Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

Az eddigi hozzászólások

2024. 03. 20. szerda 00:18  #191
hnnngggh hnnngggh
Nudira szívesen elvittem volna én is, de sajnos csak a kapcsolatunk vége felé kaptam rá, meg nem ismertem a helyeket. :( Pedig volt a közelben, mint később kiderült...
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 18:31
A regi szep idok.
Fiatalkorunkban a kozeli folyo egyik kanyarjaban volt egy gyonyoru homokpad. Szarazfoldrol nehezen megkozelitheto, gyalog vagy kissebb csonakkal kikotni a kozelben. Ezt a helyet latogattuk, mivel sohasem volt zsufolt es tudtunk kello tavolsagot tartani masoktol, ami megkonnyitette a vetkozest. Rendszeresen kijartunk, eleinte szegyenlosen, kesobb mar lazan. Egy kozos baratunk is surun csatlakozott, igy mulattuk az idot harmasban. Szexre viszont csak kettonk kozott kerult sor, harmasban soha. Visszagondolva nem tudom miert, hiszen minden adott volt. Regi, kozeli baratok reven mindig mindent eggyutt csinaltunk amit csak lehetett a szex kivetelevel. Sokszor aludt nalunk, eggyutt jartunk szorakozni. Mind a mai napig egy kihagyott lehetosegkent tekintek ra. No de sebaj, utolag massal, masokkal bepotoltuk.
2024. 03. 18. hétfő 18:31  #190
Krumplisteszta Krumplisteszta
A regi szep idok.
Fiatalkorunkban a kozeli folyo egyik kanyarjaban volt egy gyonyoru homokpad. Szarazfoldrol nehezen megkozelitheto, gyalog vagy kissebb csonakkal kikotni a kozelben. Ezt a helyet latogattuk, mivel sohasem volt zsufolt es tudtunk kello tavolsagot tartani masoktol, ami megkonnyitette a vetkozest. Rendszeresen kijartunk, eleinte szegyenlosen, kesobb mar lazan. Egy kozos baratunk is surun csatlakozott, igy mulattuk az idot harmasban. Szexre viszont csak kettonk kozott kerult sor, harmasban soha. Visszagondolva nem tudom miert, hiszen minden adott volt. Regi, kozeli baratok reven mindig mindent eggyutt csinaltunk amit csak lehetett a szex kivetelevel. Sokszor aludt nalunk, eggyutt jartunk szorakozni. Mind a mai napig egy kihagyott lehetosegkent tekintek ra. No de sebaj, utolag massal, masokkal bepotoltuk.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 17:13
A régi nagyon horny exem szerette megmutatni magát, de nem direktben, csak hátha észreveszi valaki. Pl. Strandon, wellness hotelben a kinti medence mellett kicsit félreeső helyen voltunk és nem zavartatta magát az átöltözéssel, levette a bugyit bárhol és húzta fel a másikat.
Vagy a jó kis délelőtti dugás után kisétált meztelenül az erkélyre, hogy onnan csorgassa ki a szájából a spermát a földre (előkertbe) amivel éppen teleengedtem. nyes De ugyanezt megcsinálta kempingben is késő este a sátorból kihajolva...
Sajnálom, hogy abban az időben még nem izgatott a többes vagy a cuckold, tudom hogy szeretett volna több faszt egyszerre, aztán idővel nekem is megengedte volna az extra puncit.
2024. 03. 18. hétfő 17:13  #189
hnnngggh hnnngggh
A régi nagyon horny exem szerette megmutatni magát, de nem direktben, csak hátha észreveszi valaki. Pl. Strandon, wellness hotelben a kinti medence mellett kicsit félreeső helyen voltunk és nem zavartatta magát az átöltözéssel, levette a bugyit bárhol és húzta fel a másikat.
Vagy a jó kis délelőtti dugás után kisétált meztelenül az erkélyre, hogy onnan csorgassa ki a szájából a spermát a földre (előkertbe) amivel éppen teleengedtem. nyes De ugyanezt megcsinálta kempingben is késő este a sátorból kihajolva...
