Én már az első alkalmakkal, mikor rátértünk, és lassan nyalogattam, majd tágítottam a popsiját már éreztem, hogy ettől mindig nagyon kemény leszek én is. De egyébként ahogy ő is hozzá szokott mostmár egyszerűbb és gyorsabban is megy a tágítás
Szeretem gyengéden előkészíteni a fenekét, aztán persze majd tövig kapja :P Mondjuk elég kis farkam van, ideális popsiba. Imádja a kis feleségem !
Nálunk kb havi egyszer van anál sex,popsi ujjazas majdnem mindig van…..
Szeretem nagyon és feleségem is szereti de próbáljuk kímélni a popsiját 3 gyerek után!!
Szeretem nagyon és feleségem is szereti de próbáljuk kímélni a popsiját 3 gyerek után!!
ez mekkora jó történet gratula
(Ez egy válasz Meztelenpasi87 üzenetére (2024. 09. 30. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 30. hétfő 20:56
Olyan kéthetente megdugtam a feleségem fenekét, ujjazás persze gyakrabban volt. Sőt a lányom is így fogant meg, hogy a punciba élvezés mellett, anal plug volt anyuka fenekében
Olyan kéthetente megdugtam a feleségem fenekét, ujjazás persze gyakrabban volt. Sőt a lányom is így fogant meg, hogy a punciba élvezés mellett, anal plug volt anyuka fenekében
Együttlét előtt dugd fel neki a popsijába és utána mehet a punijába a farkad. Szerintem élvezni fogjátok mindketten
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 09. 19. csütörtök 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4755757)
2024. 09. 19. csütörtök 22:16
Vettem a Felesègemnek Swarovski kristályos anál èlszert.
De nem engedi kipróbálni.
Azt mondtam neki hogy,akkor eladom.
Erre ő:"Nem! Az az enyèm!"
Erre ő:"Nem! Az az enyèm!"
Vettem a Felesègemnek Swarovski kristályos anál èlszert.
Erre ő:"Nem! Az az enyèm!" (Ez egy válasz Profi30 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Erre ő:"Nem! Az az enyèm!" (Ez egy válasz Profi30 üzenetére (2024. 08. 20. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Vettem én is nagyon kellemes érzést nyújt sikositoval keverve észre sem venni csak hogy el zsibbad a bejárat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4752192)
2024. 08. 18. vasárnap 12:29
Köszi a tippet! Ezt mi is ki fogjuk próbálni hamarosan,mert az eddigi sokéves kísérletek egyike sem hozott nagy eredményt.
Anal plugot próbáltuk nagyon tetszett! Ki próbálta ki már?
Mi oda vissza szeretjük.
Köszi a tippet! Ezt mi is ki fogjuk próbálni hamarosan,mert az eddigi sokéves kísérletek egyike sem hozott nagy eredményt.
(Ez egy válasz par2626 üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 08:47
Nálunk a fájdalom mentes anális szexben nagyon sokat segített a Lidocain kenőcs!
Benu patikában kapható!
Be kell kenni, meg az ujjaidal belülre is kell juttatni, és mehet az előjáték.
Mire a behatoláshoz értek addigra felszívódik és az cerkát nem érzésteleníti le.
Mióta így csináljuk elég vadra szokott sikerülni az anális szex is, és a dupla behatolás is megtörtént!
Benu patikában kapható!
Mire a behatoláshoz értek addigra felszívódik és az cerkát nem érzésteleníti le.
Mióta így csináljuk elég vadra szokott sikerülni az anális szex is, és a dupla behatolás is megtörtént!
A HPV a férfiakra is hat, a méhnyakrák nem az analszextől lesz, hanem a vaginálisan elkapott HPV-től. A nyálkahártyákon mindenhol tud tünetet okozni, egyre gyakrabban találják meg szájüregi és garatdaganatokban is.
Aki nem monogám, annak mindenképpen érdemes HPV oltást kapnija akár ffi, akár nő. (Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Aki nem monogám, annak mindenképpen érdemes HPV oltást kapnija akár ffi, akár nő. (Ez egy válasz Im1982 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 11:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 11:51
Annyi, hogy HPV injekciót a nő mindenféleképpen kapjon ha gyakorolják az anális szexet, és bár fertőtlenítő beöntést szoktak előtte alkalmazni a végbelet nem lehet kifertőtleníteni 100%-osan
A férfiakra a HPV nem hat de a nőknél belső szemölcsöt okozhat és ha az rosszindulatúvá válik akkor az áttétes ményakrákká alakul át szépen csendben ami után a nő menthettelenné válik
Tehát mindenféleképpen ajánlott a HPV injekció beadatása ami azt hiszem 3 oltásból áll
A férfiakra a HPV nem hat de a nőknél belső szemölcsöt okozhat és ha az rosszindulatúvá válik akkor az áttétes ményakrákká alakul át szépen csendben ami után a nő menthettelenné válik
Tehát mindenféleképpen ajánlott a HPV injekció beadatása ami azt hiszem 3 oltásból áll
Annyi, hogy HPV injekciót a nő mindenféleképpen kapjon ha gyakorolják az anális szexet, és bár fertőtlenítő beöntést szoktak előtte alkalmazni a végbelet nem lehet kifertőtleníteni 100%-osan
Mi szeretjük, de csak néha csináljuk! Ne váljon megszokottá! Adjon különlegességet!
Minél inkább anál jobb
Nem csak viccelek, a vaginális szex jobb mint az anál de azért nem árt a leányzót seggbedurrantani néha
Nem csak viccelek, a vaginális szex jobb mint az anál de azért nem árt a leányzót seggbedurrantani néha
Sziasztok ! Eddig a párom nagyon idegenkedett az Analis szextől. Próbálkoztunk de nem nagy sikerrel.. Mostanában azt észleltem hogy ha masszíroztam a bemeneti nyílást azt egyre jobban élvezte. Vettünk egy kis cserélhető fejű vibrátort. Ezzel is játszottunk. A második alkalommal fel is került a fenekébe. Azóta folyamatosan használjuk. A szeretkezés végén ő rakja be magának és elmondása szerint egy más fajta de nagyon jó orgazmust él át
Írtam
(Ez egy válasz harmas3 üzenetére (2022. 11. 19. szombat 07:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Inkább ide ird ki sokunkat érdekelné.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 12. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 11. 12. szombat 23:41
Nem bonyolult. Írok privát levelet
Nálunk a fájdalom mentes anális szexben nagyon sokat segített a Lidocain kenőcs!
Benu patikában kapható!
Benu patikában kapható!
Ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 12. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4674336)
2022. 11. 12. szombat 23:41
Nem bonyolult. Írok privát levelet