Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a GG társkereső részében lehet. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek! MINDEN TÁRSKERESŐ legalább 1 hét tiltásra kerül!

Az eddigi hozzászólások

2017. 12. 27. szerda 22:37  #497
anonym522 anonym522
Ha a páromba élvezek, vagyis jelenleg élveztem olyankor a csodálat futott át az agyamon, kívántam és már vártam a legközelebbi alkalmat, de persze általában hamarabb mentem el hogy kinyaljam és már annyira zsigerből jött....hallani akartam a nyögését és míg nyaltam semmin nem agyaltam csak hogy mi okozhat még örömet neki. Röviden ennyi, ha még érdekel valami írj bátran smile
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 12. 27. szerda 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 27. szerda 00:35
Kíváncsi lennék, hogy mit érez egy férfi abban a pillanatban, amikor az aktus megkoronázásaként beleélvez a párjába? Mik azok a gondolatok, amik átfutnak az agyán és mik azok az érzések/érzelmek, amik eluralkodnak rajta abban a pillanatban, esetleg azt megelőzően vagy közvetlenül utána. Olvasgattam a topikot és Caracas79 (464-es) és inkognitopasi (496-os) hozzászólásai elég szemléletesen leírták azt, amire tippeltem, de van esetleg valaki, aki máshogy éli meg, mást hoz ki belőle?
2017. 12. 27. szerda 22:18  #496
peti099p peti099p
A pillanat....

2017. 12. 27. szerda 16:34  #495
fazonkirály fazonkirály
Vegyél erőt magadon.max abbahagyod ha nem tetszik.bár úgy emlékszem kóstoltad már a spermád.hidd a Párodnak tetszene
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 27. szerda 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2017. 12. 27. szerda 10:02
Most Szenteste volt, hogy épp punciba pumpáltam az örökítőanyagot olyan célból, hogy majd utána jól kinyalom.
De mint mindig, most is elment az erő, a vágy. Orgazmus előtt rettentően izgat, nem konkrétan az, hogy a saját spermámat nyaljam, hanem hogy valami újat mutassak a páromnak. Általában ilyen célból élvezek el mindig a punciba, de aztán sosem nyalom ki.
2017. 12. 27. szerda 12:29  #494
Csillagpor Csillagpor
smile Semmi gond! Nincs másik személy. Csak én használom a profilt. Tudom külső szemlélőként kicsit zavaros lehet a történet. A fogalmazásom talán megtévesztő, mert általában a nő szerepébe helyezkedve írok, ugyanis ez felel meg jobban a helyzetemnek, személyiségemnek, gondolkodásomnak, de igyekszem nem megvezetni senkit. Ezért is akartam tisztába tenni a dolgokat. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 27. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 27. szerda 11:48
Bocs, úgy tűnt, mint nő kérdezed a férfiakat, hogy nekünk milyen érzés lehet.
Egyszer mintha már ráfutottam volna veled kapcsolatban erre a női/férfi témára. De úgy gondoltam lehet ketten használjátok a profilt. De úgy látom homoszexuális a beállítottságod, így már értem, miért értem olykor félre. Nem gond egyébként.
Én szoktam kérdezgetni a párom, mit hogy él meg, hogyan érzi, vagy épp havercsajokat, de minden mélységig velük sem lehet lemenni.

Ha esetleg van nő, aki tényleg az, akkor ettől függetlenül várom a választ, hogy ők érzik-e a dolgokat odabent.
2017. 12. 27. szerda 11:48  #493
Bocs, úgy tűnt, mint nő kérdezed a férfiakat, hogy nekünk milyen érzés lehet.
Egyszer mintha már ráfutottam volna veled kapcsolatban erre a női/férfi témára. De úgy gondoltam lehet ketten használjátok a profilt. De úgy látom homoszexuális a beállítottságod, így már értem, miért értem olykor félre. Nem gond egyébként.
Én szoktam kérdezgetni a párom, mit hogy él meg, hogyan érzi, vagy épp havercsajokat, de minden mélységig velük sem lehet lemenni.

