...utána végigfotózni ahogy csorog ki a punciból
Tudod te,hogy mitől döglik a légy!
(Ez egy válasz Kasszandra üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 14:35
Is, valamint a tudata és látványa ahogy éppen folyik ki belőlem.. utána szépen becsusszannak az ujjai és/vagy egy vibrátor..
Is, valamint a tudata és látványa ahogy éppen folyik ki belőlem.. utána szépen becsusszannak az ujjai és/vagy egy vibrátor..
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 13:46
Tehát,hogy téged megkaparintott szexuális "zsákmányként" a párod és/vagy a szeretőd,mert vágytól fűtve odaakartad adni magad!?
Tehát,hogy téged megkaparintott szexuális "zsákmányként" a párod és/vagy a szeretőd,mert vágytól fűtve odaakartad adni magad!?
(Ez egy válasz Kasszandra üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 13:24
...valamint a "geci folydogál ki a puncimból" érzés is... még másnap is ... :P
...valamint a "geci folydogál ki a puncimból" érzés is... még másnap is ... :P
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 12:48
Férfi szemszögből nézve a punciba élvezéssel létrejön a kiteljesedés élvezetes élménye,mert amellett,hogy egy a párját szerető féri mindent megtesz,hogy testi és lelki örömet okozzon a kedvesének a farkával történő finom vagy éppen vadabb puncimasszázsal,de ott van a férfiakban lévő birtoklási vágy,ami miatt megszeretik spermával bélyegezni,megjelölni a "tulajdonukat",a "nőstényüket",ezzel demonstrálva tudat alatt,hogy az bizony az ővék.Hölgyek szempontjából meg ott van az érzelmi alapú megáldott vagyok életérzés,amit azok a nők éreznek,akik boldogok,hiszen a párjuk a tenyerükön hordozza őket,de ott van a fizikai élvezet is,mert hát a sperma állaga simogatóan folyékony,valamint kellmesen meleg,és annak a hüvelyben való tapintásérzése emeli az endorfin és dopaminszintet.
Férfi szemszögből nézve a punciba élvezéssel létrejön a kiteljesedés élvezetes élménye,mert amellett,hogy egy a párját szerető féri mindent megtesz,hogy testi és lelki örömet okozzon a kedvesének a farkával történő finom vagy éppen vadabb puncimasszázsal,de ott van a férfiakban lévő birtoklási vágy,ami miatt megszeretik spermával bélyegezni,megjelölni a "tulajdonukat",a "nőstényüket",ezzel demonstrálva tudat alatt,hogy az bizony az ővék.Hölgyek szempontjából meg ott van az érzelmi alapú megáldott vagyok életérzés,amit azok a nők éreznek,akik boldogok,hiszen a párjuk a tenyerükön hordozza őket,de ott van a fizikai élvezet is,mert hát a sperma állaga simogatóan folyékony,valamint kellmesen meleg,és annak a hüvelyben való tapintásérzése emeli az endorfin és dopaminszintet.
Igyekszem
(Ez egy válasz Caracas79 üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nalunk mindketten immadjuk!
Jó kislány,nagyon jó kislány!
(Ez egy válasz Kasszandra üzenetére (2020. 01. 05. vasárnap 07:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 05. vasárnap 07:42
Én imádom ha belém élvez a férjem. Néha érzem is ahogy spriccel bennem.
Alkalomadtán ki is nyal, megcsókol, megujjazza a gecivel teli puncim, ami teljesen habzik. Hmmm nyami
Alkalomadtán ki is nyal, megcsókol, megujjazza a gecivel teli puncim, ami teljesen habzik. Hmmm nyami
Én imádom ha belém élvez a férjem. Néha érzem is ahogy spriccel bennem.
A nejem imádja a szeretőm meg pláne.
Már rég volt benne részem
nagyon szuper utána meg kinyalni.
Én is nagyon szeretem, de ritkán adatik meg....
veszélyes, de bevallom, izgato lenne ha egy màsik férfi tele töltené pàrom puncijàt!
Az én feleségem is imádja az enyémet is és másét is ha akad neki partner
Sőt mindig!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2019. 10. 24. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 24. csütörtök 10:31
Csak az a baj a japánokkal, hogy sokszor kitakarják a lényeget.
Csak az a baj a japánokkal, hogy sokszor kitakarják a lényeget.
Hm...mi ezt, a fórum itteni témáját bizony most gyakoroljuk sokat a creampie bulikon, tényleg isteni érzés, de persze azért felelősen. Csak ajánlani tudom, minden tanulmány szerint a nők sokkal boldogabbak így. Nemcsak psychés hatása miatt áttételesen, hanem közvetlenül is, a spermában lévő aktív hatóanyagok receptorhatása miatt. Persze irdatlan sok előkészülettel, munkával jár (helyettesítő védekezés, tesztek, vírusvédelem...), de az érzés csodálatos...
A legjobb! Más után meg még...