Sajnálom, hogy abban az időben még nem izgatott a többes vagy a cuckold, tudom hogy szeretett volna több faszt egyszerre, aztán idővel nekem is megengedte volna az extra puncit.
2024. 03. 18. hétfő 14:52  #188
Krumplisteszta Krumplisteszta
Egy vicc jut eszembe errol.
A nogyogyasz egy hosszu muszak utan belep a kocsmaba es felsohajt:
“Vegre! Arcok!”
A temahoz: kicsit szkeptikus vagyok a sztoridat illetoen. Az orvosoknal nagyon szigoru etikai eloirasok tiltjak a beteggel valo fraternizalast. Ha valoban igaz amit irsz, akkor az a nogyogyasz nagyon unprofessional volt.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 03. 18. hétfő 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 18. hétfő 07:41
Nőgyógyász előtt (én is bent voltam). Az izgató volt, ráadásul az orvosnak láthatóan tetszett. Nem tudom mennyire rutinszerű a cickó vizsgálat, de amikor várandós volt a párom, több alkalommal meg kellett mutatni a cickóit az orvosnak, aki megnyomkodta neki, hogy van-e daganat... De általában csak a puncikáját nézegette, illetve benyúlt két újjal
2024. 03. 18. hétfő 13:27  #187
kandurmarci kandurmarci
Írod, hogy akkor nem történt semmi. Ez azt jelenti, hogy máskor igen? mesélhetnél.
(Ez egy válasz Tocsa1111 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 07:12
Exem rendszeresen. Kb. 80as cicik voltak, pokolian felizgatott vele mindig.
Jelenlegi párom teljesen nem vetkőzik le mások előtt, de nagyon lazán öltözik általában
2024. 03. 18. hétfő 07:41  #186
viking1988 viking1988
Nőgyógyász előtt (én is bent voltam). Az izgató volt, ráadásul az orvosnak láthatóan tetszett. Nem tudom mennyire rutinszerű a cickó vizsgálat, de amikor várandós volt a párom, több alkalommal meg kellett mutatni a cickóit az orvosnak, aki megnyomkodta neki, hogy van-e daganat... De általában csak a puncikáját nézegette, illetve benyúlt két újjal
2024. 03. 18. hétfő 06:45  #185
érzéki pár érzéki pár
Berényben rendszeresen nudizunk wink
2024. 03. 18. hétfő 05:11  #184
jupi77 jupi77
Jó volt nézni, hogy beindítja a férfiak fantáziáját. Bementünk az elzárt részre én lepihentem az egyik ágyra ő meg a zuhanyzót vette célba. Ekkor jött ki a két pasi a finn szaunából. A párom melletti zuhanyzóba lezuhanyoztak de közben elismerő tekintettekkel bámulták a nejem. Majd mentek a merülő medencébe. A párom már törölközött és magára tekerve a lepedőt elindult a szauna felé. A két pasi összenézet és már indultak is utána. Én is vettem a lapot és elindultam utánuk. Együtt értünk az ajtóhoz így egyszerre léptünk be. Párom akkor épp a lepedőt terítette le majd ráült.Mivel jó nagy szauna van ott így kényelmesen elfértünk benne, a két pasi úgy helyezkedett hogy feltűnés nélkül tudják bámulni a nejem.Én a másik oldalra ültem nem akartam zavarni őket. Pár perc múlva elkezdett izzadni a párom és kezdte élvezni a dolgot. A két pasi vele szembe derékra kötözött lepedővel ült és most már szabályosan bámulták. Párom is vette a lapot mire felhúzta mindkét lábát és közben teljes belátást engedett a lábai közé. Nem is tartott sokáig míg a két pasi kényelmetlenül kezdte érezni magát mert egyre gyakrabban próbálták takarni az ágaskodó szerszámukat. Majd pár perc múlva kimentek és párom elismerően kacsintott mikor látta ágaskodó farkukat a lepedő alatt. Mire kiértünk mi is a két pasi már nem volt ott így fojtattuk a pihenést.
