Sziasztok nekem volt szerencsem kiprobalni egzotikus noket,kint eltem sokaig Nemetben jartam klubbokban es mas helyeken,kinai,thaj,coreai,neger csaj de ez csak az en velemenyem a legjobb volt az egeszben az indiai no
Ez elég könnyen kideríthető szerintem.Hálát adnál az égnek ha egy ázsiai puncit dughatnál ez a vélemenyem nem bántás
Csak nehogy olyat talàlj a làbuk között amire nem szàmitasz.
(Ez egy válasz Jakabgabi üzenetére (2020. 09. 02. szerda 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 02. szerda 13:10
Lehetséges elég kaphatóak a thai lányok szerintem kis ösztönzés bekkell nyúlni a lábuk közé aztán már jönnek is nagy valószínűséggel
Lehetséges elég kaphatóak a thai lányok szerintem kis ösztönzés bekkell nyúlni a lábuk közé aztán már jönnek is nagy valószínűséggel
Nekem thai masszázs alkalmával volt 1-2x, de sajnos csak kézi kielégítés a thai csajokkal...Pedig egyszer nagyon kipróbálnám a puncijukat is. Nem voltak rá kaphatóak, kölcsönösség terén is csak enyhe simogatásokat, tapizásokat engedtek. Fene tudja, lehet, hogy rájuk kellene menni és udvarolni nekik?
Egzotikus igen nekem rajta kìvűl egy néger nőhöz volt még szerencsém
Én fiatal koromban az Ázsiai lanyokert voltam nagyon oda. Érdekelt nagyon, hogy mennyire szűk a puncijuk. Nem jött össze sajnos
Sajnos sose volt. Nálatok a hölgy egzotikus fekete?
Sziasztok