inkább ezt folytassa... Annyira határozott volt, hogy kénytelen voltam megfordulni... Brutal kellemetlen volt, mert hiába raktam a törölközőt oda.,nem tudtam elrejteni az ágaskodó farkam... Ezt persze azonnal kiszurta. Elmosolyodott, és megnyugtatott, hogy ez természetes dolog, ne aggodjak... Hát de akkor is... Aztán ahogy a combomon haladt befelé, egyre keményebb lettem... Szóltam neki, hogy beljebb ne nagyon haladjon, mert feleségem van. Mindezt persze elviccelodve. Nevetett egyet, mondta, hogy csak az általános masszázs határain belül marad, és egyébként is, legyek benne biztos, hogy a feleségem is jó kezekben van... Na akkor öntött el a vad izgalom, hogy vajon a srac mit művelhet a párommal.. Ettől ha lehet, még merevebb lettem. Jelzett a csajszi nemsokára, hogy vége a 30 percnek. Megkoszontem a munkáját, feloltoztem, majd kimentem a váró terembe. Kb 10-15 perc múlva jött ki a parom, meglepően boldog abrazattal. Felmentunk a szobába. Rakerdeztem, hogy milyen volt a masszázs. Azt mondta isteni. Mondtam neki, hogy nekem le kellett vetkőzni. Azt mondta neki is.... Na ott elkezdett kalapalni a szívem.... Faggatta, hogy mi volt, azt mondja hogy csak masszázs... Aztán elmeselte, hogy neki is rendesen meg lett masszírozva a popsija. Megkerdeztem, hogy neki is a hátára kellett feküdnie?na itt már nehezebben jöttek a szavak, de végül elmeselte, hogy igen, és azt bizonygatta, hogy végig ott volt a törölköző... Én egyre jobban felizgultam. Kérdeztem hogy mi a helyzet a cickoival... Azt hogy takarta le... Na és akkor bevallotta, hogy a puncijat tudta csak kitakarni, és hogy a mellmasszazs is hozzátartozott a masszázshoz...bizonygatta,hogy nem volt semmi, még csak masszázs volt, meg hogy ellazult stb...
2022. 08. 03. szerda 09:01  #172
viking1988 viking1988
Egyet és benyultam a bugyijába. Kikapta a kezem, de pontosan fel tudtam mérni a helyzetet előtte.olyan lucskos volt, hogy kb csöpögött. Na mondom ez is a masszázstól indult be?és akkor,hogy ne gondolják semmi rosszra,csak masszázs volt. Mondom attól nem leszel ilyen nedves. Erre elmondta végre mi történt. Annyi volt,hogy "farizom és a mellkas masszázs is volt"mondom nem kell mellé beszélni,szóval a segged markolaszta meg a cickódat. Erre nem jött válasz,csak bólintott. Mondta,hogy tényleg csak masszázs volt semmi több,csak baromi jól esett neki,ellazult. Bevallotta,hogy fel volt izgulva végig,mert meztelenül kellett lennie, és izgatta ahogy megnézi a pasi,de abszolút semmi nem történt. Ez igaz is,mert egyrészt hűséges,másrészt utána úgy fel voltunk izgulva,hogy egymásnak estünk,és amikor kinyaltam,kb fél perc alatt elment. Ha lett volna előtte orgazmusa akkor kellett volna vagy negyed óra. Viszont ilyen nedves még soha nem volt...baromi finom volt a puncija
2022. 08. 03. szerda 08:52  #171
viking1988 viking1988
Nekem volt egy ilyesmi történet,de nagyon soft. Wellnessezni voltunk, és elmentünk masszázsra. Két masszőr volt,egy 40 körüli egész jó csaj, meg egy harmincas pasi. Én valamiért nem is gondoltam semmi ilyesmire,és mikor indultunk volna a masszázs kabinhoz,én a pasi fele lêptem. Ekkor a párom jelezte,hogy vele ő szeretne menni. Mondom ok. Bementünk ugye én a nővel,ő a pasival. Egymás mellett voltak a kabinok. Mindent athallottunk. Az elején alsó gatyára vetkoztem, váltottam pár szót a nővel, közben hallom a szomszéd szobából,hogy a párom megkérdezi, hogy levehető e a melltartót,mert az baromi kényelmetlen neki a masszázs közben. Ennek hallatán baromira elkezdett dobogni a szívem. Erre hallom a választ,hogy persze,általában a bugyit is le kell venni. Mondom magamban, hogy azt úgysem veszi le majd. Hát mire körbeért a gondolatom, már azt kérdezte a párom,hogy hova tegye a bugyijat, meg,hogy kell e törölközőt csavarni magára. Az volt a válasz,hogy a bugyit tegye csak az akasztóra, törölköző meg választható.erre azt mondja a párom,hogy neki rá szükség...na mondom ezt nem hiszem el ... Elgondoltam,ahogy egy szál punciba áll a csávó előtt... Mondom ilyen nincs. Ennek tudatában megkérdeztem a nőt,hogy alsogatya maradjon