2024. 03. 18. hétfő 04:33  #183
jupi77 jupi77
Igen. Imád szaunázni akár csak én. Rendszeresen eljárunk szaunázni az egyik közeli fürdőbe. Ott teljesen zárt rész is van a szaunához külön belépővel tehát nem használhatják a fürdő vendégei csak aki külön vett jegyet.Na ott kiéli az ilyen vágyait. Nem mellesleg mindig elismerő pillantások kísérik. Most is voltunk a hétvégén. Volt két pasi is aki csak az ő kedvéért ment vissza a szaunába.
2024. 03. 16. szombat 19:12  #182
Törölt felhasználó (4447572)
Konkretan nem vetkőzött. A sztori úgy történt, hogy még nem laktunk együtt és volt nála egy haverja. Engem izgatott a dolog (chaten irogattunk) és kértem, hogy kezdjen ki vele. Párom elment fürödni és direkt elfelejtett törölközőt vinni. Később kiszólt neki, hogy vigyen be neki egyet. Sajnos a srác felénk volt ezért csak annyi történt, hogy bevitte a törölközőt és megmosta a puncit.
2023. 07. 13. csütörtök 22:09  #181
coldblueeyes coldblueeyes
Igen, rendszeresen szaunábban, és csak maga alá teszi a lepedőt...
2023. 07. 13. csütörtök 21:27  #180
biboots biboots
Szerencsés vagy... én csak elképzelem, de már az is rettenetes izgató smile
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 20:53
Szaunába,Nudin bármikor!
2023. 07. 13. csütörtök 20:53  #179
justin59 justin59
Szaunába,Nudin bármikor!
2023. 07. 13. csütörtök 19:23  #178
biboots biboots
Ez nagyon finom smile
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 07. 13. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 13. csütörtök 19:17
Egy régesrégi tőrténet.
Egy haverommal és feleségemmel sátraztunk.
Nagy eső esett és a haver sátra beázott..
Éjszaka keltett,hogy befogadnánk-e?Párom egyszál tangában aludt mellettem.Mivel "vészhelyzet"volt ezért szorítottunk neki helyet,de nem öltözött fel.Haver is úgy csinált mintha ez természetes lenne,de gúvad a szeme a hegyke cicikre buck Egyszer megébredtem és mivel felém volt fordulva asszonyka,a popsija pont a haver felé,félrecsúszott takaró láttatta a tangás popsiját!
Izgi volt,de nem tőrtént (akkor)semmi finom
2023. 07. 13. csütörtök 19:17  #177
Borso51 Borso51
Egy régesrégi tőrténet.
Egy haverommal és feleségemmel sátraztunk.
Nagy eső esett és a haver sátra beázott..
Éjszaka keltett,hogy befogadnánk-e?Párom egyszál tangában aludt mellettem.Mivel "vészhelyzet"volt ezért szorítottunk neki helyet,de nem öltözött fel.Haver is úgy csinált mintha ez természetes lenne,de gúvad a szeme a hegyke cicikre buck Egyszer megébredtem és mivel felém volt fordulva asszonyka,a popsija pont a haver felé,félrecsúszott takaró láttatta a tangás popsiját!
Izgi volt,de nem tőrtént (akkor)semmi finom
2023. 07. 13. csütörtök 07:12  #176
Tocsa1111 Tocsa1111
Exem rendszeresen. Kb. 80as cicik voltak, pokolian felizgatott vele mindig.
Jelenlegi párom teljesen nem vetkőzik le mások előtt, de nagyon lazán öltözik általában
2023. 05. 23. kedd 09:41  #175
Törölt felhasználó (4708039)
Pàrom haver elött , pàrszór sőt ribis ruci is
2023. 05. 23. kedd 06:33  #174
Törölt felhasználó (916769)
Szaunában ,meg ha jól sikerült a házi buli
2023. 05. 22. hétfő 00:54  #173
Palesz Palesz
Miért? Mi történt?
(Ez egy válasz gyorr üzenetére (2023. 05. 21. vasárnap 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 21. vasárnap 20:19
Szaunában, de nem volt neki jó élmény. :(
2023. 05. 21. vasárnap 20:19  #172
gyorr gyorr
Szaunában, de nem volt neki jó élmény. :(
/ 12