Ha esetleg van nő, aki tényleg az, akkor ettől függetlenül várom a választ, hogy ők érzik-e a dolgokat odabent.
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 12. 27. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 27. szerda 11:22
Nem gond, kérdezz csak. Azért vagyunk itt, hogy okosodjunk. Ha meg olyan a téma, amit nem szeretnék mások előtt kivesézni, akkor esetleg válaszolok privát üzenetben, ha meg veled se szeretném megosztani, akkor majd úgyis közlöm, hogy túl intim területre tévedtünk. smile

Sajnos nem tudok hasznos választ adni, mert még nem fordult elő, hogy valaki bennem menjen el. Viszont attól is függhet, hogy a pénisz mennyire tölti ki széltében-hosszában a hüvelyt, illetve, hogy utóbbi mennyire feszül/illeszkedik rá. Ha a vagina izomzata rendesen satuba fogja a szerszámot, akkor szerintem kevesebb az esély, hogy érezhető az ejakuláció, viszont, ha picit ernyedtebb és lötyögősebb a szitu, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy mivel a vagina nincs szétfeszített állapotban jobban érzékeli a kisebb történéseket, mint például a magömlés. Valószínűleg az is befolyásolja, hogy mennyi spermát és milyen erővel lövell ilyenkor az "úriember" (azért az idézőjel, mert szerintem ilyenkor a férfi inkább ősember, mint arisztokrata smile ).

Lehet, hogy történt egy kis félreértés, mert bár a női szerepek tényleg közelebb állnak hozzám, de (sajnos?) nem vagyok nő. smile
2017. 12. 27. szerda 11:22  #492
Csillagpor Csillagpor
Nem gond, kérdezz csak. Azért vagyunk itt, hogy okosodjunk. Ha meg olyan a téma, amit nem szeretnék mások előtt kivesézni, akkor esetleg válaszolok privát üzenetben, ha meg veled se szeretném megosztani, akkor majd úgyis közlöm, hogy túl intim területre tévedtünk. smile

Sajnos nem tudok hasznos választ adni, mert még nem fordult elő, hogy valaki bennem menjen el. Viszont attól is függhet, hogy a pénisz mennyire tölti ki széltében-hosszában a hüvelyt, illetve, hogy utóbbi mennyire feszül/illeszkedik rá. Ha a vagina izomzata rendesen satuba fogja a szerszámot, akkor szerintem kevesebb az esély, hogy érezhető az ejakuláció, viszont, ha picit ernyedtebb és lötyögősebb a szitu, akkor elképzelhetőnek tartom, hogy mivel a vagina nincs szétfeszített állapotban jobban érzékeli a kisebb történéseket, mint például a magömlés. Valószínűleg az is befolyásolja, hogy mennyi spermát és milyen erővel lövell ilyenkor az "úriember" (azért az idézőjel, mert szerintem ilyenkor a férfi inkább ősember, mint arisztokrata smile ).

Lehet, hogy történt egy kis félreértés, mert bár a női szerepek tényleg közelebb állnak hozzám, de (sajnos?) nem vagyok nő. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 27. szerda 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 27. szerda 09:27
Te mint nő érzed?
Azért kérdezem, mert én amikor ott megyek el, az esetek nagy részében úgy érzem hatalmasat durrantam. Viszont eddig egyetlen egy csaj mondta azt, hogy érezte a lövést.
Korábban számoltak itt be állítólag nők, hogy érzik, meg érezni ahogy meleg, ahogy lövell.
Aktus közben nem hiszem, hogy melegebbnek lehetne érezni a spermát odabent. Nem egyszer kaptam már meg, hogy elmentem? Mert általában utána még csinálom, hogy a nő is el tudjon menni, csak néha kéjlécem elpuhulása képes árulkodni arról, hogy bizony nálam már bekövetkezett.
Az a fura számomra, hogy ha a párom ül rajtam, nem mozog, és közben ráfeszítek, akkor azt megérzi. De amikor orgazmuskor ugyanez van, akkor nem. Igaz ilyenkor ő is orgazmus közeli állapotban van, lehetséges, hogy pont ezért nem érzi.
Haveroktól hallottam már történeteket, hogy aktus közben mikor elment a csajban, csak akkor lett probléma, amikor kijelentette, hogy sikerült eldurrannia odabent. Ebből nekem az jön le, hogy nem érezte a csaj.
Most, hogy belegondolok fura, hogy erről a témáról még nem is beszélgettem havercsajokkal. Ők érzik-e vagy sem?