e. Mondta hogy maradhat, vagy ha kenyelmetlen akkor a paraván mögött vegyem le és törölközőben jöjjek vissza. Így is tettem . Közben a másik teremből csak annyit hallottam, hogy feküdjön hasra a párom. Én is ezt az utasítást kaptam. Miközben élveztem a masszázst, folyamatosan a párom járt az agyam,hogy ott fekszik meztelenul és a pasi masszírozza. Egy ideig nem történt semmi érdekes,ezt nem is reszletezném. Majd azt hallom,hogy a párom kérdezi,hogy szemből is megmasszírozza e. A pasi mondta,hogy persze, feküdjön a hátára.... Na akkor nekem úgy felállt,hogy majdnem felrobbant. Erre annyit hallok,hogy a pasi megkéri,hogy tegye jobban szét a lábait. Onnantól nem volt több beszélgetés. Nem azért mert történt volna valami extra, csak nem volt semmi instrukció...nekem folyamatosan dobogott a szívem,ahogy elképzeltem amint széttárt puncival fekszik a pasi előtt...mikor kijöttem,egy 5-10percig meg várnom kellett.kozben már sok jelenet lejátszódott a fantáziámban. Erre kijött. vervoros arccal es dekoltázzsal. Szó nélkül felmentik a szobába atoltozni. Fent megkérdeztem milyen volt.azt mondta semmi extra. Mondom én nem így hallottam. Kérdezte mire célzok. Mondom arra, hogy miért vetkoztel le a pasi előtt. Azt mondja azért mert a masszázsnál zavarja ruha. Hát mondom ok,de törölköző lehetett volna. Azt mondja,hogy minek,mert amikor a hátát masszírozzam úgysem lát semmit. Hát mondom ok, de nem csak a hatadat masszírozta... Na akkor tökre zavarbajött.odaleptem hozzá,hogy mondja el mi volt.azt mondta semmi csak szemből is megmassziroztatta a vállát. megkérdeztem hogy ahhoz miért kellett szetrakni a lábait... Mert a combjait is megmasszíroztatta. Rákérdeztem,hogy mitől van így kipirulva...azt mondta,hogy a masszázstól beindult a vérkeringése. Gondoltam
2022. 08. 03. szerda 06:51  #170
kameraman1 kameraman1
Ki mondta hogy vállalkozásban volt masszőr ? Hogy Te mit hiszel és mit nem, az a Te dolgod. Én, mi ott voltunk, láttam, ennyi nem több.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 02. kedd 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4658943)
2022. 08. 02. kedd 18:46
-Profi masszőr az szabadidejében nem hiszem hogy pont masszirozásra vágyik.
-Nem hiszem hogy GG-n számara full idegen masszírozására vágyik
-Profi masszőr nem hiszem,hogy masszírozásra vágyik számára idegen nővel majd szexre fotókkal,videókkal arccal!!
Tehát ez a történet igen csak életszerűtlen.
Srác nem kockáztatná a vállakozását a havi keresetét,a preszrizsét azzal hogy arccal szexel masszázs utan
Szóval jónéhány helyen igen érdekes a meséd
2022. 08. 02. kedd 21:18  #169
Törölt felhasználó (4574042)
Az igen vigyor5 mi is voltunk ott, nem tudtam, hogy van ott ilyen lehetőség buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 02. kedd 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 19:29
gondolkodtam, hogy válaszoljak-e, de mert éppen ott voltunk nejemmel, aki tűzről pattant menyecskepedig már alulról csípi az ötvenet, szóval gondoltuk tavasszal, hogy lazulunk egyet, tippmíxen nyertem keveset, ami pont ilyenre elég, egye fene, kipróbáljuk ezt is, mert csiripeltek a verebek, és hát Mórahalom, más miatt, tényleg nem érdekes smile úgy is lett, olyanra fizettünk be, gavallérosan, hogy jelen lehessek én is, csak mint figyelő. jóképű, pasi volt a masszőr, ha nekem kissé szőrős is, de a keze, láttam asszonyom arcán, ügyesen dolgozta meg. mikor erogén területfelé tévedt, a masszőr rám nézett, mintegy kérte, hogy döntsek, lehet, vagy nem llehet. kacsintottam, és bólintottam, ő értette mindjárt, és azzal kezdet, hogy hason fekvő páromról, érzékién lehúzta a törölközőt, aki ezen még nem is lepődött meg, de azon már igen, mikor széthúzta farpofáit, és olajos ujjakkal kényeztette anászrózsáját....akkor ram nézett, én az akciót kidülledt szemekkel néztem, de hozzá léptem hajába túrtam, és csak annyit kérdeztem, hogy jó ez neked, kedves? akkor becsukta szemét, és hagyta, mit hagyta, élvezte mindazt ami lett...és hát lett! kérdésedre válaszolva írom, hogy igen, érdemes odamenni, aztán egy jót enni!
