Szólj hozzá te is!
Ez egy válasz lesz üzenetére () Mégsem

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

2006. 01. 04. szerda 13:38  #113
Törölt felhasználó (7767)
Ezen lehetne vitatkozni. Most már nem olvasom vissza az egész fórumot, de lehet igaz is amit mondasz. Én csak azt tudom, hogy ugyanezt én is megjelentettem itt, a fórumon. Sőt, még ennek a mintájára másikat is szerkesztettem...Na, mindegy, "Bújjék"! vigyor2
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 01. 04. szerda 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 13:25
Megjegyezném, hogy én voltam a felhomályosító!
Bár egyáltalán nem fontos, csak a pontosság kedvéért, illetve mielött még valaki azt hiszi te/ti én vagyok:)
2006. 01. 04. szerda 13:25  #112
eros007 eros007
Megjegyezném, hogy én voltam a felhomályosító!
Bár egyáltalán nem fontos, csak a pontosság kedvéért, illetve mielött még valaki azt hiszi te/ti én vagyok:)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 01. 04. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 04. szerda 12:20
Én voltam a felhomályosító akkor is. A minősítés hitelességének szavatolásához el kell végezned legalább a Pedagógiai Főiskolát. Addig a dicséretes ötös talonban marad. Sok sikert! (Aztán majd még honosíttatom is: emeli az önbecsülésemet!) nyes hehe eplus2 vigyor2
2006. 01. 04. szerda 12:20  #111
Én voltam a felhomályosító akkor is. A minősítés hitelességének szavatolásához el kell végezned legalább a Pedagógiai Főiskolát. Addig a dicséretes ötös talonban marad. Sok sikert! (Aztán majd még honosíttatom is: emeli az önbecsülésemet!) nyes hehe eplus2 vigyor2
2006. 01. 03. kedd 19:36  #110

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.

2006. 01. 03. kedd 15:35  #109
Törölt felhasználó (3031)
Isten megteremté az eget: látá hogy ez jó. Isten megteremté a földet: látá, hogy ez jó. Isten megteremté a férfit: látá hogy ez jó. Isten megteremté a nőt, és azt mondta: -mostmár mindegy max majd kifesti magát. nyes

Kisfiú mellett ül a csöves a buszon, mire a kisfiú:
-bácsiii kilóg a fél farka a gatyájából!
-Sajnos fiam az az egész... nyes
2006. 01. 02. hétfő 14:59  #108
kumker kumker
Nem tudom miért kell fikázni a női nemet, úgyhogy légyszíves ilyen vicceket ne írjatok :)
2006. 01. 02. hétfő 14:25  #107
kumker kumker
Ennyi erővel minden viccet fel lehetne fogni úgy, hogy valakit érint a téma és megbántani akar vele valakit. Kivácsi lennék a barniféle viccekre...
2006. 01. 02. hétfő 14:06  #106
kumker kumker
-Mit kell csinálni a cigánnyal ha elaludt?
-???
-Újra meg kell gyújtani....
2006. 01. 02. hétfő 11:03  #105
Stann Stann
Férfi : "Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?"
Nö : "Nem"
Férfi : "OK."
Nö : "...vagy mégis?!"
Férfi : "Na mi legyen akkor?"
Nö : "Nem tudom"
Férfi : "Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?"
Nö : "Nem."
Férfi : "Éhes vagy?"
Nö : "Nem tudom, talán igen."
Férfi : "Mit értesz azalatt, hogy "talán"...?"
Nö : "Azt, hogy nem vagyok biztos benne."
Férfi : "Ha én éhes vagyok, akkor észre szoktam venni."
Nö : "Talán késöbb éhes leszek."
Férfi : "Ok, akkor rendelek neked is egy pizzát."
Nö : "És ha késöbb mégse leszek éhes...?"
Férfi : "Akkor otthagyod."
Nö : "Az pocséklás."
Férfi : "Akkor becsomagoltatod és megeszed holnap."
Nö : "És ha holnap nincs kedvem pizzát enni?"
Férfi : "Pizzát mindig lehet enni."
Nö : "De nem nekem."
Férfi : "Akkor keress valami mást."
Nö : "De most nem akarok mást."
Férfi : "OK, akkor mégis egy pizzát kérsz."
Nö : "Nem."
Férfi : "Akkor nem kérsz semmit."
Nö : "De."
Férfi : "Megörjítessz!"
Nö : "Miert nem rendelsz magadnak addig is valamit...?"
Férfi : "Ahogy gondolod..."
Nö : "Rendelj magadnak egy sonkás pizzát!"
Férfi : "De én nem szeretem a sonkát."
Nö : "Én viszont igen."
Férfi : "Azt hittem, hogy MAGAMNAK rendelek...?!"
Nö : "Persze, hogy magadnak rendelsz."
Férfi : "Akkor minek rendeljek Sonkát...?"
Nö : "Ha esetleg megéheznék akkor ehetnék belöle."
Férfi : "És?"
Nö : "Azt hiszed, hogy megeszek valamit amit nem szeretek?"
Férfi : "Hogy-hogy TE - megeszel valamit?"
Nö : "Miért ne?"
Férfi : "Egy pillanat... tehát én rendelek magamnak valamit, azért,
hogy te ehess valamit ha esetleg késöbb megéheznél...?!"
Nö : "Pontosan."
Férfi : "És akkor mit eszek én?"
Nö : "Az is lehet, hogy nem leszek éhes..."