Szóval nekem az érzés annyiban más, hogy bár fogamzásgátlót szed a párom, mégis ritkán van tüzelés odabent. Így amolyan különleges dolog, de különösebben semmi extra a számomra.

Bocs, hogy visszakérdezek, de érdekel. Te érzed, mondjuk egy minimum 30 perc kefélés után, ha a párod odabent tüzel?
2017. 12. 27. szerda 10:02  #491
Most Szenteste volt, hogy épp punciba pumpáltam az örökítőanyagot olyan célból, hogy majd utána jól kinyalom.
De mint mindig, most is elment az erő, a vágy. Orgazmus előtt rettentően izgat, nem konkrétan az, hogy a saját spermámat nyaljam, hanem hogy valami újat mutassak a páromnak. Általában ilyen célból élvezek el mindig a punciba, de aztán sosem nyalom ki.
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2017. 12. 27. szerda 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 27. szerda 09:42
Én imádok beleélvezni a páromba.Mindig kinyalom belőle az utolsó cseppig.imádom a sperma és a finom puncinedv közös ízét.amikor nem benne megyek el,akkor is mindig lenyalom róla.nagyon szeretem állva szopatni,közben csúnyán beszélni,hogy pl. Szopjál te kurva... stb után a vége előtt kiveszem és verem a farkam,csapkodom vele az arcát és mondom neki jogy mindjárt tele spriccelem az arcodat a forró spermámmal!csupa geci lesz az arcod...ő meg mondja hogy verd rám a faszodat...élvezz rám...és akkor bummmm óriásit szoktam ráélvezni,majd szépen letakarítom a nyelvemmel
2017. 12. 27. szerda 09:42  #490
fazonkirály fazonkirály
Én imádok beleélvezni a páromba.Mindig kinyalom belőle az utolsó cseppig.imádom a sperma és a finom puncinedv közös ízét.amikor nem benne megyek el,akkor is mindig lenyalom róla.nagyon szeretem állva szopatni,közben csúnyán beszélni,hogy pl. Szopjál te kurva... stb után a vége előtt kiveszem és verem a farkam,csapkodom vele az arcát és mondom neki jogy mindjárt tele spriccelem az arcodat a forró spermámmal!csupa geci lesz az arcod...ő meg mondja hogy verd rám a faszodat...élvezz rám...és akkor bummmm óriásit szoktam ráélvezni,majd szépen letakarítom a nyelvemmel
2017. 12. 27. szerda 09:27  #489
Te mint nő érzed?
Azért kérdezem, mert én amikor ott megyek el, az esetek nagy részében úgy érzem hatalmasat durrantam. Viszont eddig egyetlen egy csaj mondta azt, hogy érezte a lövést.
Korábban számoltak itt be állítólag nők, hogy érzik, meg érezni ahogy meleg, ahogy lövell.
Aktus közben nem hiszem, hogy melegebbnek lehetne érezni a spermát odabent. Nem egyszer kaptam már meg, hogy elmentem? Mert általában utána még csinálom, hogy a nő is el tudjon menni, csak néha kéjlécem elpuhulása képes árulkodni arról, hogy bizony nálam már bekövetkezett.
Az a fura számomra, hogy ha a párom ül rajtam, nem mozog, és közben ráfeszítek, akkor azt megérzi. De amikor orgazmuskor ugyanez van, akkor nem. Igaz ilyenkor ő is orgazmus közeli állapotban van, lehetséges, hogy pont ezért nem érzi.
Haveroktól hallottam már történeteket, hogy aktus közben mikor elment a csajban, csak akkor lett probléma, amikor kijelentette, hogy sikerült eldurrannia odabent. Ebből nekem az jön le, hogy nem érezte a csaj.
Most, hogy belegondolok fura, hogy erről a témáról még nem is beszélgettem havercsajokkal. Ők érzik-e vagy sem?

Szóval nekem az érzés annyiban más, hogy bár fogamzásgátlót szed a párom, mégis ritkán van tüzelés odabent. Így amolyan különleges dolog, de különösebben semmi extra a számomra.