2022. 08. 02. kedd 19:52  #168
felnőtt masszázs felnőtt masszázs
egy kis kiegészítés... a yoni masszázs és az ujjazás az kettő... semmi köze a kettőnek egymáshoz..
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 30. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (856058)
2022. 07. 30. szombat 12:32
Talán csak aki hüvelyi úton is el tud élvezni, én párom undorodik tőle, nekem sincs különösebb vágyam hogy ujjazgassam, meg az nekem is visszataszító gondolat hogy jön egy idegen akinek fene tudja milyen tiszta a keze, körme, és az ott hozzá érjen. Én pl rágom a körmöm, ez van de tudom hogy e miatt éles szálkás is tud lenni a köröm, na ha az illető is pl rágja csomó bajt tud okozni. Egy lehetőség ahogy pl a Jeti szokta a casting videoiban hogy gumi kesztyűben ujjazza rommá a lányokat, az már jobb, de látványra az meg olyan kiábrándító a kesztyű miatt. Gondolom egy ilyen Joni masszázs is tud jó lenni ujjazás nélkül is, és megbeszélés kérdése hogy mit szabad mit nem, én is szívesen meglepném a párom vele.
2022. 08. 02. kedd 19:29  #167
(Ez egy válasz kipruszov üzenetére (2022. 08. 02. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 02. kedd 17:03
Sziasztok! Mórahalom Colosseum szállodáról van valakinek élménye? Milyenek a masszőrök? Van aki többet kért és kapott, mint sima masszázs?
2022. 08. 02. kedd 18:46  #166
-Profi masszőr az szabadidejében nem hiszem hogy pont masszirozásra vágyik.
-Nem hiszem hogy GG-n számara full idegen masszírozására vágyik
-Profi masszőr nem hiszem,hogy masszírozásra vágyik számára idegen nővel majd szexre fotókkal,videókkal arccal!!
Tehát ez a történet igen csak életszerűtlen.
Srác nem kockáztatná a vállakozását a havi keresetét,a preszrizsét azzal hogy arccal szexel masszázs utan
Szóval jónéhány helyen igen érdekes a meséd
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 12:14
Érdekes ami írtál és enyhén életszerűtlen is.

A történet nem hogy életszerútlen, hanem teljesen igaz. Legfőképp mert mikor más néven voltam itt, akkor fényképek, és videók voltak feltöltve a masszázsról, és persze ami azután történt, természetesen arc nélkül.
Arról nem beszélve, hogy van itt egy pár, náluk ugyanaz a masszőr srác volt, hasonló masszázs ügyben, nekik fotóik is vannak, arcal, mert a srác belement ebbe.
Na most miután pár éve látogatott hozzánk a masszőr srác, erotikus masszázst kapott a párom azután pedig......
Elfogadom hogy nem hiszel nekem, nem baj. Nekem videóim, fotóim vannak mindenről.
2022. 08. 02. kedd 17:03  #165
kipruszov kipruszov
Sziasztok! Mórahalom Colosseum szállodáról van valakinek élménye? Milyenek a masszőrök? Van aki többet kért és kapott, mint sima masszázs?
2022. 07. 31. vasárnap 12:14  #164
kameraman1 kameraman1

A történet nem hogy életszerútlen, hanem teljesen igaz. Legfőképp mert mikor más néven voltam itt, akkor fényképek, és videók voltak feltöltve a masszázsról, és persze ami azután történt, természetesen arc nélkül.
Arról nem beszélve, hogy van itt egy pár, náluk ugyanaz a masszőr srác volt, hasonló masszázs ügyben, nekik fotóik is vannak, arcal, mert a srác belement ebbe.