Megjegyzés:
A legfelsöbb Bíróság felmentette a férfit a gyilkosság gyanúja alól
és a vádat önvédlemre változtatta meg.
2006. 01. 02. hétfő 10:33  #104
Barni, faji gyűlölködés ugyan... Nem tudom hol élsz te de nem valószínű hogy láttál már közelről romákat, de mondjuk belenézhetsz a Győzikébe, az a romák teljes leégetése. Ma erről ennyit, és nem kell még egy tál levesben is a rasszizmust keresni!
Cigány felesége szül kimegy a helyi orvos a putriba, de nincs világítás, megbeszélik hogy a cigány tekeri a dinamót aztán lesz fény
Jön az első gyerek, cigány teker tovább, nemsokára jön a második is, cigány még mnidig teker, jön a harmadik is cigány abbahagyja a tekerést, mire az orvos:
-De cigány hát miért hagyod abba?
-dik má Doktor úr nem lássa? Ezek a fínyre gyünnek!

Cigány ki megy Amerikába, hát bolti lopást követ el viszik a sittre, első cellatársa egy benga néger, mondja is a cigány:
-Jéééé ides öcsém neked meg ákkorá a fászod mint a fákánál.
-Yes, yes fuck anal. :D

Két skin-head áll az utcán, látják, hogy arra megy egy cigány, azt mondja az egyik:
-Te nem verjük meg?
-De elég nagydarab az a cigány mivan ha ő ver meg minket???
-Ő minket??? Miért?