Bocs, hogy visszakérdezek, de érdekel. Te érzed, mondjuk egy minimum 30 perc kefélés után, ha a párod odabent tüzel?
(Ez egy válasz Csillagpor üzenetére (2017. 12. 27. szerda 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 12. 27. szerda 00:35
Kíváncsi lennék, hogy mit érez egy férfi abban a pillanatban, amikor az aktus megkoronázásaként beleélvez a párjába? Mik azok a gondolatok, amik átfutnak az agyán és mik azok az érzések/érzelmek, amik eluralkodnak rajta abban a pillanatban, esetleg azt megelőzően vagy közvetlenül utána. Olvasgattam a topikot és Caracas79 (464-es) és inkognitopasi (496-os) hozzászólásai elég szemléletesen leírták azt, amire tippeltem, de van esetleg valaki, aki máshogy éli meg, mást hoz ki belőle?
2017. 12. 27. szerda 05:07  #488
Törölt felhasználó (1600462)
Körülbelül az az egy pillanat amikor nem gondolok abszorlut semmire, egyszerüen csak élvezem azt a 15-20 másodpercet. smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 24. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2862482)
2017. 12. 24. vasárnap 12:59
IIlyen csodàs fasz kellene nekem is...
2017. 12. 27. szerda 00:35  #487
Csillagpor Csillagpor
2017. 12. 24. vasárnap 12:59  #486
Törölt felhasználó (2862482)
IIlyen csodàs fasz kellene nekem is...
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2017. 11. 08. szerda 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 11. 08. szerda 07:04
mi is imádjuk a párom rajong érte ahogy tele lövöm meleg gecivel attól elélvez még egyszer ahogy érzi hogy folyik benne a geci.
miután kicsit piheg hasra fektetem és szépen kinyalom belöle ami kijön.teljesen más íze van ilyenkor a gecinek.fincsi
2017. 12. 19. kedd 08:51  #485
Törölt felhasználó (3055962)
Akkor hajrá smile várom
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 11. 26. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1388972)
2017. 11. 26. vasárnap 16:30
szia
pont hasonló partnert keresünk
2017. 12. 18. hétfő 21:40  #484
inkognitopasi inkognitopasi
Talán az egyik legjobb érzés, mikor fél óra intenzív szeretkezés után, misszionárius pózban a nedvtől tocsogó punciba lövellhetem a férfinedvemet. Nagyon szeretem szemügyre venni, ahogy a párom kéjesen vegignézi a puncija és a farkam minden randulását, mikor telelövöm... A végén magába húz teljesen, aztán mindig szorosan megöleljük egymás izzadtságtól csillogó, forró testét. Ezzel nem nyálaskodni szeretnék, pusztán csak körbeírni, hogy milyen érzés is az, mikor minden ideális ahhoz, hogy egy felejthetetlen punciba elvezés legyen a szeretkezésünk vége. wink
2017. 12. 18. hétfő 19:57  #483
peettiiiii peettiiiii
Én is én is én is smile ))
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 12. 17. vasárnap 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1494232)
2017. 12. 17. vasárnap 20:46
Életem egyik legizgalmasabb élménye volt, amikor párom puncijába élvezett az egyik barátunk.
2017. 12. 18. hétfő 18:20  #482
peti099p peti099p
Bírom alien2
2017. 12. 17. vasárnap 20:46  #481
Törölt felhasználó (1494232)
Életem egyik legizgalmasabb élménye volt, amikor párom puncijába élvezett az egyik barátunk.
2017. 12. 17. vasárnap 12:08  #480
Törölt felhasználó (1046162)
Sziasztok a legjobb dolog én is olyan párt kerek ahol a férj előtt beleélvezhetek a feleségbe ! wave finom
2017. 11. 26. vasárnap 19:34  #479
leonard81 leonard81
Üdv mindenkinek!Alkalmankénti bizalmon alapuló szexkapcsolat megélésere szeretnék házaspárt találni akivel élvezhetnénk a natúr szexet és persze a hölgybe élvezhetnék beteljesedés kép a férjével egyaránt.Komárom megyéből.Részleteket priváton megbeszélhetjük finom
2017. 11. 26. vasárnap 16:30  #478
Törölt felhasználó (1388972)
szia
pont hasonló partnert keresünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 10. 27. péntek 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3055962)
2017. 10. 27. péntek 18:17
Sziasztok! Keresek olyan párt, lányt, hölgyet akibe bele élvezhetek! 18/6 cm mérettel rendelkezem! Ha szeretnél ismerkedni bármit és bárkit meghallgatok, képcserében benne vagyok wink Debrecen és Nyíregyháza környéke előny!
/ 32