Na most miután pár éve látogatott hozzánk a masszőr srác, erotikus masszázst kapott a párom azután pedig......
Elfogadom hogy nem hiszel nekem, nem baj. Nekem videóim, fotóim vannak mindenről.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 31. vasárnap 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 31. vasárnap 11:36
Vegyük példának a mi masszőrünket.
Annyi a vendége,hogy már nem akarja,nem tudja bővíteni a vendégkörét.
Nem tudom mennyit masszizik napinta havonta
De legyen napi csak napi 2
Nrm hiszem hogy ő még szabadidejében is masszírozni szeretne csak ugy ingyen számara vad idegen nőket.
Az mondjuk más hogy volt olyan hogy tavaly nyáron 3szor hívtuk 1 hónap alatt és ezért ingyen megmasszirozta a talpamat de a történeted nem életszerű.
2022. 07. 31. vasárnap 11:38  #163
Egy ilyen masszi 2-2.5 óra és akkor még szabad idejében is masszitozna számára vad idegen nőket hobbiból.
Ez igeeen
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 17:25
30 e meg 50 e? Csak kapkodom a fejem. Megismerkedtünk itt egy masszőrrel. Pár üzenetváltás képcsere után elmentünk hozzá. Megbeszéltük előre hogy a párom kap egy erotikus vagy szexmasszázst ki hogy nevezi. Ha pedig ez alatt kialakul bővebb szimpátia más is történhet ha benne vagyunk. Ingyen, nem amatőr, punxcihoz csak így jutó srácról beszélek.
2022. 07. 31. vasárnap 11:36  #162
Vegyük példának a mi masszőrünket.
Annyi a vendége,hogy már nem akarja,nem tudja bővíteni a vendégkörét.
Nem tudom mennyit masszizik napinta havonta
De legyen napi csak napi 2
Nrm hiszem hogy ő még szabadidejében is masszírozni szeretne csak ugy ingyen számara vad idegen nőket.
Az mondjuk más hogy volt olyan hogy tavaly nyáron 3szor hívtuk 1 hónap alatt és ezért ingyen megmasszirozta a talpamat de a történeted nem életszerű.
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2022. 07. 30. szombat 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 30. szombat 17:25
30 e meg 50 e? Csak kapkodom a fejem. Megismerkedtünk itt egy masszőrrel. Pár üzenetváltás képcsere után elmentünk hozzá. Megbeszéltük előre hogy a párom kap egy erotikus vagy szexmasszázst ki hogy nevezi. Ha pedig ez alatt kialakul bővebb szimpátia más is történhet ha benne vagyunk. Ingyen, nem amatőr, punxcihoz csak így jutó srácról beszélek.
2022. 07. 31. vasárnap 10:21  #161
Darinkagirl Darinkagirl
Régebben én is jártam svédmasszőzként a környéken házhoz és volt,hogy nehezen szállt le az ágyról az úriember...de konkrétan én nem kezdeményeztem egyebet.Meg nem is voltak annyira bátor vendégeim,hogy igy ezt szóba hozzák.
2022. 07. 31. vasárnap 07:09  #160
hay hay
Sopron környékén nincs valaki ilyen masszőr, esetleg tud valaki ezen a vidéken profi masszőr srácot? Én is befizetném a barinőmet egy ilyen erotikus joni masszázsra.Ha lehet privátban.
2022. 07. 30. szombat 17:25  #159
kameraman1 kameraman1
2022. 07. 30. szombat 12:32  #158
Törölt felhasználó (856058)
Talán csak aki hüvelyi úton is el tud élvezni, én párom undorodik tőle, nekem sincs különösebb vágyam hogy ujjazgassam, meg az nekem is visszataszító gondolat hogy jön egy idegen akinek fene tudja milyen tiszta a keze, körme, és az ott hozzá érjen. Én pl rágom a körmöm, ez van de tudom hogy e miatt éles szálkás is tud lenni a köröm, na ha az illető is pl rágja csomó bajt tud okozni. Egy lehetőség ahogy pl a Jeti szokta a casting videoiban hogy gumi kesztyűben ujjazza rommá a lányokat, az már jobb, de látványra az meg olyan kiábrándító a kesztyű miatt. Gondolom egy ilyen Joni masszázs is tud jó lenni ujjazás nélkül is, és megbeszélés kérdése hogy mit szabad mit nem, én is szívesen meglepném a párom vele.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 02. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1464492)
2022. 01. 02. vasárnap 11:08
Nagyon igazad van, viszont észre vettem nem minden nő rajong az ujjazásért...
/ 11