Na most én is rasszista lettem, sőt náci mi? Szerintem ez a hozzáállás fontoskodó és mélységesen szánalmas, ez nem pont rád vonatkozik barni a fél fórum igy viselkedik, nem tudom ti egész nap a gép elött ültök? Ritkán jártok utcára... Szerinted a roma miért támad meg? Mert fehér vagy szemét fehér meg még gazdag is mert fehér ezt jól meg kell verni! Ez a fajgyülölet! Nem ez a pár vicc, igaz az utolsó nem áll összhangban a hozzászólásommal, de ezek CSAK VICCEK!
2006. 01. 02. hétfő 10:07  #103
lótusvirág lótusvirág
Egy ferfi elmegy az auto kereskedesbe es megkeri az eladot, hogy mutasson neki egy kocsit, ami keveset fogyaszt, es gyorsan megy.
-Ezt nezze meg uram! Ez a legujabb modellunk! Nagyon gyors es vazelinnel megy! Menjen vele egy kort!
A ferfi beul a kocsiba es kimegy az autopalyara letesztelni a kocsit. 1-ben kihuzatja 60-ig, 2-ben 120-ig es mikor berakja 5.-be, mar joval 200 felett jar.
Elegedetten ter vissza az eladohoz es rovid alkudozas utan mar mint sajatjaval tavozik a kocsival.
Eppen hazafele tart a puszta kozepen, amikor kifogy a tartalybol a vazelin. A ferfi gondolkodik, hogy mit tegyen, mikor meglat egy tanyat az autopalyatol nem messze, es elindul arra, hatha tudnak segiteni rajta. A tanyan eppen vege van egy hatalmas ebednek, ahol az egesz csalad osszegyult. Rengeteg mosatlan edeny sorakozik az asztalon, de egyikuk sem akar
mosogatni. Ekkor kitalaljak, hogy mind leulnek a nappaliban es amelyikuk elobb
megszolal, az fog mosogatni.
A ferfi odaerkezik a tanyahoz es bekopogtat, azonban senki sem valaszol, ezert benyit.
Meglatja, hogy mind ott ulnek a nappaliban:
-Jo napot mindenkinek!
Senki sem szol egy szot sem. A ferfi furcsallja, de aztan meglatja az asztalon maradt eteleket, es mivel eleg ehes, megkerdezi:
-Eleg ehes vagyok. Nem zavarna magukat, ha leulnek falatozni egyet?
Senki sem valaszol, ezert a ferfi azt gondolja, hogy hallgatas=beleegyezes, es leul kajalni.
Miutan jol teleette magat, kinyitja a hutoszekrenyt es meglatja, hogy van benne sor.
-Erre a finom kajara megszomjaztam, ihatnek egy kis sort?
Mivel ismet nem valaszol senki, a ferfi megiszik vagy 5-6 dobozos sort. Ahogy jobban korulnez a szobaban ulok kozott, meglatja a hazigazda 20 ev koruli lanyat, aki nagyon megtetszik neki. Megkerdezi a hazigazdat:
-Uram! Nem zavarna magat, ha elvinnem a lanyat a hatso szobaba egy fel orara?
Mivel senki sem valaszol a ferfi hatramegy a lannyal, jol megrakja, majd egy fel ora mulva visszajon. Kinyitja a hutot es megiszik meg nehany sort. Ekkor mar a hazigazda felesege is megtetszik neki, meg is kerdezi a gazdat:
-Mit szolna hozza, ha elvinnem az asszonyt a hatso szobaba?
Fel perc csendben torteno varakozas utan a ferfi felkapja az asszonyt es beviszi a hatso szobaba, majd fel ora mulva visszajon es odaszol az oregnek:
-Papa! Van egy kis vazelinje?
Mire az oreg:
-AKKOR INKABB MOSOGATOK!!
eplus2 eplus2 eplus2
2006. 01. 01. vasárnap 21:28  #102
lótusvirág lótusvirág
Elszegődik a cigány egy hajóra. A kapitány sorra megmutatja neki a hajó legfontosabb részeit. A cigánynak egyszer csak feltűnik a fedélzeten egy jó nagy hordó. Megkérdezi a kapitányt, hogy mi az.
- Hát az a kielégítö hordó.
- Az meg mi a fene?
- Tudod, ha éppen rádjön, akkor beledugod ebbe a lyukba itt a hordón, és akkor elélvezel.
- Jaj de jó! És mikor lehet ezt a hordót használni?
- Minden nap, csak kedden nem használhatod.
- És miért?
- Mert akkor te vagy a hordóban.
2006. 01. 01. vasárnap 19:32  #101
Fakemarci Fakemarci
mi az cigány a kénsavban?
- oldódik a probléma
2006. 01. 01. vasárnap 19:31  #100
Fakemarci Fakemarci
mi csinálsz ha meglátsz egy félfejű cigányt?
- abba hagyod a röhögést és ujra töltesz
2006. 01. 01. vasárnap 19:30  #99
Fakemarci Fakemarci
mikor lesz magyarországon békesség?
- ha a négy nyelven beszélő rendőr felsegíti a munkában megfáradt cigányt.
2006. 01. 01. vasárnap 18:55  #98
lótusvirág lótusvirág
szöke nő a "Legyen ön is milliomosban", eljut a 40-edik kérdéshez. A kérdés elhangzik, de a nő nem tudja a választ.A műsorvezető megszólal:
- Tudja a megoldást vagy elhasználja valamelyik segítségét?
Mire aszőke nő:
- Hívjuk fel a barátnőmet.
Műsorvezető:
- A barátnője a vonalban van felteheti neki a kérdést.
Szőke nő:
- Szia! Csak azt akartam megkérdezni hogy a számítógép vagy a közönség segítségét vegyem igénybe?
Mire a barátnő (ő is szöszi):
- Nem tudom kérdezd meg a közönséget.
eplus2 eplus2 eplus2
2006. 01. 01. vasárnap 17:54  #97
ZENO1 ZENO1
Az anya átszól a lánya szobájába:
- Kislányom, a villanyszerelő elment már?
- Még nem, de már nagyon liheg!
vigyor2
2006. 01. 01. vasárnap 17:28  #96
lótusvirág lótusvirág
Mogyorós banánkuglóf

Hozzávalók:

2 mogyoró,
1 jókora banán,
2 jól formált láb,
2 kar,
2 tejtartó,
2 mámoros szem,
1 szorrel koszorúzott tepsi;

Utasítás:
- Nézzunk bele melyen a szemekbe es gyöngéden válasszuk szét a lábakat.
- Dagasszuk a tejtartókat addig amig a tepsi jó csúszós lesz.
- Adjuk hozza a banánt, majd dobjuk rá a mogyorókat.
- Paszirozzuk be az egészet addig ameddig a banán elkrémesedik.
- Mikor elkészültünk mossuk meg a banánt, de a tepsit már ne nyaljuk ki !
- Ha a kuglóf a tepsiben véletlenül el kezd puffadni, legjobb ha meglépünk a városból.
crazya eplus2
2005. 12. 30. péntek 18:01  #95
ZENO1 ZENO1
Bemegy egy csinos nő a szexboltba. Megveszi Bubut, a szexkutyát.
Az eladó elmondja, hogyan kell használni:
- Csak mondja azt neki asszonyom, hogy: Bubu, hopp! - és meglátja Bubu érti a dolgát.
A nő hazaviszi a kutyát. Levetkőzik és kipróbálja:
- Bubu, hopp!
Nemtörténik semmi. A kutya csak bámul és csóválja a farkát.
- Bubu, hopp! Semmi...
A nő dühösen viszi vissza kutyát. Az eladó hitetlenkedve néz a kutyára.
- Asszonyom, feküdjön fel kérem arra az ágyra! Te meg, Bubu figyelj, most utoljára mutatom meg!
2005. 12. 30. péntek 10:53  #94
Pista bá bemegy az orvoshoz:
-Doktor úr az első az még csak csak megy... A másodiknál már lihegek, a harmadiknál már fulladok a negyediket meg már nem is bírom.
-Na de pista bácsi maga lassan 90 éves az elsőnek is örülni kéne a maga korában
-Naja, de én az ötödiken lakok!

Pista bácsi megint elmegy az orvoshoz, gyereket szeretnének az asszonnyal, az orvos ad neki egy kis üvegcsét, hogy hát töltse meg...
Másnap Pista bácsi hozza vissza az üres üveget, kérdezi a doktor:
-Hát mi történt pista bá?
-Hát próbáltam én kézzel, nem ment, aztá próbálta az asszony kézzel szájjal is de nem ment, aztá át hivtuk a szomszéd kislány próbálta kézzel szájjal...
-MI??????????????? maga áthivta a szomszéd kislányt hogy....
-Ja de ezt a kurva üveget még ő sem tudta kinyittani.

Bocs, hogy nem egy üzenetben írtam csak közben jutnak eszembe a viccek
/ 172